Na Szopena byłaś?Znów co inna osoba to inne zdanie i inne " mądrości "
Ja dziś byłam na ktg bo od dwóch dni lekko pobolewa mnie brzuch jak na miesiączkę. Zapłaciłam , podpieli mnie potem poszłam do gabinetu lekarskiego. Ordynator mnie opierniczyl że po co teraz ktg że to głupota i za wcześnie .. i poszła mnie zbadać taka młodziutka lekareczka.. i mówi zeby się nie przejmować bo dobrze że zrobiłam ktg i mogę sobie czasem powtórzyć że nie zaszkodzi a pomoc może..
Jedno lekarz i drugie a dwa różne zdania.. oszaleć można
A ktg bardzo ładne. Napiecie macicy na 20 i brak skurczy . Przy mojej szyjce taki wynik jest wskazany [emoji4]
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Grunt, że wszystko dobrze[emoji16][emoji8][emoji8][emoji8] i ty jesteś spokojniejsza[emoji4]Znów co inna osoba to inne zdanie i inne " mądrości "
Ja dziś byłam na ktg bo od dwóch dni lekko pobolewa mnie brzuch jak na miesiączkę. Zapłaciłam , podpieli mnie potem poszłam do gabinetu lekarskiego. Ordynator mnie opierniczyl że po co teraz ktg że to głupota i za wcześnie .. i poszła mnie zbadać taka młodziutka lekareczka.. i mówi zeby się nie przejmować bo dobrze że zrobiłam ktg i mogę sobie czasem powtórzyć że nie zaszkodzi a pomoc może..
Jedno lekarz i drugie a dwa różne zdania.. oszaleć można
A ktg bardzo ładne. Napiecie macicy na 20 i brak skurczy . Przy mojej szyjce taki wynik jest wskazany [emoji4]
Trzeba było powiedzieć że byłaś pierwsza...@KatiNails dziękuje :* przyszła paczka dzisiaj :*
Ale jakiej białej gorączki dostałam na poczcie...... poszłam z awizem. O dziwo pusta poczta. Podchodze do okienka, Pani prosi żebym poczekała bo musi skończyć liczyć pieniądze. Więc odsunęłam się kawałek na bok żeby jej nie stać nad głową i nie stresować. Czekam jakieś 10minut , poczym odłożyła na bok pieniądze, spojrzała na mnie i nie zdążyła zawołać bo w tym momencie weszła jakaś kobieta i przede mną stanęła w okienku. Spojrzałam na nią, myślałam , że ja zjem odsunęłam się spowrotem. Myślę sobie.. poczekam..
Już w głowie miałam co jej powiem jak tylko odejdzie od okienka. Patrzę, wchodzi druga i staje za tą pierwszą przede mną. Nie wiem .. miałam pelerynkę nie wiele czy coś ? Z nerwów miałam tak ręce mokre , że papierek z numerkiem się praktycznie rozpuścił....
Gdyby Pani nie otworzyła drugiego okienka i mnie nie poprosiła to bym tym dwóm Paniom powiedziała co myślę na temat ich zachowania.
Eh co za babka...
Nie ma za co
karkula309
Nie. Na rycerskiej. Tam można zapłacić i bez problemu , bez nacisku że musisz zostać zrobią ci ktg , omówią i badanie jak coś cie niepokoi to zbadająNa Szopena byłaś?
Anulaa88
@KatiNails moja przyjaciółka z tego była zadowolona[emoji16] Przede wszystkim, że tak jak piszesz, 3-4 dni i pozamiatane[emoji4] Potem chodziła w zwykłych wkładkach
miloscwczasachpopkultury
Pewnie Was nie pociesze [emoji23] po cc zawsze jest łyżeczkowanie [emoji23] chociaż nie narzekam. Bo krwawienia miałam 3 - 4 dni, a potem plamienia bardziej to były niż krwawienia.
Łyżeczkowanie da się przeżyć, przynajmniej fizycznie jest okej, ja w ten sam dzień już prawie nie krwawiłam, ale wiadomo, że to spora różnica po stracie ciąży, a po cesarce czy tez naturalnym porodzie
A o widzisz. Ja ten szpital omijam szerokim łukiemNie. Na rycerskiej. Tam można zapłacić i bez problemu , bez nacisku że musisz zostać zrobią ci ktg , omówią i badanie jak coś cie niepokoi to zbadają
miloscwczasachpopkultury
Nie. Na rycerskiej. Tam można zapłacić i bez problemu , bez nacisku że musisz zostać zrobią ci ktg , omówią i badanie jak coś cie niepokoi to zbadają
Płacić za ktg? Masakra, co za chory kraj xd
Różyczka91
Aktywna w BB
Mi też przebili pęcherz przy pierwszym porodzie. A jednak koniec końców rozważnie zamiast rosnąć to zaczęło malec... i skończyło się cesarkaNo i super współpraca fajnie, ze pomógł i przebił ten pęcherzyk później już bankowo się urodzi w ciągu paru godzin. Tez mam nadzieje na taki poród [emoji5][emoji5]
reklama
No ja w podpaskach. Ale lepsze podpaski niż podkłady poporodowe@KatiNails moja przyjaciółka z tego była zadowolona[emoji16] Przede wszystkim, że tak jak piszesz, 3-4 dni i pozamiatane[emoji4] Potem chodziła w zwykłych wkładkach