Maljan
Fanka BB :)
Ale swoją drogą, fajne te ubranka bardzo [emoji16]Ja nie pójdę, bo mam już za dużo ubranek [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale swoją drogą, fajne te ubranka bardzo [emoji16]Ja nie pójdę, bo mam już za dużo ubranek [emoji16][emoji16][emoji16]
Hej kobietki :*
Tej nocy nawet pospalam,mimo ze Misia sie wiercila dzis rano mnie obudzila tym wierceniem wlasnie jem sniadanko ja nie wyleze tyle czasu kurde.. byle do czwartku [emoji173] tez musialabym kupic z dwie paczki jedynek,co prawda mama mi wczoraj przywiozla,ale dwojki a z gabarytow Misi ,bedzie chyba drobniutka
Która mamusia NIE pójdzie do lidla rączka do góry, hehe, śliczności
Link do: lidl-flyer.com
Wczoraj mamie mowilam o tym ile dziewczyn urodzilo juz a mama na mnie nakrzyczala, ze po co czytam takie rzeczy a ja jej mowie, ze co w tym zlego skoro dzieci sa juz w stanie normalnie funkcjonowac [emoji14] echhh jak jej mowilam o SIDS to tez mowila, ze jakies glupoty czytam, ze kiedys tego nie bylo... nie przetlumaczysz
Hej dziewczynki :*
Podczytywalam Was caly weekend ale nawet nie bylo za bardzo czasu się odezwać
Byliśmy na grillu u rodzinki
Mój przedszkolak juz ma wakacje, więc mam mniej czasu, ciągle coś mi wymyśla
Właśnie malujemy farbkami haha
Powodzenia na wizytach ;*
Na wyjście ze szpitala bierzecie ubranka na rozmiar 56?
Ale jak mała może mieć max 3 kg jak mowisz to 56 mogą być luźne na początek. Mój synek urodził się 3340 i 52 i chodził w 56 tyle czasuTak takie i tak mam najmniejsze. I jeśli dobrze pójdzie z waga tej naszej córci to czuje, że będę miała fuksa i te 56 cm to na cały miesiąc jej spokojnie starcza [emoji5]
Ja na 56 na wyjście i 56 do szpitala bo tez biorę swoje ubrankaNa wyjście ze szpitala bierzecie ubranka na rozmiar 56?