reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie znam Twojego męża oczywiście, ale coś mi się wydaje, że z tą inną kobietą to się nakręcasz niepotrzebnie.
A może byście teraz zorganizowali sobie jeszcze jakąś randke? A dziecko komuś podrzucili żeby się zajął?
Oczywiście mam nadzieję,że macie rację, A ja mam tendencje do przekolorywania sytuacji. Więc pewnie przejęty jest sytuacja. I oczywiście chętnie bym sama nawet zorganizowała randkę,ale niestety od 20 tc mam skracajacs się szyjka i większość czasu leżę.. ostatnio sobie na trochę pozwoliłam w domu...Ale ogólnie tylko na uroczystości rodzinne blisko mnie jeżdżę...A tak to nawet po chleb 3 miesiące nie byłam...

Lustysia, ja mam taki plastikowy leżaczek dk wanienki. Używałam przy młodszym synu. Kładłam na niego pieluszkę tetrową i dopiero na pieluszkę kładłam dziecko bo sam plastik zimny. Gąbkę miałam przy starszym synu to była porażka tzn fajnie, mięciutko ale siedlisko bakterii i przez całą noc nie wyschło.

Minelas sie z powolaniem [emoji23] juz wiem do kogo sie zwrocic jakby u nas przyszedl kryzys :D
zarty zartami ale powaznie masz dobre podejscie do meza ;) czasami moze faceci nie chca sie zalic i trzeba ich pociągnąć za jezyk

Też nigdy swojego nie ciągnęłam za język. Czekałam aż sam się wygada. Ale całe szczęście , że mi doradzilyscie kiedyś , żeby jednak nie obrażać się po kłótni tylko porozmawiać. I dzięki Bogu posłuchałam. Bo był w tak głębokiej depresji , że nie wiem co by z nim teraz było .. dzięki temu , że go wspierałam, rozmawiałam, tłumaczyłam. Wygadał się i było mu dużo lżej. Takie sytuacje wiążą ludzi jeszcze bardziej .. ale jak wykańczają..

Dziewczyny! Dziś się dowiedziałam że żona syna mojej chrzestnej urodziła córeczkę w 6 miesiącu. To ich pierwsze dziecko. Nie znam szczególów ani przyczyny tak wczesnego porodu. Mała leży w inkubatorze. Urodziła w tym szpitalu w którym ja chcę rodzić.
Jakie maleństwo jeszcze. Trzymamy kciuki żeby było z małą wszystko dobrze.

Oczywiście mam nadzieję,że macie rację, A ja mam tendencje do przekolorywania sytuacji. Więc pewnie przejęty jest sytuacja. I oczywiście chętnie bym sama nawet zorganizowała randkę,ale niestety od 20 tc mam skracajacs się szyjka i większość czasu leżę.. ostatnio sobie na trochę pozwoliłam w domu...Ale ogólnie tylko na uroczystości rodzinne blisko mnie jeżdżę...A tak to nawet po chleb 3 miesiące nie byłam...
Ja wiem, że leżysz, ale np kolacja zamówiona z knajpki i fajny film wieczorem?

reklama
Do góry