reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zamieszanie niezle z tygodniami ale nie ma co wałkować tematu, ja lecę z aplikacja i tego sie trzymam. Chciałabym być już jak najbliżej porodu, pewnie jak każda z nas :) mieć już swojego bąbelka w rękach :) oby nam jak najszybciej zleciało! I czy to będzie 35,37 czy 40 żeby wszystko było dobrze ❣️ ja dzisiaj szaleje na zakupach, oczywiście z kanapy[emoji3]weszłam na hm i reserved, cudne rzeczy dla niemowlaków z wyprzedaży [emoji76][emoji76][emoji76]
IMG_4291.JPG
IMG_4284.JPG
IMG_4288.JPG
IMG_4292.JPG

Załączniki

• IMG_4291.JPG
    IMG_4291.JPG
    125,4 KB · Wyświetleń: 376
  • IMG_4284.JPG
    IMG_4284.JPG
    195,3 KB · Wyświetleń: 375
  • IMG_4288.JPG
    IMG_4288.JPG
    90,5 KB · Wyświetleń: 379
  • IMG_4292.JPG
    IMG_4292.JPG
    86,3 KB · Wyświetleń: 371
reklama
Ten ból w pośladku to chyba rwą kulszowa.
Nie wiem już sama :( dzisiaj zakładałam skarpetkę i ledwo się powstrzymałam żeby nie zacząć krzyczeć.. kucnelam i nie mogłam wstać.. dopiero mój przyszedł i mnie podniósł po mału :(((

Hej dziewczyny ;)
Strasznie bolal mnie w nocy brzuch,juz nawet nie jak okresowy ,a owulacyjny..(te mialam mocniejsze) i krzyz plus biodra i uda.. sluz nadal jest ale bez glutkow brazowych juz,ale z bardziej przezroczystymi niekiedy ;)
Wyżyłam sie w snie na tesciowej :D zrąbalam ja jak cholera :D az mi dzis dobrze na sercu :D
[Emoji23]
Kasia ty spotykasz na swojej drodze mnóstwo życzliwych osób z tego co mówisz. Mnie tylko 1 raz ktoś przepuścił w kolejce i ze 3 razy kasjerka mnie zawołała.
To ty jeszcze lepiej masz niż ja :( mnie nie dość , że nikt nie przepuszcza i nie woła to jeszcze wpycha się przede mnie [emoji16]
Dziewczyny w jakiej temperaturze prałyście ubranka?
30° - Minky, kocyki polarowe itp
40° - kolorowe ubranka
60° - białe :)

Zamieszanie niezle z tygodniami ale nie ma co wałkować tematu, ja lecę z aplikacja i tego sie trzymam. Chciałabym być już jak najbliżej porodu, pewnie jak każda z nas :) mieć już swojego bąbelka w rękach :) oby nam jak najszybciej zleciało! I czy to będzie 35,37 czy 40 żeby wszystko było dobrze ❣️ ja dzisiaj szaleje na zakupach, oczywiście z kanapy[emoji3]weszłam na hm i reserved, cudne rzeczy dla niemowlaków z wyprzedaży [emoji76][emoji76][emoji76]Zobacz załącznik 872336Zobacz załącznik 872337Zobacz załącznik 872339Zobacz załącznik 872340

Ale śliczne te ciuchy [emoji7][emoji173]️

Dziewczyny spokój [emoji16] ja akurat myślę z tymi tygodniami tak jak miloscwczasachpopkultury. Ale jakie to ma znaczenie? Przecież to jest TYLKO nazewnictwo [emoji16] a każda z nas wie w którym dokładnie jest tygodniu i dniu.

Życzę wszystkim by wszystkie dotrwały chociaż do SKOŃCZONEGO 37 tygodnia, czyli 37.0 :) a czy ktoś powie że to skończony 37 a inna osoba że to rozpoczęty 38 to jakie to ma znaczenie?? [emoji16]

Haha :D ja tam wiem , że 37+1 to skończony tydzień dla jednej a dla drugiej zaczęty 38. A to jak sobie która mówi to już osobista sprawa. To przecież jedno i to samo :D

reklama
Do góry