reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A który masz tydzień ? Bo ja 33+6 więc już wysoko i naprawdę znikoma szansa :) niby do 32 tygodnia spokojnie mogą się jeszcze przekrecac :)No tylko cycek przykrywa pewnie pół jego ciała. Swoją drogą współczuję mu. Nie chciałabym pić mleka z 5litrowej butli a biedny mój syn będzie miał właśnie taką butle. Czyli cycka większego od swojej głowy [emoji23][emoji4]
A który masz tydzień ? Bo ja 33+6 więc już wysoko i naprawdę znikoma szansa :) niby do 32 tygodnia spokojnie mogą się jeszcze przekrecac :)No tylko cycek przykrywa pewnie pół jego ciała. Swoją drogą współczuję mu. Nie chciałabym pić mleka z 5litrowej butli a biedny mój syn będzie miał właśnie taką butle. Czyli cycka większego od swojej głowy [emoji23][emoji4]
Ale się uśmiałam 5l butla:) ja też mam duże piersi i jak karmiłam to cycek byl 2razy większy od glowki albo i 3razy.

Super [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ rośnie Ci mężczyzna [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Nie miałam chyba.. a to jest coś groźnego ? :/
Nie leczy się tego w ciąży..tylko jak dziecko się urodzi to robią badania i jesli mu.wyjdzie to podają antybiotyk;/ gin mówił ze to moze być od zwykłego kataru wynik dodatni..i mówił ze wcale mały nie musi tego mieć jak się urodzi..

U nas na razie tam bardzo biurowo i surowo wręcz industrialnie:) wiec Czeka mnie sporo pracy , zeby zrobić pokoik dziecięcy zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki . No i jeszcze mam wciaz poczucie winy , ze nie beda juz mieli swoich własnych pokoików , jak teraz :( mam wiele obawy , czy sie razem nie pozabijają , niby sie cieszą, ze beda razem , ale .. widze tez jak bardzo strzegą swojej prywatności i jak jedno wyrzuca drugie ze swojego pokoiku, jak chce pobyć samo . Zobaczymy jak to bedzie -ja z bratem bardzo długo dzieliliśmy jeden pokój i daliśmy radę , wiec oni tez musza :) a to moje poddasze mam stare zdjecia z malutka Laurka miała chyba wtedy z 3 latka .
Matko jakie super poddasze!! Zawsze marzyłam o tym by mieszkać na takim poddaszu [emoji7]
A co do wspólnego pokoju, może możesz zrobić jakiś taki parawan żeby oddzielić ich części?

reklama
Dziewczyny później Was nadrobię:) ja po wizycie, mały waży 1720g:) szyjka zamknięta:) badania wszystkie ok oprócz jednego..wyszła mi dodatnia cytomegalia..czy Wy tez mialyscie to badanie robione?
Ładna waga synka:) ja miałam robione ale wynik był ok z tego co pamiętam więc nie interesowałam się co i jak.

Do góry