reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Na wyjście ze szpitala bierzecie ubranka na rozmiar 56? :)
Tak[emoji4] Przyszykowałam już mężowi na 56 tylko[emoji4]
Dziewczyny pomóżcie, bo mam rozterkę, a za tydzień mam zamawiać. Który kolor kocyka dla córeczki mojej?

Turkusowy odpada, bo mam już taki kocyk z minky szaro/turkusowy, drugi neutralny z pepco beżowy ze słonikiem. Zestaw do gondoli mam taki, a zestaw do łóżeczka będzie biały w kolorowe delikatne pióra. A prześcieradło w łóżeczku niebieskie lub łososiowe.

Wiec chyba albo ten niebieski pastelowy albo różowy? :) który lepszy? Wózek mam jasny niebieski taki pastelowy, za tydzień wam się pochwale :)

Zobacz załącznik 872886Zobacz załącznik 872887Zobacz załącznik 872889Zobacz załącznik 872890Zobacz załącznik 872891
Różowy[emoji16]

reklama
Dokładnie :) to jest tylko posiadanie świadomości, nie żadne nakręcanie się także ja sama z ciekawości przed chwila wysłałam prośbę o dołączenie tam na fb tych sierpniowych żeby podglądać co tam się dzieje.

Mi zostało 32 dni także trzeba spiąć poślady i kupić resztę o której przed chwila pisałam, w sobotę albo piątek nawet wyprać wózki na ogrodzie u teściowej, zabrać jeden do nas, a w poniedziałek popiore wszystkie kocyki, ochraniacz do łóżeczka, prześcieradełka x 4, zestaw do wózka i łóżeczka i te 4 szt ciuszków co dokupiłam i to tyle :)
Do mnie jakos nie dociera, ze we mnie juz jest w pelni uksztaltowane dziecko :) i tak patrze po kilka razy na te urodzone dzieci i nie wierze :)

Dziewczyny pomóżcie, bo mam rozterkę, a za tydzień mam zamawiać. Który kolor kocyka dla córeczki mojej?

Turkusowy odpada, bo mam już taki kocyk z minky szaro/turkusowy, drugi neutralny z pepco beżowy ze słonikiem. Zestaw do gondoli mam taki, a zestaw do łóżeczka będzie biały w kolorowe delikatne pióra. A prześcieradło w łóżeczku niebieskie lub łososiowe.

Wiec chyba albo ten niebieski pastelowy albo różowy? :) który lepszy? Wózek mam jasny niebieski taki pastelowy, za tydzień wam się pochwale :)

Zobacz załącznik 872886Zobacz załącznik 872887Zobacz załącznik 872889Zobacz załącznik 872890Zobacz załącznik 872891
Ten niebieski ladny, jakby trochę w fiolet wpadal :)

Ja nie mam nic na 50cm hyhy tylko na 56,jestem zdania ze troche luzniejsze nie zaszkodzi :p a jak sie spiochy zsuwaja mozna skarpetki zalozyc na stopy malucha ;)

Dokładnie tak, w takich troszkę za dużych będzie tez uroczo wyglądać hah, krasnalek mały, cudny.

Bez kitu mam ostatnio tak złe dni, że tylko jak urodzę to mała da mi poprawę humoru, jej malutkie rączki, buzia, uśmiech później, zapach..

Byłam na pobraniu krwi. Na szczęście wszyscy z kolejki zaproponowali żebym weszła pierwsza. Później dodzwoniłam się do lekarza. Powiedział , żebym przyszła o 15.30 ale chyba jednak poczekam już do wieczora. Leżę i nie wstaje. A chce mieć dokładną wizytę , na spokojnie niech wszytko sprawdzi, chcemy z K trochę podejrzeć mała, porozmawiać na temat porodu i kilku rzeczy związanych z ciążą.
Nie chcemy żeby ta wizyta była byle szybka bo się wepchnę w kolejkę. Chyba , że nie będę dawała rady to pojadę wcześniej. Pytał przez telefon jak się czuje, wytłumaczyłam. Powiedział , że sprawdzimy to na wizycie ale jest pewien , że to od kręgosłupa i raczej nic się na to nie zaradzi .. :(:(:( a ja nie czuję , żeby poród był blisko więc będę się długo długo męczyć.. :(:(:(

Do mnie jakos nie dociera, ze we mnie juz jest w pelni uksztaltowane dziecko :) i tak patrze po kilka razy na te urodzone dzieci i nie wierze :)

Ja tez tak mam, mała świadomość coś w głowie u mnie, niby widze ten niemały brzuch, brak okresu i te +17 kg czuje, te wierzganie nóżkami, czkawkę coraz częściej itd ale to takie dziwne, że tam w brzuszku jest taki miniaturowy człowieczek podobny do nas [emoji847][emoji7][emoji7]

reklama
Ja na wyjście naszykowalam spodenki ,body krótki rękaw na to sweterek biorę 2 bo nie wiem który założę , skarpetki , czapeczkę . Będzie w szarym sweterku albo w tym drugim . I tak myślę czy wziąć pieluchę do okrycia czy lepiej cienki kocyk bo np jak będzie taka pogoda jak dzisiaj z 17/18 stopni to lepiej cienki kocyk :)
1529405370795.jpg

Załączniki

• 1529405370795.jpg
    1529405370795.jpg
    310 KB · Wyświetleń: 339
Do góry