reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny nadal mam podbarwiony sluz i takie gluty mi wylatuja ale nie ze duzo na raz,rozumiem po badaniu ale to juz sporo czasu minelo.. boli mnie podbrzusze tak jak na okres.. nawet mocniej nieraz.. :/

reklama
No to bierzesz wózek albo gondolą do łazienki[emoji4] ludzie sobie różnie radzą[emoji4]
Czasem na kanapie dają i otaczają poduchami, chociaż taki noworodek się na razie nie przewraca.
Albo mata na ziemi i tak dziecko leży[emoji4]Tak, myliśmy i pielęgnacja cała była[emoji39]
Tak będę robić :):) z resztą wyjdzie w praniu. Ja tak myślę na zas bo to moje pierwsze maleństwo i chciałabym wszystko mieć dopięte na ostatni guzik [emoji16] a wiadomo , że nie wszystko wyjdzie tak jak sobie zaplanujemy :)

Mój maź mowi, ze to dziecko jest poprostu zle , bo wiadomo mozna byc urwisem , żywym srebrem , ale ona manipuluje dziećmi .Potrafi Laurze powiedzieć - mam wiele przyjaciółek a ty jestes jedynie moja koleżanka , albo w trakcie zabawy wyrzucić ja z domu , ze ma wyjsć . Moje dziecko za każdym razem przez
nia płacze a ja nie umiem wytłumaczyć , zeby sie z nia nie bawiła, bo jeszcze jest mimo wszystko mała i chce czuć sie lubiana i akceptowana a codziennie ma z nia styczność bo mieszkają na przeciwko nas:(
Doskonale cię rozumiem. Tez mamy takiego malegosąsiada, ktory nie dość ze jest przemadrzaly i ochwalony to gdy tylko jest u niego inne dziecko ignoruje mojego synka. Doprowadza mnie do szału, ale nic na to nie poradzę bo moj syn lubi się z nim bawić.

W czym będziecie kładły dziecko w ciągu dnia , np. robiąc coś w salonie, kuchni ? Żeby nie leżało same w łóżeczku. Myślałam np. nad gondola z wózka ?mała by sobie leżała a ja np. bym prasowała. Bo w lezaczku chyba za długo by nie mogła. A gniazdka raczej nie kupuje. Chyba , że ktoś kupi w prezencie ;) no i jeszcze w planach mam kinderkrafta,wygodnie bo szła bym poleżeć w wannie to bym miała córkę pod ręką. A do łazienki na podłogę nie położę gniazdka np. Ale jeszcze nie wiem czy kupie.
Macie jeszcze jakieś pomysły ? [Emoji5]

Ja albo w tym leżaczku kinderkraft albo w kokonie na łóżku :)

Ja cały czas chce wierzyć że moje leży już dobrze. Czuje to głównie pod zebrami z prawej strony. Czasem po całości.Czasem na samym dole jakby już na wylocie;) co ciekawe zdarza się że tam właśnie tak mi drga jakby miał tam dzióbek i czkawke ale jakoś nie mam złudzeń że jest już ok. Nie odczułem wyraźnej zmiany jakby takiego wielkiego obrotu. Te ruchy są wciąż podobne. Gin w przyszły czwartek się wypowie jak podejrzy. Niezmiennie boję się cesarki jak cholera
Ja juz sama nie wiem... na początku lekarka mowila mi, ze wciąż poprzecznie, ostatnio już główka do góry, a później czułam właśnie jakby czkawkę na samym dole. Ale tez nie czułam wyraźnego obrotu, może robi to gdy spie :p a dziś tam po prawej stronie tylko wojuje i ciężko stwierdzic jak on tam leży :D

Prezent od babci dla wnuczki ❤️
Z FP ?
używany za 50 zł w super stanie :D Fischer Price
O taki jak ten
Screenshot_20180628-223427.png

Załączniki

• Screenshot_20180628-223427.png
    Screenshot_20180628-223427.png
    402,4 KB · Wyświetleń: 230
reklama
Do góry