reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
O to ładnie , zazdroszczę też bym tak chciała ;) :)
Po miesiacu stosowania sorbiferu od maja do czerwca z 10.4 poszło na 10.6 to prawie tyle co i nic , teraz jakoś na dniach pójdę na morfologie to zobaczę jak teraz bedzie
Czy może to za krótko na dużą poprawę i potrzeba czasu czy on za słaby dla mnie ..nie mam pojęcia
Ja też mam niską hemoglobine dzisiejszy wynik 11,0. Już 3 miesiąc lykam na zmianę sorbifer lub tardyferon

Boziu ogarnęłam pół szafy i ani nie wiedziałam że już ta godzina. Zostało mi przejrzeć skrzynkę z klamotami tzw pierdolniczek i dół szafy gdzie wiszą zimowe kurtki. Już niedużo. Jutro wyprasuje ciuszki małego i zacznę męża męczyć o złożenie łóżeczka;) jak jutro zacznę męczyć to tak do połowy lipca się chłopak wyrobi:D
Właśnie pyrki się gotują na obiad a po obiedzie chyba się kimne chwilę.

I bez problemu możesz chodzić i robić wszystko przy krótkiej szyjce? Ile ma ?

Zakupy udane[emoji16]
Nie wiem co oznacza u niego krótka bo mi nie mierzył. Wogole nie wypowiadalam się nigdy na temat szyjek i ich długości bo przeszłam już 2 ciąże i nigdy nikt się nad ich długością nie rozwodzil. Teraz podczytujac Was na forum spytalam go czy długa czy krótka a on ze krótka Ale ja nie mam usg przy wizycie bo chodze do przychodni na nfz.

reklama
Do góry