reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja chcę karmić sama tylko no nie wiem mam jakieś przeczucia że nie będę mieć pokarmu. Na razie cycki ani drgnęły ze swoim rozmiarem.. czasami mam tylko uczucie ciężkości jak np przed okresem. Mam nadzieję że coś ruszy po porodzie :p

A ja chcę karmić sama tylko no nie wiem mam jakieś przeczucia że nie będę mieć pokarmu. Na razie cycki ani drgnęły ze swoim rozmiarem.. czasami mam tylko uczucie ciężkości jak np przed okresem. Mam nadzieję że coś ruszy po porodzie :p
U mnie cycki też chyba takie same, siary nie ma narazie, ale z a to sutki ciemne, wielkie się zrobiły :oo: okropnie to wygląda. :szok:

@miloscwczasachpopkultury ja dzisiaj mam 35.0 czyli 36 tydzień rozpoczęty , ale to nie jest jeszcze 9 miesiąc. Mamy jeszcze tydzień 8 miesiąca , liczę z terminu na 3.08

Aha, no ja tam sobie licze, że już 9 :D wiem, że to dopiero 35+0, ale już i tak zaczęty 36 tydzień także tak jakby 9 miesiące rozpoczynał się :)

U mnie cycki karmiace beda :D mierzylam je wczoraj hyhy obwod mam 109cm [emoji23] obwod brzucha 108cm jaka symetria no normalnie ideal [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja to myślę przede wszystkim by się łobuz odwrócił A potem co ma być to będzie. To czy będę umierać z bólu 5 czy 7 czy 9 godzin to już żadna różnica :D

Ja mam to szczęście, że nasza grzecznie już od 22 tyg leży główką w dół i nic nie rozrabia :) no niby tak, ale miło by było pierwszy raz urodzic w 2 godzinki hah

Do góry