reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej kobietki :*
Tej nocy nawet pospalam,mimo ze Misia sie wiercila :p dzis rano mnie obudzila tym wierceniem :D wlasnie jem sniadanko :p ja nie wyleze tyle czasu kurde.. :D byle do czwartku [emoji173] :p tez musialabym kupic z dwie paczki jedynek,co prawda mama mi wczoraj przywiozla,ale dwojki :p a z gabarytow Misi ,bedzie chyba drobniutka :p

Hej [emoji8]

Ja to codziennie do 9 spie, także już chyba coraz bliżej, bo jeszcze w ciągu dnia tez dosypiam i tak zmęczona i znudzona życiem xd

Ja prysznic, śniadanko i książka.

Ja jedynki mam te 22 szt i narazie nie kupuje, teściowie dokupią do szpitala jakaś paczkę taka żeby już do domku było to z 60-80 szt chyba starczy. Lepiej dokupić niż zbierać na zapas, a z jedynek szybko może pupa wyrosnąć :D

Wczoraj mamie mowilam o tym ile dziewczyn urodzilo juz a mama na mnie nakrzyczala, ze po co czytam takie rzeczy :D a ja jej mowie, ze co w tym zlego skoro dzieci sa juz w stanie normalnie funkcjonowac [emoji14] echhh jak jej mowilam o SIDS to tez mowila, ze jakies glupoty czytam, ze kiedys tego nie bylo... nie przetlumaczysz :D

Dokładnie :) to jest tylko posiadanie świadomości, nie żadne nakręcanie się także ja sama z ciekawości przed chwila wysłałam prośbę o dołączenie tam na fb tych sierpniowych żeby podglądać co tam się dzieje.

Mi zostało 32 dni także trzeba spiąć poślady i kupić resztę o której przed chwila pisałam, w sobotę albo piątek nawet wyprać wózki na ogrodzie u teściowej, zabrać jeden do nas, a w poniedziałek popiore wszystkie kocyki, ochraniacz do łóżeczka, prześcieradełka x 4, zestaw do wózka i łóżeczka i te 4 szt ciuszków co dokupiłam i to tyle :)

Hej dziewczynki :*
Podczytywalam Was caly weekend ale nawet nie bylo za bardzo czasu się odezwać:)
Byliśmy na grillu u rodzinki:)
Mój przedszkolak juz ma wakacje, więc mam mniej czasu, ciągle coś mi wymyśla:)
Właśnie malujemy farbkami haha :)
Powodzenia na wizytach ;*

To aktywnie, ja przeleżałam cały weekend w domu i już mam dosyć tego, chce już dzidzie żeby chociaż te siedzenie w domu było pożyteczne i przyjemne :D

Hah to fajnie :)

Dzień dobry :)

U mnie dziś słoneczko świeci, ale chłodno..w nocy co chwilę się budziłam, bo dopadł mnie katar i ból gardła..muszę iść do apteki po jakieś tabletki, jak na razie płukałam gardło wodą z solą. Już widzę, że większość z Was ma spakowane torby, ja się za to wezmę w tym tygodniu ;)

Tak :) takie i tak mam najmniejsze. I jeśli dobrze pójdzie z waga tej naszej córci to czuje, że będę miała fuksa i te 56 cm to na cały miesiąc jej spokojnie starcza [emoji5]
Ale jak mała może mieć max 3 kg jak mowisz to 56 mogą być luźne na początek. Mój synek urodził się 3340 i 52 i chodził w 56 tyle czasu :p

reklama
Do góry