Ja mam to szczęście, że nasza grzecznie już od 22 tyg leży główką w dół i nic nie rozrabiano niby tak, ale miło by było pierwszy raz urodzic w 2 godzinki hah
Na pierwszy poród byłam nastawiona jak na kilkanaście godzin rzezi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam to szczęście, że nasza grzecznie już od 22 tyg leży główką w dół i nic nie rozrabiano niby tak, ale miło by było pierwszy raz urodzic w 2 godzinki hah
U mnie cycki karmiace bedamierzylam je wczoraj hyhy obwod mam 109cm [emoji23] obwod brzucha 108cm jaka symetria no normalnie ideal [emoji23][emoji23][emoji23]
Wielkość piersi nie ma nic wspólnego z tym czy będziesz miała pokarm czy nie. Mi urosły trzy rozmiary a pokarmu miałam mało i musiałam dziecko dokarmiacA ja chcę karmić sama tylko no nie wiem mam jakieś przeczucia że nie będę mieć pokarmu. Na razie cycki ani drgnęły ze swoim rozmiarem.. czasami mam tylko uczucie ciężkości jak np przed okresem. Mam nadzieję że coś ruszy po porodzie![]()
Na pierwszy poród byłam nastawiona jak na kilkanaście godzin rzezimiałam przy porodzie jednego z najprzystojniejszych facetów jakich w życiu spotkałam-szpitalnego ginekologa
cud miód i orzeszki normalnie
był młody i zabawny. Ok 8 rano przebijal mi pęcherz i jak mnie badał koło południa to powiedział że do 15tej urodze. Wysmialam go w twarz bo nie wierzyłam że to możliwie. Wyszło na jego, urodziłam punkt 14ta
![]()
No i super współpracafajnie, ze pomógł i przebił ten pęcherzyk
później już bankowo się urodzi w ciągu paru godzin. Tez mam nadzieje na taki poród [emoji5][emoji5]
Nie wiem czy jakby poród był fizjologiczny to by przebił... wywoływany poród miałam, jakby ichniejsze metody nic nie zdziałały robiliby cc. No ale dzięki temu przebiciu pewnie poród trwał przynajmniej trochę krócej.. swoją drogą było mi tak niezręcznie rodzić przy tak przystojnym lekarzu że głowa mała.. A dziś się śmieje że cora już za pierwszym razem trafila w idealne ręceNo i super współpracafajnie, ze pomógł i przebił ten pęcherzyk
później już bankowo się urodzi w ciągu paru godzin. Tez mam nadzieje na taki poród [emoji5][emoji5]
Rozmiar piersi nie ma nic do rzeczy. Mi nic a nic nie urosły a karmiłam 9 miesięcy i skończyłam bo wróciłam do pracy.A ja chcę karmić sama tylko no nie wiem mam jakieś przeczucia że nie będę mieć pokarmu. Na razie cycki ani drgnęły ze swoim rozmiarem.. czasami mam tylko uczucie ciężkości jak np przed okresem. Mam nadzieję że coś ruszy po porodzie![]()
A
Rozmiar piersi nie ma nic do rzeczy. Mi nic a nic nie urosły a karmiłam 9 miesięcy i skończyłam bo wróciłam do pracy.
A ja dzisiaj zauważyłam że mam okropnie cienka skórę wszędzie i mi żyły bardzo widać. Dziwne to trochę bo mam taką jakby sieć pajęcza z żył.