Może, mój pojechał do zusu zawieźć moje zwolnienie bo to był ostatni dzień, kiedy mogłam oddać a najlepszej jest to, że dzwonię do niego za godzinę (z porodówki) i pytam gdzie on jest a on mi na to, że w domu bo położna,,która była przy porodzie powiedziała mu, ze poród potrwa jeszcze kilka godzin i on stwierdził, ze zajedzie do domu, wykapie się, zje śniadanie bo na porodówkę trafiliśmy o 2.00 w nocy. Myślałam, że go rozniosę do dziś mu to wypominam a on twierdzi, że nie mógł patrzeć jak cierpię.Czy podczas porodu rodzinnego, partner może wyjść na chwilę i zaraz wrócić spowortem na salę ? Czy nie pozwola raczej ?
reklama
G
gosc12
Gość
Może u Ciebie szybciej nie poszło bo mialas akcję porodowa wstrzymana muszę spytać lekarza. Czy szybciej się coś ruszy jak odstawimyPrzez ostatnie dwa dni masakra. Też w ciągu dnia. Ja przyznaje się bez bicia że daje kostkę do rosołu. A najlepszy rosół na kaczce! Nie. [emoji23] Brałam od 34 do 37 tc po wstrzymaniu akcji porodowej. A potem 39+4 wody odeszły a brak postępów [emoji23] szyjka w miejscu, nie licząc boli krzyżowych to bóle brzucha były na 30-40 [emoji23]Wychowawczy 400 zł z mops jeśli nie przekraczasz dochodu.
Anulaa88
Fanka BB :)
My mieliśmy kiedyś taki prysznic [emoji16] i szczerze... nie chciałbym drugi raz[emoji16] teraz mam zwykły prysznic wbudowany. Bez żadnej kabiny i jest ok[emoji16] Wanny tylko czasem brakuje, bo jak się okazuje w ciąży trzeba stać przed[emoji23]No i oby się nie psuło [emoji23] Przyjaciółka ma to zepsuło jej się radio , ale bez tego da się myć [emoji23][emoji23] kurde narobiłaś mi ochoty na taką kąpiel z hydromasażem.. po połogu pierwsze co robię to idę do spa i na jacuzzi .
@KatiNails idziesz ze mną ? Mam tutaj taki spa splendor .. żyć nie umierać [emoji4][emoji4]
U nas może[emoji16]Czy podczas porodu rodzinnego, partner może wyjść na chwilę i zaraz wrócić spowortem na salę ? Czy nie pozwola raczej ?
karkula309
Ja mam kartę mulisport więc nie płacę , ale to kosztuje ogolnie 30zl i siedzisz ile chcesz więc bez tragedii czasem pójść się zrelaksować. Jest chyba ze 4 sauny basen i jacuzzi .Oooo chętnie [emoji7][emoji7][emoji7]
Nie mam swoich zdjęć więc takie ci pokażę. Fajnie bo dzieci do 5 lat wchodzą za darmo. Zamierzam mojego małego uczuć od małego [emoji39]
A któraś mama uczyła może dziecko od małego w basenie ? Jeśli tak to od kiedy ? [emoji39]
Załączniki
Ty to jesteś Aż sama nabrałam ochoty na taką ,,kapiel,, tyle, że zanim dzieci pójdą spać to będzie 22albo 23cia.Wczoraj i dzisiaj był temat mężów i kłótni.. dzisiaj mnie nie ominęła " kłótnia " .. dlatego w cudzysłowiu bo to ja się kłóciłam. Wydarlam się na męża że za wolno je obiad a naczynia trzeba myć [emoji51]
Chyba pierwszy raz poczułam hormony ciążowe.
No i chciałam się podzielić wam moim sposobem na takie sprawy .. można to stosować także przy krótkiej szyjce.
Instrukcja:
Wkładasz męża do wanny,
myjesz go,
potem wchodzisz do wanny i stoisz nad nim ,
Wtedy On cię mydli ..
I jak już jesteście czyści to robicie co chcecie nawet możecie iść spać [emoji23][emoji23]
Ja nie mogę się kochać z mężem więc go bardzo, bardzo dobrze wymydlilam WSZĘDZIE [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mąż zadowolony i o kłótni nie pamięta [emoji23]Zobacz załącznik 871564
E
Ewka34
Gość
Tzn nie jest nisko.. tylko nizej bo serio moge oddychac normalnie luzik :*A ja chyba tego nie poznam bo nigdy nie oddychało mi się źle. Nawet często leżę , śpię na plecach i nie miałam żadnych duszności. Może Ci się wydaje ? Lepiej niech się jeszcze trzyma na odpowiedniej wysokości
G
gosc12
Gość
O jej. hehehe. Ja swojego nie wypuszczę. Chyba oboje balibysmy się , że wyjdzie a ja akurat urodzę [emoji23]Może, mój pojechał do zusu zawieźć moje zwolnienie bo to był ostatni dzień, kiedy mogłam oddać a najlepszej jest to, że dzwonię do niego za godzinę (z porodówki) i pytam gdzie on jest a on mi na to, że w domu bo położna,,która była przy porodzie powiedziała mu, ze poród potrwa jeszcze kilka godzin i on stwierdził, ze zajedzie do domu, wykapie się, zje śniadanie bo na porodówkę trafiliśmy o 2.00 w nocy. Myślałam, że go rozniosę do dziś mu to wypominam a on twierdzi, że nie mógł patrzeć jak cierpię.
Mikasa7
Ja chodziłam z synkiem na basen, fajna sprawa, na zajęcia zorganizowane, od 2-3 miesiąca życia. Tam była zabawa,ale też np nurkowanie pi 2-3 miesiacach ekstra sprawa. Ale później jakieś przeziębienie, coś wypadło i dupa...odpuscilismy....Ja mam kartę mulisport więc nie płacę , ale to kosztuje ogolnie 30zl i siedzisz ile chcesz więc bez tragedii czasem pójść się zrelaksować. Jest chyba ze 4 sauny basen i jacuzzi .
Nie mam swoich zdjęć więc takie ci pokażę. Fajnie bo dzieci do 5 lat wchodzą za darmo. Zamierzam mojego małego uczuć od małego [emoji39]
A któraś mama uczyła może dziecko od małego w basenie ? Jeśli tak to od kiedy ? [emoji39]Zobacz załącznik 871579Zobacz załącznik 871580
karkula309
Właśnie zastanawiam się nad tym przeziębieniem żeby się nie pochorował przez to.. ale z drugiej strony to chyba może się też zahartować .. nie wiem sama co myśleć [emoji848]Ja chodziłam z synkiem na basen, fajna sprawa, na zajęcia zorganizowane, od 2-3 miesiąca życia. Tam była zabawa,ale też np nurkowanie pi 2-3 miesiacach ekstra sprawa. Ale później jakieś przeziębienie, coś wypadło i dupa...odpuscilismy....
reklama
Ja chodziłam z dziecmi na basen ok 3miesiąca życia raz w tygodniu. Nie były to zięcia zorganizowane tylko sami tak chodziliśmy. Teraz też napewno będę z małą chodziła. Stroje kąpielowe mam juz dla niej 2szt.Ja mam kartę mulisport więc nie płacę , ale to kosztuje ogolnie 30zl i siedzisz ile chcesz więc bez tragedii czasem pójść się zrelaksować. Jest chyba ze 4 sauny basen i jacuzzi .
A któraś mama uczyła może dziecko od małego w basenie ? Jeśli tak to od kiedy ? [emoji39]Zobacz załącznik 871579Zobacz załącznik 871580