reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oj dziewczyny dziewczyny [emoji23] ja tam mam nadzieje ze uleze chociaz z tydz jeszcze.. nosi mnie jak cholera zeby cos posprzatac czy zrobic [emoji23] srac tygodnie :D to tylko orientacyjnie jest :D ja juz moge byc w 40-tym :D

Dokadnie tak hah. Ja dziś i tak nie wytrzymam tego leżenia w łóżku i bezczynności i posprzątam lodówkę w środku i piekarnik tez, co mam robić skoro sama zostałam w domku z pieskiem na cały weekend :/

reklama
Trzymam kciuki by wszystko było jak sobie wymarzysz ;)
Jak się czujesz?
Ogólnie dobrze , ale męczą mnie te skurcze cały czas około 30 - 40 dziennie . Mam nadzieję, że to tylko przepowoadajace cały czas. Na 20 jadę dzisiaj na ktg, z torba w bagażniku wrazie czego, ale mam nadzieję , że nie będzie potrzebna :confused::happy:

Dobra cena?
Screenshot_2018-06-30-13-22-44.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-30-13-22-44.jpg
    Screenshot_2018-06-30-13-22-44.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 345
Jasne, ja to wiem. Ale najważniejsze, ze dziecko by się urodziło zdrowe, skoro dzieci urodzone w 32-34 tyg dają rade to i ja już jestem spokojna mając dziś 35/36 :)
Nie raz dziecko ur w 35 tyg potrafi mieć więcej problemów od tego z 32 na to ma wpływ sam poród i stan dziecka a tego nie stety nie jesteśmy w stanie przewidzieć a poród jest nieprzewidywalny nie raz kobiety tak jak ja 2 ciąża super wszystko ok a po porodzie z dzieckiem problemy bo niedotlenienie itd wszystko zależy od lekarza położnej w jaki sposób zareaguja a my nie stety jesteśmy od nich uzależnione.Więc nie liczą się tygodnie tylko ogólnie stan dziecka po porodzie.

reklama
Byłam po pieluszki w Rossmanie. Mi Pani dała bez niczego a mojej mamie powiedziała , że nie dostałam email'a. Więc pokazałam jej wiadomość. Musiało się widocznie coś przyblokować w systemie :) nie miała pod kasa to wzięła z półki. Dopiero po wyjściu ze sklepu zauważyłam , że dała rozm. 2 :D to fajnie bo siostra też ma konto , szwagierka i brat :D i też mi odebrali rozm. 1. I już mam 3x1 i 1x2 :D
1530358957498135687573.jpg

Załączniki

• 1530358957498135687573.jpg
    1530358957498135687573.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 360
Do góry