reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oj dziewczyny dziewczyny [emoji23] ja tam mam nadzieje ze uleze chociaz z tydz jeszcze.. nosi mnie jak cholera zeby cos posprzatac czy zrobic [emoji23] srac tygodnie :D to tylko orientacyjnie jest :D ja juz moge byc w 40-tym :D

Dokadnie tak hah. Ja dziś i tak nie wytrzymam tego leżenia w łóżku i bezczynności i posprzątam lodówkę w środku i piekarnik tez, co mam robić skoro sama zostałam w domku z pieskiem na cały weekend :/

reklama
Trzymam kciuki by wszystko było jak sobie wymarzysz ;)
Jak się czujesz?
Ogólnie dobrze , ale męczą mnie te skurcze cały czas około 30 - 40 dziennie . Mam nadzieję, że to tylko przepowoadajace cały czas. Na 20 jadę dzisiaj na ktg, z torba w bagażniku wrazie czego, ale mam nadzieję , że nie będzie potrzebna :confused::happy:

Dobra cena?
Screenshot_2018-06-30-13-22-44.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-30-13-22-44.jpg
    Screenshot_2018-06-30-13-22-44.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 349
Jasne, ja to wiem. Ale najważniejsze, ze dziecko by się urodziło zdrowe, skoro dzieci urodzone w 32-34 tyg dają rade to i ja już jestem spokojna mając dziś 35/36 :)
Nie raz dziecko ur w 35 tyg potrafi mieć więcej problemów od tego z 32 na to ma wpływ sam poród i stan dziecka a tego nie stety nie jesteśmy w stanie przewidzieć a poród jest nieprzewidywalny nie raz kobiety tak jak ja 2 ciąża super wszystko ok a po porodzie z dzieckiem problemy bo niedotlenienie itd wszystko zależy od lekarza położnej w jaki sposób zareaguja a my nie stety jesteśmy od nich uzależnione.Więc nie liczą się tygodnie tylko ogólnie stan dziecka po porodzie.

reklama
Byłam po pieluszki w Rossmanie. Mi Pani dała bez niczego a mojej mamie powiedziała , że nie dostałam email'a. Więc pokazałam jej wiadomość. Musiało się widocznie coś przyblokować w systemie :) nie miała pod kasa to wzięła z półki. Dopiero po wyjściu ze sklepu zauważyłam , że dała rozm. 2 :D to fajnie bo siostra też ma konto , szwagierka i brat :D i też mi odebrali rozm. 1. I już mam 3x1 i 1x2 :D
1530358957498135687573.jpg

Załączniki

• 1530358957498135687573.jpg
    1530358957498135687573.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 363
Do góry