reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kochana musisz leżeć i odpoczywać :* ale takie niskie masz ciśnienie a puls taki wysoki masakra :/
Ciśnienie akurat tak niskie w taką pogodę mnie nie dziwi.
Tylko właśnie chodzi o różnice między ciśnieniem a tętnem. A znając życie na holterze nic nie wyszło..
Mój mąż też tak miał. Skoki ciśnienia a jak miał holter to nic mu się nie działo...
Wczoraj też jak byłam na mieście skoczyło mi. Jak zaczęłam liczyć metoda 15s jak mi brat kazał ze stoperem jak jestem poza domem to wyszło 136...

Ciśnienie akurat tak niskie w taką pogodę mnie nie dziwi.
Tylko właśnie chodzi o różnice między ciśnieniem a tętnem. A znając życie na holterze nic nie wyszło..
Mój mąż też tak miał. Skoki ciśnienia a jak miał holter to nic mu się nie działo...
Wczoraj też jak byłam na mieście skoczyło mi. Jak zaczęłam liczyć metoda 15s jak mi brat kazał ze stoperem jak jestem poza domem to wyszło 136...

Z jednej strony czuje się śpiąca i ból głowy jak przy niskim ciśnieniu, a z drugiej ciężko mi oddychać i serce mi wali właśnie jak przy wysokim tętnie...
Leków od lekarza na zmniejszenie tętna nie dostanę bo dodatkowo też te leki obniżają ciśnienie..

Z jednej strony czuje się śpiąca i ból głowy jak przy niskim ciśnieniu, a z drugiej ciężko mi oddychać i serce mi wali właśnie jak przy wysokim tętnie...
Leków od lekarza na zmniejszenie tętna nie dostanę bo dodatkowo też te leki obniżają ciśnienie..
Tak wiem o tym..i ciężko Ci pomoc na to..ja brałam przed ciążą na skoki tętna ale wtedy u mnie ciśnienie tez bylo wysokie..

Kolejny tydzień za nami :) wczoraj ginekolog mi powiedział, żebym przez 3 tygodnie spakowała torby:) szyjka ok..myślicie że po prostu tak kazał się już spakować żeby później nie gonić w razie czego?
Screenshot_20180628-085628.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180628-085628.jpg
    Screenshot_20180628-085628.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 253
Hej kobietki ;)
Jade na 10-tą do mojego gina.. cala noc mnie bolal brzuch na dole i krzyz z tylu.. mialam kilka skurczy w nocy na dole ktore prominieniowaly mi na pachwiny,takie ciagniecie jakby.. zobaczymy co mi powie ;) oby bylo wszystko ok i ze to tylko mala sie przygotowuje do wyjscia za pare tygodni ;)

Dawaj znać, trzymam kciuki :*

Aaaa i znow taka kluska zabarwiona na bezowo jakby, mi wyleciala z malej.. :/ musze sie zapytac co to jest bo to dziwne.. czytalam ze czop moze w czesciach wylatywac

reklama
Do góry