E
Ewka34
Gość
Cholerka [emoji23][emoji23][emoji23] jak dojade do Lidla juz moze tego nie byc [emoji23]Która mamusia NIE pójdzie do lidla rączka do góry, hehe, śliczności
Link do: lidl-flyer.com
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cholerka [emoji23][emoji23][emoji23] jak dojade do Lidla juz moze tego nie byc [emoji23]Która mamusia NIE pójdzie do lidla rączka do góry, hehe, śliczności
Wiesz leżę i patrze i mnie ok jutro badania z krwi na wątrobę i kwasy no i mocz i wtedy 2 dni na wynik kwasów będę czekać czy leki obniżają poziom czy nie ...liczę ruchy bo to ważne przy cholestazie i czekam co bedzie dalej ....No ty się biedna napatrzysz i nasłuchasz...A jak się czujesz? [emoji4]
No to super [emoji16] zawsze do przodu[emoji16]Oo przypomniałaś mi o szczotce[emoji16] Mam zapisane, żeby wziąć moja, ale mogę potem zapomnieć[emoji23]
Moja jest taka samaWczoraj mamie mowilam o tym ile dziewczyn urodzilo juz a mama na mnie nakrzyczala, ze po co czytam takie rzeczy a ja jej mowie, ze co w tym zlego skoro dzieci sa juz w stanie normalnie funkcjonowac [emoji14] echhh jak jej mowilam o SIDS to tez mowila, ze jakies glupoty czytam, ze kiedys tego nie bylo... nie przetlumaczysz
Ja nie pójdę, bo mam już za dużo ubranek [emoji16][emoji16][emoji16]Która mamusia NIE pójdzie do lidla rączka do góry, hehe, śliczności
Rozumiem[emoji4] A co w przypadku, jeśli nie obniżą się wyniki?Wiesz leżę i patrze i mnie ok jutro badania z krwi na wątrobę i kwasy no i mocz i wtedy 2 dni na wynik kwasów będę czekać czy leki obniżają poziom czy nie ...liczę ruchy bo to ważne przy cholestazie i czekam co bedzie dalej ....
No to ciężko od lekarza wyciągnąć...patrzą też na przepływy u małej jak narazie ok jakby były do kitu to nie wiem czy cc czy będą wywoływać nikt nie mówi o tym dopóki wyników nie powtorza a coś od tych lekarzy wyciągnąć tooooo graniczy z cudemRozumiem[emoji4] A co w przypadku, jeśli nie obniżą się wyniki?
Która mamusia NIE pójdzie do lidla rączka do góry, hehe, śliczności