reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jejku jakiego mam lenia. Chciałam się wziąć za sprzątanie, ale nie mogę się w sobie zebrać. Właśnie pije kawę po obiedzie. Mąż poszedł z córką na dwór, nastawił już 3 pranie, a ja jedynie zrobiłam obiad i jakieś mini rzeczy. Mam nadzieję, że po kawie trochę wiekszej weny dostanę.

Ja tez mam dziś totalna niemoc i do 15 miałam taki humor z dupy, że szok. Jakaś depresja mnie złapała i płacz. To pewnie hormony. Ale już jest lepiej. Biorę się za książkę, a później może podejdę do pepco zobaczyć po ile jest kosz na pranie taki większy zamykany od góry do pokoiku małej do kompletu do tego beżowego smietniczka :)

Jejku jakiego mam lenia. Chciałam się wziąć za sprzątanie, ale nie mogę się w sobie zebrać. Właśnie pije kawę po obiedzie. Mąż poszedł z córką na dwór, nastawił już 3 pranie, a ja jedynie zrobiłam obiad i jakieś mini rzeczy. Mam nadzieję, że po kawie trochę wiekszej weny dostanę.
A mnie energia rozwala.. pozmywalabym podloge czy lazienke umyla.. ale nie moge, bo mnie pilnuja :confused2: cholera.. :zawstydzona/y:

Ja tez mam dziś totalna niemoc i do 15 miałam taki humor z dupy, że szok. Jakaś depresja mnie złapała i płacz. To pewnie hormony. Ale już jest lepiej. Biorę się za książkę, a później może podejdę do pepco zobaczyć po ile jest kosz na pranie taki większy zamykany od góry do pokoiku małej do kompletu do tego beżowego smietniczka :)
Rozumiem. Ja ostatnio w ogóle jakąś upierdliwa się zrobiłam. Śmiałam się do męża, że jeszcze musi wytrzymać ok. 2 miesiące i potem powinno pomału wszystko wrócić do normy ;). Sama czuje jak mój humor wpływa na innych...

reklama
Do góry