reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Znów co inna osoba to inne zdanie i inne " mądrości "

Ja dziś byłam na ktg bo od dwóch dni lekko pobolewa mnie brzuch jak na miesiączkę. Zapłaciłam , podpieli mnie potem poszłam do gabinetu lekarskiego. Ordynator mnie opierniczyl że po co teraz ktg że to głupota i za wcześnie .. i poszła mnie zbadać taka młodziutka lekareczka.. i mówi zeby się nie przejmować bo dobrze że zrobiłam ktg i mogę sobie czasem powtórzyć że nie zaszkodzi a pomoc może..
Jedno lekarz i drugie a dwa różne zdania.. oszaleć można

A ktg bardzo ładne. Napiecie macicy na 20 i brak skurczy . Przy mojej szyjce taki wynik jest wskazany [emoji4]
Na Szopena byłaś?

reklama
Znów co inna osoba to inne zdanie i inne " mądrości "

Ja dziś byłam na ktg bo od dwóch dni lekko pobolewa mnie brzuch jak na miesiączkę. Zapłaciłam , podpieli mnie potem poszłam do gabinetu lekarskiego. Ordynator mnie opierniczyl że po co teraz ktg że to głupota i za wcześnie .. i poszła mnie zbadać taka młodziutka lekareczka.. i mówi zeby się nie przejmować bo dobrze że zrobiłam ktg i mogę sobie czasem powtórzyć że nie zaszkodzi a pomoc może..
Jedno lekarz i drugie a dwa różne zdania.. oszaleć można

A ktg bardzo ładne. Napiecie macicy na 20 i brak skurczy . Przy mojej szyjce taki wynik jest wskazany [emoji4]
Grunt, że wszystko dobrze[emoji16][emoji8][emoji8][emoji8] i ty jesteś spokojniejsza[emoji4]

@KatiNails dziękuje :* przyszła paczka dzisiaj :):*

Ale jakiej białej gorączki dostałam na poczcie...... :realmad: poszłam z awizem. O dziwo pusta poczta. Podchodze do okienka, Pani prosi żebym poczekała bo musi skończyć liczyć pieniądze. Więc odsunęłam się kawałek na bok żeby jej nie stać nad głową i nie stresować. Czekam jakieś 10minut , poczym odłożyła na bok pieniądze, spojrzała na mnie i nie zdążyła zawołać bo w tym momencie weszła jakaś kobieta i przede mną stanęła w okienku. Spojrzałam na nią, myślałam , że ja zjem :realmad: odsunęłam się spowrotem. Myślę sobie.. poczekam..
Już w głowie miałam co jej powiem jak tylko odejdzie od okienka. Patrzę, wchodzi druga i staje za tą pierwszą przede mną. Nie wiem .. miałam pelerynkę nie wiele czy coś ? Z nerwów miałam tak ręce mokre , że papierek z numerkiem się praktycznie rozpuścił....
Gdyby Pani nie otworzyła drugiego okienka i mnie nie poprosiła to bym tym dwóm Paniom powiedziała co myślę na temat ich zachowania. :wściekła/y:
Trzeba było powiedzieć że byłaś pierwsza...
Eh co za babka...
Nie ma za co :)

Pewnie Was nie pociesze [emoji23] po cc zawsze jest łyżeczkowanie [emoji23] chociaż nie narzekam. Bo krwawienia miałam 3 - 4 dni, a potem plamienia bardziej to były niż krwawienia.

Łyżeczkowanie da się przeżyć, przynajmniej fizycznie jest okej, ja w ten sam dzień już prawie nie krwawiłam, ale wiadomo, że to spora różnica po stracie ciąży, a po cesarce czy tez naturalnym porodzie

reklama
Do góry