reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej kobietki :*
Tej nocy nawet pospalam,mimo ze Misia sie wiercila :p dzis rano mnie obudzila tym wierceniem :D wlasnie jem sniadanko :p ja nie wyleze tyle czasu kurde.. :D byle do czwartku [emoji173] :p tez musialabym kupic z dwie paczki jedynek,co prawda mama mi wczoraj przywiozla,ale dwojki :p a z gabarytow Misi ,bedzie chyba drobniutka :p

Hej [emoji8]

Ja to codziennie do 9 spie, także już chyba coraz bliżej, bo jeszcze w ciągu dnia tez dosypiam i tak zmęczona i znudzona życiem xd

Ja prysznic, śniadanko i książka.

Ja jedynki mam te 22 szt i narazie nie kupuje, teściowie dokupią do szpitala jakaś paczkę taka żeby już do domku było to z 60-80 szt chyba starczy. Lepiej dokupić niż zbierać na zapas, a z jedynek szybko może pupa wyrosnąć :D

Wczoraj mamie mowilam o tym ile dziewczyn urodzilo juz a mama na mnie nakrzyczala, ze po co czytam takie rzeczy :D a ja jej mowie, ze co w tym zlego skoro dzieci sa juz w stanie normalnie funkcjonowac [emoji14] echhh jak jej mowilam o SIDS to tez mowila, ze jakies glupoty czytam, ze kiedys tego nie bylo... nie przetlumaczysz :D

Dokładnie :) to jest tylko posiadanie świadomości, nie żadne nakręcanie się także ja sama z ciekawości przed chwila wysłałam prośbę o dołączenie tam na fb tych sierpniowych żeby podglądać co tam się dzieje.

Mi zostało 32 dni także trzeba spiąć poślady i kupić resztę o której przed chwila pisałam, w sobotę albo piątek nawet wyprać wózki na ogrodzie u teściowej, zabrać jeden do nas, a w poniedziałek popiore wszystkie kocyki, ochraniacz do łóżeczka, prześcieradełka x 4, zestaw do wózka i łóżeczka i te 4 szt ciuszków co dokupiłam i to tyle :)

Hej dziewczynki :*
Podczytywalam Was caly weekend ale nawet nie bylo za bardzo czasu się odezwać:)
Byliśmy na grillu u rodzinki:)
Mój przedszkolak juz ma wakacje, więc mam mniej czasu, ciągle coś mi wymyśla:)
Właśnie malujemy farbkami haha :)
Powodzenia na wizytach ;*

To aktywnie, ja przeleżałam cały weekend w domu i już mam dosyć tego, chce już dzidzie żeby chociaż te siedzenie w domu było pożyteczne i przyjemne :D

Hah to fajnie :)

Dzień dobry :)

U mnie dziś słoneczko świeci, ale chłodno..w nocy co chwilę się budziłam, bo dopadł mnie katar i ból gardła..muszę iść do apteki po jakieś tabletki, jak na razie płukałam gardło wodą z solą. Już widzę, że większość z Was ma spakowane torby, ja się za to wezmę w tym tygodniu ;)

Tak :) takie i tak mam najmniejsze. I jeśli dobrze pójdzie z waga tej naszej córci to czuje, że będę miała fuksa i te 56 cm to na cały miesiąc jej spokojnie starcza [emoji5]
Ale jak mała może mieć max 3 kg jak mowisz to 56 mogą być luźne na początek. Mój synek urodził się 3340 i 52 i chodził w 56 tyle czasu :p

reklama
Do góry