reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Ewka34 trzymam kciuki za wizytę :)
Jeśli nie pobarwiony krwią , to masz spokojnie jeszcze kilka tygodni :) nie martw się :)
Wyników kwasów jeszcze nie ma a Alt poszedł w górę już ponad 300 (norma 31) aspat też 180 a w poniedziałek bylo 140 (norma 35) czekamy na kwasy ten wynik jest najważniejszy ale cudów nie oczekuję zapewne są podwyższone....teraz cieszę się że tu jestem bo w domu bym panikowala a tak jakby co jestem na miejscu.
Mam nadzieję , że szybko Ci to unormują. Jeśli nie to chyba będą chcieli szybciej doprowadzić do porodu, żeby dziecka nie narażać ?
Mi mówili wczoraj ze po 34 tyg to bez znaczenia że luteine brać to bezsensu nie znam się pisze co dr mowil
Czyli po 34 co ma być to i tak będzie bez względu na luteinę ? Czy źle rozumiem ?

reklama
Kupujecie butelkę na początek tak na wrazie czego ? Jak tak to jaka ?
Mam tomme tippe anti colic 150 + 260ml
Ale myślę nad Lovi medical / medela calma.

Dzien dobry!
Wczoraj posiedzialam może z godzinkę na ogródku, zajadając się czereśniami i rozmawiając z mama. A dziś moje nogi i twarz są tak czerwone, wygladam jak raczek :p Mój dziś ma wolne, właśnie robi śniadanko, Wiec muszę wstać ;) później może jakies szybkie zakupy, bo ma w planach szlifowanie i malowanie pokoju małej ;) ostatnie dwa wieczory ja szlam spac, a on biedny malował na biało, wczoraj szpachlował, wracał koło 2 do łóżka... Dobrze, ze Przynajmiej taki zapał ma to może szybko pójdzie i już będziemy mogli dekorować ;) u Was jakie plany na dziś?
Miłego dnia! :)

Kolejny tydzień za nami :) wczoraj ginekolog mi powiedział, żebym przez 3 tygodnie spakowała torby:) szyjka ok..myślicie że po prostu tak kazał się już spakować żeby później nie gonić w razie czego? Zobacz załącznik 871664
Myślę że chodziło mu właśnie o to aby na wariata później nie gonić i połowy rzeczy zapomnieć :D

Kolejny tydzień za nami :) wczoraj ginekolog mi powiedział, żebym przez 3 tygodnie spakowała torby:) szyjka ok..myślicie że po prostu tak kazał się już spakować żeby później nie gonić w razie czego? Zobacz załącznik 871664
Normalne że Ci powiedział o tych torbach. Za 3 tygodnie będziesz w 36 TC jakbyś zaczęła rodzić no w 37 to żebyś się nie stresowała dodatkowo brakiem toreb. Ja mam narazie prowizorycznie spakowane. Po urlopie będę pakować porządnie:)

Ja właśnie jadę do endokrynologa a później na 12.20 do gina.

Mnie za wieczór też taka złapała że aż mi niedobrze było.
Na mnie tylko rennie działa, ale ulga praktycznie natychmiast całe szczęście.Aleksander [emoji7] ja do dziś żałuję że mój syn to nie Aleksander. 3x22szt 1
1x 26 szt 1
1x 43 szt 1
2x144 szt 2
Mam wrażenie że Aleksander pasuje do naszego nazwiska ale nie wiem , może jak zobaczę małego to mnie olśni [emoji8]
Miałam się właśnie Kasia pytać ciebie twój syn jak ma na imię ? Bo właśnie myślałam że Aleksander ale skracasz ;)
Myślę że dobrze ci poradził :) nie koniecznie musi się coś dziać teraz ale niestety w ciąży szybko się wszystko zmienia :) a na pewno unikniesz stresu jak weźmiesz tylko torbę a nie będziesz musiała jeszcze szukać czy potem mąż będzie pakował nie wiadomo co i ile mu zejdzie [emoji39]

Kupujecie butelkę na początek tak na wrazie czego ? Jak tak to jaka ?
Mam tomme tippe anti colic 150 + 260ml
Ale myślę nad Lovi medical / medela calma.
Ja mam plan karmić piersią i mam dwie butelki 120 i 260 chyba nie zamierzam kupować więcej bo po co na razie ? [emoji39][emoji39] Nie chciałabym małemu różnych smoczków dawać więc jeśli te z aventu mu spasują to później będę kupować ten sam rodzaj. Będę przynajmniej pewna że pieniądzy w błoto nie wyrzucę a on mi nie odstawi cycka bo mu inny smok bardziej podpasuje :)

reklama
Do góry