reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wczoraj mamie mowilam o tym ile dziewczyn urodzilo juz a mama na mnie nakrzyczala, ze po co czytam takie rzeczy :D a ja jej mowie, ze co w tym zlego skoro dzieci sa juz w stanie normalnie funkcjonowac [emoji14] echhh jak jej mowilam o SIDS to tez mowila, ze jakies glupoty czytam, ze kiedys tego nie bylo... nie przetlumaczysz :D

No ty się biedna napatrzysz i nasłuchasz...A jak się czujesz? [emoji4]

No to super [emoji16] zawsze do przodu[emoji16]Oo przypomniałaś mi o szczotce[emoji16] Mam zapisane, żeby wziąć moja, ale mogę potem zapomnieć[emoji23]
Wiesz leżę i patrze i mnie ok jutro badania z krwi na wątrobę i kwasy no i mocz i wtedy 2 dni na wynik kwasów będę czekać czy leki obniżają poziom czy nie ...liczę ruchy bo to ważne przy cholestazie i czekam co bedzie dalej ....

Hej dziewczynki :*
Podczytywalam Was caly weekend ale nawet nie bylo za bardzo czasu się odezwać:)
Byliśmy na grillu u rodzinki:)
Mój przedszkolak juz ma wakacje, więc mam mniej czasu, ciągle coś mi wymyśla:)
Właśnie malujemy farbkami haha :)
Powodzenia na wizytach ;*

Rozumiem[emoji4] A co w przypadku, jeśli nie obniżą się wyniki?
No to ciężko od lekarza wyciągnąć...patrzą też na przepływy u małej jak narazie ok jakby były do kitu to nie wiem czy cc czy będą wywoływać nikt nie mówi o tym dopóki wyników nie powtorza a coś od tych lekarzy wyciągnąć tooooo graniczy z cudem

reklama
Która mamusia NIE pójdzie do lidla rączka do góry, hehe, śliczności :)
Link do: lidl-flyer.com

Ja spojrzę na to, ale już serio nic nie kupuje :D

Za pare dni wypłata to zamierzamy już ostatnie rzeczy kupić tzn roleta na okno, ładna bialutka firanka, fotelik samochodowy, kocyk bawełniany już ostatni, łącznie będzie miała 3 kocyki :), komplet do łóżeczka i laktator i jeszcze te saszetki do pielegnacji pipki po porodzie te tantum rosa czy jakoś tak, odparze jeszcze smoczki i smoczki od butelek, sprawdzę w tym tyg czy w torbie wszystko jest.

I na zakupach w tym tyg jak pojedziemy to kupię sobie na start tam po porodzie jedna zgrzewkę wody małej z dziobkiem, jakieś herbatniki zbożowe, draże kokosowe, przysmaki jakieś takie wygodne do spożycia po porodzie żeby się doładować i chyba tyle? :D

Do góry