reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jejku jakiego mam lenia. Chciałam się wziąć za sprzątanie, ale nie mogę się w sobie zebrać. Właśnie pije kawę po obiedzie. Mąż poszedł z córką na dwór, nastawił już 3 pranie, a ja jedynie zrobiłam obiad i jakieś mini rzeczy. Mam nadzieję, że po kawie trochę wiekszej weny dostanę.

Ja tez mam dziś totalna niemoc i do 15 miałam taki humor z dupy, że szok. Jakaś depresja mnie złapała i płacz. To pewnie hormony. Ale już jest lepiej. Biorę się za książkę, a później może podejdę do pepco zobaczyć po ile jest kosz na pranie taki większy zamykany od góry do pokoiku małej do kompletu do tego beżowego smietniczka :)

Jejku jakiego mam lenia. Chciałam się wziąć za sprzątanie, ale nie mogę się w sobie zebrać. Właśnie pije kawę po obiedzie. Mąż poszedł z córką na dwór, nastawił już 3 pranie, a ja jedynie zrobiłam obiad i jakieś mini rzeczy. Mam nadzieję, że po kawie trochę wiekszej weny dostanę.
A mnie energia rozwala.. pozmywalabym podloge czy lazienke umyla.. ale nie moge, bo mnie pilnuja :confused2: cholera.. :zawstydzona/y:

Ja tez mam dziś totalna niemoc i do 15 miałam taki humor z dupy, że szok. Jakaś depresja mnie złapała i płacz. To pewnie hormony. Ale już jest lepiej. Biorę się za książkę, a później może podejdę do pepco zobaczyć po ile jest kosz na pranie taki większy zamykany od góry do pokoiku małej do kompletu do tego beżowego smietniczka :)
Rozumiem. Ja ostatnio w ogóle jakąś upierdliwa się zrobiłam. Śmiałam się do męża, że jeszcze musi wytrzymać ok. 2 miesiące i potem powinno pomału wszystko wrócić do normy ;). Sama czuje jak mój humor wpływa na innych...

reklama
Do góry