reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Niby nie ma nic wspólnego ale jakoś w to nie wierzę teraz położne żartuja że nadciśnienia mi tylko brakuje do pakietu bo już tarczycy mam cholestaze i cukrzycę :( ja mówię nawet panie tak nie żartuję bo już wymiekam od tego wszystkiego
Ojej to jednak te swędzenie to od cholestazy? Jakoś przegapiłam ta strona informację... Jak Ty się czujesz?

reklama
Ja jutro wizytuje u endokrynologa ostatni raz przed porodem i u ginekologa. Tsh mi rośnie także zaczynam się bać co będzie po porodzie. Oby tylko obyło się bez żadnego zapalenia tarczycy. Mam pytanie do dziewczyn które mają problemy tarczycowe. Kiedy ostatnio robiłem ile USG tarczycy? Wiecie może ile po porodzie trzeba je zrobić?czy tak jak wizytą po ok 6 tygodniach?

Mi robił na pierwszej wizycie w ciąży czyli gdzieś koło 12 tc i powiedział że kolejne zrobi właśnie na tej wizycie 6 tyg po porodzie :)

Ja miałam 2 ciążę anemie i to dość mocna i moje dzieci nie miały a sok z buraka piłem 3 miechy i nic nie pomogl-nie stety
Ja w pierwszej ciąży miałam anemie, a po porodzie dostałam jeszcze krwotoku. Na wzmocnienie dostałam 2 konserwy z krwią, chcieli mi dawać 3, ale pomału jakoś doszłam do siebie. Brałam żelazo, kupowałam sobie specjalne soki, jadłam buraki i jakoś doszłam do normy. Marta anemii nie miała.

Hej kobietki ;)
Jade na 10-tą do mojego gina.. cala noc mnie bolal brzuch na dole i krzyz z tylu.. mialam kilka skurczy w nocy na dole ktore prominieniowaly mi na pachwiny,takie ciagniecie jakby.. zobaczymy co mi powie ;) oby bylo wszystko ok i ze to tylko mala sie przygotowuje do wyjscia za pare tygodni ;)
Trzymam kciuki za dobre wiadomości!!! Powodzenia!!!

Hej kobietki ;)
Jade na 10-tą do mojego gina.. cala noc mnie bolal brzuch na dole i krzyz z tylu.. mialam kilka skurczy w nocy na dole ktore prominieniowaly mi na pachwiny,takie ciagniecie jakby.. zobaczymy co mi powie ;) oby bylo wszystko ok i ze to tylko mala sie przygotowuje do wyjscia za pare tygodni ;)
Powodzenia na wizycie :*

Dzień dobry :) u mnie tez ponuro, chłodno i pada deszcz..:) zaraz trzeba wstać, zjeść śniadanie i muszę jechać do pracy zawieźć l4 :)

Witam, mnie w nocy obudziło kłucie w podbrzuszu ale szybko przeszło..

Dziś jadę z matką do rossmanna i planuję w końcu kupić proszek z Loveli i pampersy chyba 2 op jedynek a w domu mam jeszcze 2x144 dwójek :)

Pogoda się popsuła, leje deszcz i moje nogi wróciły do swojego rozmiaru!! :D

Tak cudnie zaczęłam ten deszczowy dzień... Porażka !
IMG_20180628_083922.jpg

Załączniki

• IMG_20180628_083922.jpg
    IMG_20180628_083922.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 207
reklama
Witam, mnie w nocy obudziło kłucie w podbrzuszu ale szybko przeszło..

Dziś jadę z matką do rossmanna i planuję w końcu kupić proszek z Loveli i pampersy chyba 2 op jedynek a w domu mam jeszcze 2x144 dwójek :)

Pogoda się popsuła, leje deszcz i moje nogi wróciły do swojego rozmiaru!! :D
Ja wlasnie muszę kupić chociaz jedno opakowanie 2 bo jedynki mam :D powodzenia na zakupach :) ja wczoraj zrobiłam ostatnie pranie dla maluszka ;)

Do góry