reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
O to ładnie , zazdroszczę też bym tak chciała ;) :)
Po miesiacu stosowania sorbiferu od maja do czerwca z 10.4 poszło na 10.6 to prawie tyle co i nic , teraz jakoś na dniach pójdę na morfologie to zobaczę jak teraz bedzie
Czy może to za krótko na dużą poprawę i potrzeba czasu czy on za słaby dla mnie ..nie mam pojęcia
Ja też mam niską hemoglobine dzisiejszy wynik 11,0. Już 3 miesiąc lykam na zmianę sorbifer lub tardyferon

Boziu ogarnęłam pół szafy i ani nie wiedziałam że już ta godzina. Zostało mi przejrzeć skrzynkę z klamotami tzw pierdolniczek i dół szafy gdzie wiszą zimowe kurtki. Już niedużo. Jutro wyprasuje ciuszki małego i zacznę męża męczyć o złożenie łóżeczka;) jak jutro zacznę męczyć to tak do połowy lipca się chłopak wyrobi:D
Właśnie pyrki się gotują na obiad a po obiedzie chyba się kimne chwilę.

I bez problemu możesz chodzić i robić wszystko przy krótkiej szyjce? Ile ma ?

Zakupy udane[emoji16]
Nie wiem co oznacza u niego krótka bo mi nie mierzył. Wogole nie wypowiadalam się nigdy na temat szyjek i ich długości bo przeszłam już 2 ciąże i nigdy nikt się nad ich długością nie rozwodzil. Teraz podczytujac Was na forum spytalam go czy długa czy krótka a on ze krótka Ale ja nie mam usg przy wizycie bo chodze do przychodni na nfz.

reklama
Do góry