reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zamieszanie niezle z tygodniami ale nie ma co wałkować tematu, ja lecę z aplikacja i tego sie trzymam. Chciałabym być już jak najbliżej porodu, pewnie jak każda z nas :) mieć już swojego bąbelka w rękach :) oby nam jak najszybciej zleciało! I czy to będzie 35,37 czy 40 żeby wszystko było dobrze ❣️ ja dzisiaj szaleje na zakupach, oczywiście z kanapy[emoji3]weszłam na hm i reserved, cudne rzeczy dla niemowlaków z wyprzedaży [emoji76][emoji76][emoji76]
IMG_4291.JPG
IMG_4284.JPG
IMG_4288.JPG
IMG_4292.JPG

Załączniki

• IMG_4291.JPG
    IMG_4291.JPG
    125,4 KB · Wyświetleń: 380
  • IMG_4284.JPG
    IMG_4284.JPG
    195,3 KB · Wyświetleń: 381
  • IMG_4288.JPG
    IMG_4288.JPG
    90,5 KB · Wyświetleń: 383
  • IMG_4292.JPG
    IMG_4292.JPG
    86,3 KB · Wyświetleń: 375
reklama
Ten ból w pośladku to chyba rwą kulszowa.
Nie wiem już sama :( dzisiaj zakładałam skarpetkę i ledwo się powstrzymałam żeby nie zacząć krzyczeć.. kucnelam i nie mogłam wstać.. dopiero mój przyszedł i mnie podniósł po mału :(((

Hej dziewczyny ;)
Strasznie bolal mnie w nocy brzuch,juz nawet nie jak okresowy ,a owulacyjny..(te mialam mocniejsze) i krzyz plus biodra i uda.. sluz nadal jest ale bez glutkow brazowych juz,ale z bardziej przezroczystymi niekiedy ;)
Wyżyłam sie w snie na tesciowej :D zrąbalam ja jak cholera :D az mi dzis dobrze na sercu :D
[Emoji23]
Kasia ty spotykasz na swojej drodze mnóstwo życzliwych osób z tego co mówisz. Mnie tylko 1 raz ktoś przepuścił w kolejce i ze 3 razy kasjerka mnie zawołała.
To ty jeszcze lepiej masz niż ja :( mnie nie dość , że nikt nie przepuszcza i nie woła to jeszcze wpycha się przede mnie [emoji16]
Dziewczyny w jakiej temperaturze prałyście ubranka?
30° - Minky, kocyki polarowe itp
40° - kolorowe ubranka
60° - białe :)

Zamieszanie niezle z tygodniami ale nie ma co wałkować tematu, ja lecę z aplikacja i tego sie trzymam. Chciałabym być już jak najbliżej porodu, pewnie jak każda z nas :) mieć już swojego bąbelka w rękach :) oby nam jak najszybciej zleciało! I czy to będzie 35,37 czy 40 żeby wszystko było dobrze ❣️ ja dzisiaj szaleje na zakupach, oczywiście z kanapy[emoji3]weszłam na hm i reserved, cudne rzeczy dla niemowlaków z wyprzedaży [emoji76][emoji76][emoji76]Zobacz załącznik 872336Zobacz załącznik 872337Zobacz załącznik 872339Zobacz załącznik 872340

Ale śliczne te ciuchy [emoji7][emoji173]️

Dziewczyny spokój [emoji16] ja akurat myślę z tymi tygodniami tak jak miloscwczasachpopkultury. Ale jakie to ma znaczenie? Przecież to jest TYLKO nazewnictwo [emoji16] a każda z nas wie w którym dokładnie jest tygodniu i dniu.

Życzę wszystkim by wszystkie dotrwały chociaż do SKOŃCZONEGO 37 tygodnia, czyli 37.0 :) a czy ktoś powie że to skończony 37 a inna osoba że to rozpoczęty 38 to jakie to ma znaczenie?? [emoji16]

Haha :D ja tam wiem , że 37+1 to skończony tydzień dla jednej a dla drugiej zaczęty 38. A to jak sobie która mówi to już osobista sprawa. To przecież jedno i to samo :D

reklama
Do góry