reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Juz po wizycie.. mala ma 2250g , ktg z kilkoma skurczami.. grozi mi jednak przedwczesny porod ,bo szyjka faktycznie jest krotka, mieciutka i ma 1cm rozwarcia..ale jest z tylu,chociaz to moze sie z godz na godz zmienic, te bole to juz takie przygotowawcze ;) to cos to nie czop,mam duzo odpoczywac i lezec,za tydz mam wizyte i zrobi mi gbs bo szpital tego nie wykonal jednak ;) powiedzial ze chociaz ten tydz abym przelezala i bedzie dobrze :)
Michalince się spieszy widać :)
Na szczęście wszystko dobrze. Ten tydzień czyli ? Jesteś teraz 34+5 ? To do 35 skończonego żebyś wytrzymała ? Dwa dni i możesz rodzić ?:D wzięłaś sobie moją prośbę do serca :D

Aaaa i znow taka kluska zabarwiona na bezowo jakby, mi wyleciala z malej.. :/ musze sie zapytac co to jest bo to dziwne.. czytalam ze czop moze w czesciach wylatywac
Juz po wizycie.. mala ma 2250g , ktg z kilkoma skurczami.. grozi mi jednak przedwczesny porod ,bo szyjka faktycznie jest krotka, mieciutka i ma 1cm rozwarcia..ale jest z tylu,chociaz to moze sie z godz na godz zmienic, te bole to juz takie przygotowawcze ;) to cos to nie czop,mam duzo odpoczywac i lezec,za tydz mam wizyte i zrobi mi gbs bo szpital tego nie wykonal jednak ;) powiedzial ze chociaz ten tydz abym przelezala i bedzie dobrze :)
Trzymam kciuki kobieto! Żadna z Was nie może urodzić przede mną :)
Dobrze, że i ja mam dzisiaj gienia, bo od rana taki twardy mam brzuch i mnie pobolewa, że aż mnie z tym źle, nad ranem obudził mnie ból pleców (ale przeszło jak usiadłam i tak spałam na siedząco). Kutwa, jeszcze 3 tygodnie i mogę sobie rodzić. Jak panny będą przybierały na wadze jak dotychczas, to ja nie wiem jak poradzę sobie w przyszłym tygodniu i później, haha, wezmę sobie taki wózeczek jak starsze panie mają, bo co trzy kroki, to muszę usiąść :p

Kupujecie butelkę na początek tak na wrazie czego ? Jak tak to jaka ?
Mam tomme tippe anti colic 150 + 260ml
Ale myślę nad Lovi medical / medela calma.
Ja mam babydream 300ml, taka tańsza wersja NUKa :) Jak nie będzie pasować kobietkom, to wtedy spróbuję tommee tippee, a jak i te nie, to wtedy pewnie sięgnę po avent albo jakąś inną.

Już ci kiedyś pisałam, że tam mieszkałam[emoji23][emoji16] i mam całą rodzinę stamtąd
No właśnie tak coś kojarzyłam ale nie byłam pewna czy to z Tobą rozmawiałam. Bo to były rozmowy w kwietniu, jeszcze Was nie rozroznialam [emoji23]
Ostatnio położna jeszcze polecała szpital na Czarnowie. Ale jednak ten co ja wybrałam jako jedyny w całym województwie ma 3 stopień referencyjnosci. Ale ty pamiętam, mówiłaś , że nie kojarzysz tych szpitali.

reklama
Michalince się spieszy widać :)
Na szczęście wszystko dobrze. Ten tydzień czyli ? Jesteś teraz 34+5 ? To do 35 skończonego żebyś wytrzymała ? Dwa dni i możesz rodzić ?:D wzięłaś sobie moją prośbę do serca :D
Wg gina mam dzis 35+1 bo sprawdzal kilka razy ;) hyhyhy no kurcze niech sobie jeszcze posiedzi,a z drugiej strony juz chce ja miec przy sobie ;) aaaa no i schudlam ponad 2 kg :/

Do góry