reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jakiej firmy polecacie magnez?
2 x dziennie Asmag forte- trochę duże te tabsy, ale chyba robią robotę, brak skurczy i innych dolegliwości, no chyba, że na mnie czas jeszcze nie przyszedł ;)

[emoji254]2.09.2018 [emoji254]
1530366589187.jpg

Załączniki

• 1530366589187.jpg
    1530366589187.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 309
2 x dziennie Asmag forte- trochę duże te tabsy, ale chyba robią robotę, brak skurczy i innych dolegliwości, no chyba, że na mnie czas jeszcze nie przyszedł ;)

[emoji254]2.09.2018 [emoji254]Zobacz załącznik 872370
Ja biorę jedną asmag a druga magne b6 żeby się lepiej wchłaniało ale nie lubię tego asmag bo on nie ma takie osłonki włoskiej i mi się zatrzymuje często w gardle i ciężko popić.

Ja biorę jedną asmag a druga magne b6 żeby się lepiej wchłaniało ale nie lubię tego asmag bo on nie ma takie osłonki włoskiej i mi się zatrzymuje często w gardle i ciężko popić.
A ten Asmag źle się wchłania? To prawda, nie raz gdzieś w przełyku się tab zatrzymała i ciężko było ją wodą popchnąć, ale już się do nich przyzwyczaiłam.

reklama
A ten Asmag źle się wchłania? To prawda, nie raz gdzieś w przełyku się tab zatrzymała i ciężko było ją wodą popchnąć, ale już się do nich przyzwyczaiłam.
Ja biorę asmag bo tak zaczęłam w szpitalu i już nie zmieniałam. Ale jak byłam u internisty ostatnio pytała o magnez to zaleciła żeby zamienić na magne b6 ? Czy coś takiego co dziewczyny pisały że biorą. Niby to dobry lek

Do góry