reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No mam jeden taki zwykły. Dokładnie taki :
Zobacz załącznik 871921 Zobacz załącznik 871922
To chyba za wcześnie na pierwszy miesiąc.
Będę się ratować gondola z wózka :) chyba , że kupię kinderkrafta, lub dostanie mała w prezencie :)

Ten kinderkraft będzie idealny już od 1 tyg życia dziecka także ja polecam zakup, bo 300 zł nowy na Allegro, a bardzo przydatny, ładnie wyglada i na pewno ponad pół roku posłuży. Później go chyba zostawię na następne dzieciątko, które mamy w planach tak za 3-4 lata.

I w ogóle się nie zmieści obok łóżka ? Ja też bym nie mogła spać odrazu osobno w innym pokoju.. może uda Wam się coś przesunąć, przestawić.
Zmieści mi się, ale to zagraci nam cały pokój i nie będę miała jak z lozka wyjsc... Nie chce za bardzo nic przestawiać, wolałabym żeby te łóżeczko stało u niej w pokoju... Jedynie co mi chyba pozostaje to rozejrzeć się za jakimś używanym/tanim malutkim łóżeczku na kolka wymiarów 40x90

Za tydzień na weekend jedziemy znów w rodzinne strony męża bo jest 50 rocznica ślubu dziadków.
Ciekawe w co ja mam się ubrać.... I zaczęłam się zastanawiać nad prezentem..macie może jakieś pomysły?
Ja ich nie znam.. 3 razy widzieliśmy się na oczy z czego może zamieniliśmy zdanie (na naszym weselu)..
Może coś do domu typu ręczniki z grawerem, obrus albo pościel?

A ubrać hehehe nawet mi nie mów. Ja musiałam sobie kupić sukienkę na niedzielę na chrzest, bo jakbym miała wybrać coś z szafy to musiałabym iść w dżinsach/getrach i za krótkiej bluzce [emoji23] ewentualnie w jednej z 2 letnich sukienek w które się mieszczę, ale są za codzienne [emoji16]

reklama
Do góry