Nie, nie tylko nie te do picia HahahaJa kupiłam u nas w aptece taki
Zobacz załącznik 872360
reklama
Meml
Fanka BB :)
Jejku jakiego mam lenia. Chciałam się wziąć za sprzątanie, ale nie mogę się w sobie zebrać. Właśnie pije kawę po obiedzie. Mąż poszedł z córką na dwór, nastawił już 3 pranie, a ja jedynie zrobiłam obiad i jakieś mini rzeczy. Mam nadzieję, że po kawie trochę wiekszej weny dostanę.
Meml
Powiem Ci, że ten magnez mi smakuje. Nie ma tego osadu co zawsze jest w magnezie.Nie, nie tylko nie te do picia Hahaha
miloscwczasachpopkultury
Ja tez mam dziś totalna niemoc i do 15 miałam taki humor z dupy, że szok. Jakaś depresja mnie złapała i płacz. To pewnie hormony. Ale już jest lepiej. Biorę się za książkę, a później może podejdę do pepco zobaczyć po ile jest kosz na pranie taki większy zamykany od góry do pokoiku małej do kompletu do tego beżowego smietniczka
E
Ewka34
Gość
A mnie energia rozwala.. pozmywalabym podloge czy lazienke umyla.. ale nie moge, bo mnie pilnuja cholera..Jejku jakiego mam lenia. Chciałam się wziąć za sprzątanie, ale nie mogę się w sobie zebrać. Właśnie pije kawę po obiedzie. Mąż poszedł z córką na dwór, nastawił już 3 pranie, a ja jedynie zrobiłam obiad i jakieś mini rzeczy. Mam nadzieję, że po kawie trochę wiekszej weny dostanę.
Meml
Rozumiem. Ja ostatnio w ogóle jakąś upierdliwa się zrobiłam. Śmiałam się do męża, że jeszcze musi wytrzymać ok. 2 miesiące i potem powinno pomału wszystko wrócić do normy . Sama czuje jak mój humor wpływa na innych...Ja tez mam dziś totalna niemoc i do 15 miałam taki humor z dupy, że szok. Jakaś depresja mnie złapała i płacz. To pewnie hormony. Ale już jest lepiej. Biorę się za książkę, a później może podejdę do pepco zobaczyć po ile jest kosz na pranie taki większy zamykany od góry do pokoiku małej do kompletu do tego beżowego smietniczka
Meml
A mnie energia rozwala.. pozmywalabym podloge czy lazienke umyla.. ale nie moge, bo mnie pilnuja cholera..
I bardzo dobrze! Niech pilnują!!!
Kasiula8989
A mnie energia rozwala.. pozmywalabym podloge czy lazienke umyla.. ale nie moge, bo mnie pilnuja cholera..
Mnie tez rozpiera pomyłam wszędzie podłogi, mąż pomógł mi umyć okna a ja wypralam firanki, zrobiłam obiad i mam już dosc
reklama
miloscwczasachpopkultury
Przekażcie mi trochę tej energii . Plisssss
Ojj mi tez.. nawet nie chce mi się wstawać żeby obiad sobie naszykować