reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Do 37 tygodnia dziecko ma szanse jeszcze się obrócić. Wisodmo jest już coraz większe, ale jest tak sprawne i silne, że jest w stanie to zrobić :)
Tak na dobrą sprawę to i dzień przed porodem może się obrócić , wiadomo [emoji39][emoji39] tylko że niestety ale już teraz jest im ciężko , sam fakt że większość naszych dzieci już nie zmienia pozycji przynajmniej od miesiąca z tego co piszecie [emoji4] chodzi mi o te mamusie co mają podobny tydzień do mojego [emoji16]

reklama
Dzień dobry. Ja juz po pracy. Od jutra zaczynam urlop do 08.07 potem jeszcze tylko3-4tyg i idę na l4:)
Odebrałam dziś wyniki i nadal są bardzo dobre wszystkie parametry w normie a hemiglobina podskoczyła do 13,2 sama z siebie normalnie jestem w szoku. W poprzednich ciążących byłam na tardyferonie od 20tc do konca a teraz super.

Mati, to przeżyłaś ze swoim byłym nie ma co. Super, że rodzice ci pomogli i że znalazłaś dobrego męża.

Mixa, fajnie że z mężem zaczyna się lepiej układać:)

Meml, jakie śliczne babeczki:)

@miloscwczasachpopkultury nawet nie wiedziałam że jest coś takiego żeby sobie samemu ktg robić. Wiesz jak to się nazywa może? Ja będę chodzić do szpitala bo w luxmedzie nie robią a w szpitalu robią raz na tydzień od 36 TC i od razu robią USG i badają na fotelu.

@klaudiaa975 ja podpalalam jako nastolatka czyli jakieś 15 lat temu. Moja mama paliła kiedyś jak smok 2 paczki dziennie teraz pali dalej ale z 2-3 dziennie ale opamiętała się dopiero jak zdrowotnie podupadla.. Dla mnie to jest okropne i cieszę się z ani ja ani mój mąż nie palimy. Jak czytałam o SIDS to właśnie ostrzegali żeby dziecko nie spalo w łóżku z rodzicami jak któreś pali papierosy. Ja bym na Twoim miejscu drążyła temat rzucenia bo może argument że dla córeczki bardziej przemówi:)

A ja nie naszykowalam. Nie pomyślałam. Może spakuje tylko tusz i puder. :pWątpię , że będzie mi się chciało malować ale lepiej wziąć na wszelki wypadek jak by coś się w głowie poprzestawialo i by byl płacz , że wyglądam jak 7 nieszczęść a nie mam nawet tuszu przy sobie [emoji23]
Ja nie biorę bo bez sensu .. czasem brakuje czasu żeby wziąć prysznic.. do łazienki trzeba szybko bo dziecko może się obudzić a gdzie jeszcze makijaż a potem na wieczór zmywać .. szkoda czasu ... Te 2-3 dnia można wytrzymać bez , szpital to szpital nikt na to nie zwraca uwagi . Ewentualnie na wypis .ale ja na wypis też raczej nie będę się malować ze szpitala do samochodu i szybko uciekać do domu ..:D

Dzień dobry. Ja juz po pracy. Od jutra zaczynam urlop do 08.07 potem jeszcze tylko3-4tyg i idę na l4:)
Odebrałam dziś wyniki i nadal są bardzo dobre wszystkie parametry w normie a hemiglobina podskoczyła do 13,2 sama z siebie normalnie jestem w szoku. W poprzednich ciążących byłam na tardyferonie od 20tc do konca a teraz super.

Mati, to przeżyłaś ze swoim byłym nie ma co. Super, że rodzice ci pomogli i że znalazłaś dobrego męża.

Mixa, fajnie że z mężem zaczyna się lepiej układać:)

Meml, jakie śliczne babeczki:)
To super wyniki Ci się poprawiły :)
a teraz ten sorbifer brałaś ? :)

reklama
Dziewczyny.. moja 14-latka zrobila dzis obiad.. jej pierwszy obiad w zyciu.. rosolek [emoji14] jestem z niej dumna [emoji173] posprzatala,zmyla naczynia,wstawila nawet pranie [emoji173]
Widzisz a kiedyś tak mówiłaś że ona pomaga ale ty to zrobisz jednak lepiej czy szybciej ( czy coś w tym stylu [emoji39] ) a młoda już od rosołu zaczyna.. no nieźle [emoji16] niech się kobita uczy na dobre jej wyjdzie [emoji4][emoji4]

Do góry