reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Juz po wizycie.. mala ma 2250g , ktg z kilkoma skurczami.. grozi mi jednak przedwczesny porod ,bo szyjka faktycznie jest krotka, mieciutka i ma 1cm rozwarcia..ale jest z tylu,chociaz to moze sie z godz na godz zmienic, te bole to juz takie przygotowawcze ;) to cos to nie czop,mam duzo odpoczywac i lezec,za tydz mam wizyte i zrobi mi gbs bo szpital tego nie wykonal jednak ;) powiedzial ze chociaz ten tydz abym przelezala i bedzie dobrze :)
Michalince się spieszy widać :)
Na szczęście wszystko dobrze. Ten tydzień czyli ? Jesteś teraz 34+5 ? To do 35 skończonego żebyś wytrzymała ? Dwa dni i możesz rodzić ?:D wzięłaś sobie moją prośbę do serca :D

Aaaa i znow taka kluska zabarwiona na bezowo jakby, mi wyleciala z malej.. :/ musze sie zapytac co to jest bo to dziwne.. czytalam ze czop moze w czesciach wylatywac
Juz po wizycie.. mala ma 2250g , ktg z kilkoma skurczami.. grozi mi jednak przedwczesny porod ,bo szyjka faktycznie jest krotka, mieciutka i ma 1cm rozwarcia..ale jest z tylu,chociaz to moze sie z godz na godz zmienic, te bole to juz takie przygotowawcze ;) to cos to nie czop,mam duzo odpoczywac i lezec,za tydz mam wizyte i zrobi mi gbs bo szpital tego nie wykonal jednak ;) powiedzial ze chociaz ten tydz abym przelezala i bedzie dobrze :)
Trzymam kciuki kobieto! Żadna z Was nie może urodzić przede mną :)
Dobrze, że i ja mam dzisiaj gienia, bo od rana taki twardy mam brzuch i mnie pobolewa, że aż mnie z tym źle, nad ranem obudził mnie ból pleców (ale przeszło jak usiadłam i tak spałam na siedząco). Kutwa, jeszcze 3 tygodnie i mogę sobie rodzić. Jak panny będą przybierały na wadze jak dotychczas, to ja nie wiem jak poradzę sobie w przyszłym tygodniu i później, haha, wezmę sobie taki wózeczek jak starsze panie mają, bo co trzy kroki, to muszę usiąść :p

Kupujecie butelkę na początek tak na wrazie czego ? Jak tak to jaka ?
Mam tomme tippe anti colic 150 + 260ml
Ale myślę nad Lovi medical / medela calma.
Ja mam babydream 300ml, taka tańsza wersja NUKa :) Jak nie będzie pasować kobietkom, to wtedy spróbuję tommee tippee, a jak i te nie, to wtedy pewnie sięgnę po avent albo jakąś inną.

Już ci kiedyś pisałam, że tam mieszkałam[emoji23][emoji16] i mam całą rodzinę stamtąd
No właśnie tak coś kojarzyłam ale nie byłam pewna czy to z Tobą rozmawiałam. Bo to były rozmowy w kwietniu, jeszcze Was nie rozroznialam [emoji23]
Ostatnio położna jeszcze polecała szpital na Czarnowie. Ale jednak ten co ja wybrałam jako jedyny w całym województwie ma 3 stopień referencyjnosci. Ale ty pamiętam, mówiłaś , że nie kojarzysz tych szpitali.

reklama
Michalince się spieszy widać :)
Na szczęście wszystko dobrze. Ten tydzień czyli ? Jesteś teraz 34+5 ? To do 35 skończonego żebyś wytrzymała ? Dwa dni i możesz rodzić ?:D wzięłaś sobie moją prośbę do serca :D
Wg gina mam dzis 35+1 bo sprawdzal kilka razy ;) hyhyhy no kurcze niech sobie jeszcze posiedzi,a z drugiej strony juz chce ja miec przy sobie ;) aaaa no i schudlam ponad 2 kg :/

Do góry