Cały czas jest aktualne!Nie mów mi o rzeczach do pokoików [emoji23] bo jak mnie mąż znów do szefowej do sklepu zabierze to zbankrutuje mimo że ceny mają niskie, a mój mąż jeszcze taniej bo u nich pracuje [emoji23][emoji23]Zdolna bestia ![emoji106]Dziewczyny mój syn mając 9 miesięcy dopiero wtedy głowę miał takiej wielkości jak mój cycek [emoji23] mimo że łepetyne to on ma jak sklep do tej pory [emoji23]No dlatego tak samo jak Ty cieszę się że moje dziecko nie ma kontaktu z biologicznym.. nie miesza dziecku w głowie, nie buntuje...
A co do szpitali. Może to że są stare, że nawet jak przychodzi rezydent uczy się od tych starych lekarzy i to doświadczenie jest przekazywane i podejście do pacjenta z pokolenia na pokolenie lekarzy. Ja ostatnio za te same chusteczki (ale jeszcze w starej szacie graficznej) na allegro dałam 2.89 zł / paczkę. Data ważności długa
a wysyłka nie całe 9 zł z koleżanką na pół
także grosze za chusteczki wyszło
Ja ostatnio miałam 9.6... także powtórka z rozrywki z synem.
Z polecenia koleżanki i jej szefowej (pracują w biorezonansach itp) kupiłam biofer folik. Mówią że wypróbowały same i super się wchłania dzięki witaminie c z kwasem foliowym. Od dziś biorę i zobaczymy za 2 tygodnie po badaniach.
Zobacz załącznik 871519