reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja chodziłam z dziecmi na basen ok 3miesiąca życia raz w tygodniu. Nie były to zięcia zorganizowane tylko sami tak chodziliśmy. Teraz też napewno będę z małą chodziła. Stroje kąpielowe mam juz dla niej 2szt.
I nie chorowały ?
Długo czekałaś po wyjściu z wody zanim wyszliście na pole ?
I dzieciaki przez to pływają swobodnie teraz ? :)

reklama
Właśnie zastanawiam się nad tym przeziębieniem żeby się nie pochorował przez to.. ale z drugiej strony to chyba może się też zahartować .. nie wiem sama co myśleć [emoji848]
Nie chorował jakoś strasznie, jakiś tam latarek, kaszelek...Ale tu raz się odpuścił, tu drugi i tak poszło...tym bardziej,że to 35 km od nas, niby nie daleko,ale wyprawa . No ale fajnie bo babeczka pokazywala jak lapac dziecko zeby przy naszej pomocy lezalo na plecach czy na brzuszku na wodzie.

Nie chorował jakoś strasznie, jakiś tam latarek, kaszelek...Ale tu raz się odpuścił, tu drugi i tak poszło...tym bardziej,że to 35 km od nas, niby nie daleko,ale wyprawa . No ale fajnie bo babeczka pokazywala jak lapac dziecko zeby przy naszej pomocy lezalo na plecach czy na brzuszku na wodzie.
Ja właśnie chciałabym tak że na kilka takich pierwszych razy pojechać z 25 km dalej żeby był instruktor a później już sami 3km od domu .. pisałam właśnie o tych kartach co nie płacimy za basen więc może byłoby nam o tyle prościej się wybrać że blisko i za darmo [emoji39] zobaczę ale chyba spróbuję :)

Ja właśnie chciałabym tak że na kilka takich pierwszych razy pojechać z 25 km dalej żeby był instruktor a później już sami 3km od domu .. pisałam właśnie o tych kartach co nie płacimy za basen więc może byłoby nam o tyle prościej się wybrać że blisko i za darmo [emoji39] zobaczę ale chyba spróbuję :)
Spróbuj spróbuj, warto:) zrezygnować zawsze można:) A to super ponoc reguluje napięcie mięśniowe u dzieciaczka itd...

I miałaś włochate dzieciątko wtedy? :D
Mi się to sprawdziło cała ciaze prawie zgaga i synek miał długie włoski , ale to bardziej po mnie bo ja miałam też bujną czuprynke jak się urodziłam , a mąż to nawet nie wiem jak miał ..:Dmoja koleżanka też miała zgagę a dziecko łyse ale mówiła że prawie każde dziecko w rodzinie zawsze łyse się rodziło :D

Ja mam wannę z kabina prysznicowa w jednym, ale Nienawidze tego myc :O ostatnio mój się tym zajmuje, bo ja nie daje rady z brzuchem, plus te środki do czyszczenia tak dusza... Dziś stwierdziłam, ze biore sprawę w swoje rece [emoji23] bo ciagle muszę się prosic o ta wanne... Wrszlam do srodka, wzięłam jakies środki mniej żrące i wymylam szyby od srodka, a później z zewnatrz. Nie są tak super czyste, jak po tych innych środkach, ale nie będę robic sobie komory gazowej. Ale wanne i tak mój musi wyczyścić, bo ja się tam nie schylę :p

Mój tez już od 3 tyg sprząta ze mną mieszkanie na pół i on ogarnia czyszczenie łazienki i kuchni plus odkurzanie, a ja ścieram wszędzie kurze i myje podłogę. Dziś właśnie wypucowaliśmy mieszkanko ;3 skończyłam w końcu prasować i już mam luz, bo padam po dziś

reklama
Do góry