reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No właśnie tak coś kojarzyłam ale nie byłam pewna czy to z Tobą rozmawiałam. Bo to były rozmowy w kwietniu, jeszcze Was nie rozroznialam [emoji23]
Ostatnio położna jeszcze polecała szpital na Czarnowie. Ale jednak ten co ja wybrałam jako jedyny w całym województwie ma 3 stopień referencyjnosci. Ale ty pamiętam, mówiłaś , że nie kojarzysz tych szpitali.
Dlatego zapytałam, który dokładnie wybrałaś[emoji4]
Czarnów kojarzę tylko kojarzę z moimi dziadkami, bo tam leżeli

reklama
Ja leżałam po porodzie w sali dwuosobowej i to bylo w sumie fajne. Trafiłam na bardzo fajną dziewczynę ( do dzis mamy kontakt ) :) Jak ja szłam się kąpać Ona przypilnowala Małego i na odwrót:) no i można bylo sobie pogadać jak był czas :)
Ale to pewnie zależy na kogo się trafi :)

Trzymam kciuki kobieto! Żadna z Was nie może urodzić przede mną :)
Dobrze, że i ja mam dzisiaj gienia, bo od rana taki twardy mam brzuch i mnie pobolewa, że aż mnie z tym źle, nad ranem obudził mnie ból pleców (ale przeszło jak usiadłam i tak spałam na siedząco). Kutwa, jeszcze 3 tygodnie i mogę sobie rodzić. Jak panny będą przybierały na wadze jak dotychczas, to ja nie wiem jak poradzę sobie w przyszłym tygodniu i później, haha, wezmę sobie taki wózeczek jak starsze panie mają, bo co trzy kroki, to muszę usiąść :p

Ja mam babydream 300ml, taka tańsza wersja NUKa :) Jak nie będzie pasować kobietkom, to wtedy spróbuję tommee tippee, a jak i te nie, to wtedy pewnie sięgnę po avent albo jakąś inną.
Kurcze mnie tez tak ciagnie na dole.. tzn jakby biodra mi sie rozszerzaly,boli krzyz i brzuch na dole.. a moja mala jakas taka drobniutka jest... twoje to byczki fajne.. a z tym fotelem dla babc to dobry pomysl :D

Wg gina mam dzis 35+1 bo sprawdzal kilka razy ;) hyhyhy no kurcze niech sobie jeszcze posiedzi,a z drugiej strony juz chce ja miec przy sobie ;) aaaa no i schudlam ponad 2 kg :/

A to ja już nie rozumiem twojego terminu [emoji23]
34+4 masz jeśli termin na 6 sierpnia. Chyba , że on patrzył na termin z USG bo poród przedwczesny wisi nad Tobą :) najważniejsze , że według niego możesz rodzić i ciaza praktycznie donoszona :)
Chudnie się przed porodem :D

A to ja już nie rozumiem twojego terminu [emoji23]
34+4 masz jeśli termin na 6 sierpnia. Chyba , że on patrzył na termin z USG bo poród przedwczesny wisi nad Tobą :) najważniejsze , że według niego możesz rodzić i ciaza praktycznie donoszona :)
Chudnie się przed porodem :D
Ja z tym terminem tez sie pogubilam juz hyhyhy :p tak,wg niego mam przetrzymac jeszcze tydz i bedzie oki

Dlatego zapytałam, który dokładnie wybrałaś[emoji4]
Czarnów kojarzę tylko kojarzę z moimi dziadkami, bo tam leżeli
Już na początku roku miałam ten szpital na prostej na oku, a jeszcze jak się okazało , że mój lekarz tam pracuje to już w ogóle jestem zadowolona :) dużo osób mi go poleca. Większość znajomych z miasta tam rodzilo lub zamierza rodzić. Więc raczej nie mam obaw. Mam nadzieję , że się nie zawiodę :)

reklama
Kurcze mnie tez tak ciagnie na dole.. tzn jakby biodra mi sie rozszerzaly,boli krzyz i brzuch na dole.. a moja mala jakas taka drobniutka jest... twoje to byczki fajne.. a z tym fotelem dla babc to dobry pomysl :D
Nie strasz mnie [emoji16] bo ja od dwóch tygodni mam kłucia mocne w pochwie, ból pachwin i krocza , skurcze, twardnienia , ból jak na okres z bólem pleców. A od wczoraj od rana bóle kręgosłupa i bioder, czasem zachodzące na nogę. Nie wiem jak leżeć, siedzieć .. wszystkie bóle i objawy mam skumulowane i wszystko na raz. Czasem też mam ochotę już mieć mała przy sobie.. jeszcze jak wejdzie ten dziwny ból w pośladek to idę do łazienki jak pokraka. Zgina mnie w pół co krok, co bym nie robiła to jęcze, wzdycham. No prawdziwa Pani +80 ..

Do góry