E
Ewka34
Gość
Dziewczyny nadal mam podbarwiony sluz i takie gluty mi wylatuja ale nie ze duzo na raz,rozumiem po badaniu ale to juz sporo czasu minelo.. boli mnie podbrzusze tak jak na okres.. nawet mocniej nieraz.. :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak będę robićNo to bierzesz wózek albo gondolą do łazienki[emoji4] ludzie sobie różnie radzą[emoji4]
Czasem na kanapie dają i otaczają poduchami, chociaż taki noworodek się na razie nie przewraca.
Albo mata na ziemi i tak dziecko leży[emoji4]Tak, myliśmy i pielęgnacja cała była[emoji39]
Doskonale cię rozumiem. Tez mamy takiego malegosąsiada, ktory nie dość ze jest przemadrzaly i ochwalony to gdy tylko jest u niego inne dziecko ignoruje mojego synka. Doprowadza mnie do szału, ale nic na to nie poradzę bo moj syn lubi się z nim bawić.Mój maź mowi, ze to dziecko jest poprostu zle , bo wiadomo mozna byc urwisem , żywym srebrem , ale ona manipuluje dziećmi .Potrafi Laurze powiedzieć - mam wiele przyjaciółek a ty jestes jedynie moja koleżanka , albo w trakcie zabawy wyrzucić ja z domu , ze ma wyjsć . Moje dziecko za każdym razem przez
nia płacze a ja nie umiem wytłumaczyć , zeby sie z nia nie bawiła, bo jeszcze jest mimo wszystko mała i chce czuć sie lubiana i akceptowana a codziennie ma z nia styczność bo mieszkają na przeciwko nas![]()
Nie mogę się doczekać tego klejenia sięNo pewnie na początku np gondola albo polozysz na łóżku przeciez takie maleństwo jeszcze się nie wierci
A będzie taki dzień, że nigdzie nie odlozysz bo bedzie przyklejona do Ciebie haha![]()
W czym będziecie kładły dziecko w ciągu dnia , np. robiąc coś w salonie, kuchni ? Żeby nie leżało same w łóżeczku. Myślałam np. nad gondola z wózka ?mała by sobie leżała a ja np. bym prasowała. Bo w lezaczku chyba za długo by nie mogła. A gniazdka raczej nie kupuje. Chyba , że ktoś kupi w prezencieno i jeszcze w planach mam kinderkrafta,wygodnie bo szła bym poleżeć w wannie to bym miała córkę pod ręką. A do łazienki na podłogę nie położę gniazdka np. Ale jeszcze nie wiem czy kupie.
Macie jeszcze jakieś pomysły ? [Emoji5]
Ja juz sama nie wiem... na początku lekarka mowila mi, ze wciąż poprzecznie, ostatnio już główka do góry, a później czułam właśnie jakby czkawkę na samym dole. Ale tez nie czułam wyraźnego obrotu, może robi to gdy spieJa cały czas chce wierzyć że moje leży już dobrze. Czuje to głównie pod zebrami z prawej strony. Czasem po całości.Czasem na samym dole jakby już na wylocieco ciekawe zdarza się że tam właśnie tak mi drga jakby miał tam dzióbek i czkawke ale jakoś nie mam złudzeń że jest już ok. Nie odczułem wyraźnej zmiany jakby takiego wielkiego obrotu. Te ruchy są wciąż podobne. Gin w przyszły czwartek się wypowie jak podejrzy. Niezmiennie boję się cesarki jak cholera
Dziewczyny nadal mam podbarwiony sluz i takie gluty mi wylatuja ale nie ze duzo na raz,rozumiem po badaniu ale to juz sporo czasu minelo.. boli mnie podbrzusze tak jak na okres.. nawet mocniej nieraz.. :/
No właśnie nieAhaaaaaaa, to zrozumiałam że przy laktatorze jest cała butelka (ja tam mam przy avencie)
używany za 50 zł w super staniePrezent od babci dla wnuczki
Z FP ?