Meml
Fanka BB :)
@miloscwczasachpopkultury nawet nie wiedziałam że jest coś takiego żeby sobie samemu ktg robić. Wiesz jak to się nazywa może? Ja będę chodzić do szpitala bo w luxmedzie nie robią a w szpitalu robią raz na tydzień od 36 TC i od razu robią USG i badają na fotelu.
@klaudiaa975 ja podpalalam jako nastolatka czyli jakieś 15 lat temu. Moja mama paliła kiedyś jak smok 2 paczki dziennie teraz pali dalej ale z 2-3 dziennie ale opamiętała się dopiero jak zdrowotnie podupadla.. Dla mnie to jest okropne i cieszę się z ani ja ani mój mąż nie palimy. Jak czytałam o SIDS to właśnie ostrzegali żeby dziecko nie spalo w łóżku z rodzicami jak któreś pali papierosy. Ja bym na Twoim miejscu drążyła temat rzucenia bo może argument że dla córeczki bardziej przemówi
My paliliśmy z mężem obydwoje. Przy pierwszej ciąży rzuciliśmypalenie . Po kilku latach zaczęliśmy znowu. Teraz jak b tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży nie wzięłam papierosa do ust. Mój mąż trochę dłużej zwlekal, ale teraz b też już nie pali. Mam nadzieję, że już tak zostanie.