reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To tymbardziej musisz mu okazac zrozumienie,skoro jest taki :*
dlatego teraz się staram dac mm czas na poukładane mojego gderania sobie w głowie... Ale strasznie tęsknię za normalnoscia, przytulania i byciem miłym dla siebie, bo jesteśmy tacy neutralni i oschli... ech ...No nic, jutro będzie lepiej:) musi być!!!

reklama
@Mikasa7 nie weźmie wolnego bo nie da rady a nie dlatego że mu nie zależy. Powiedz mu co czujesz i że potrzebujesz żeby Cię wspierał. Myślę że po powrocie z pracy da radę Cię odciążyć. To wszytko te hormony.

A ja mimo +10 nie czuję się aseksualnie ani jak wieloryb. No może czasem w nocy jak się obracam z boku na bok to wyglądam jak waleń hahaha. Myślę że mimo wszystko dla naszych mężczyzn jesteśmy piękne przecież nosimy ich dzieci w naszych brzuchach:)

Też nie mam takiego uczucia że musiałam z czegoś rezygnować i że tylko ja. Oczywiście pewnie ucieknie mi kilka fajnych projektów w pracy, bonusów, podwyżek ale w zamian za to będę miała przez ten rok najsłodszego szefa pod słońcem:) a później nadrobię i będę się realizować zawodowo. A i kilogramy zrzucę i znowu ubiorę obcasy itd itd.

@Mikasa7 nie weźmie wolnego bo nie da rady a nie dlatego że mu nie zależy. Powiedz mu co czujesz i że potrzebujesz żeby Cię wspierał. Myślę że po powrocie z pracy da radę Cię odciążyć. To wszytko te hormony.

A ja mimo +10 nie czuję się aseksualnie ani jak wieloryb. No może czasem w nocy jak się obracam z boku na bok to wyglądam jak waleń hahaha. Myślę że mimo wszystko dla naszych mężczyzn jesteśmy piękne przecież nosimy ich dzieci w naszych brzuchach:)

Też nie mam takiego uczucia że musiałam z czegoś rezygnować i że tylko ja. Oczywiście pewnie ucieknie mi kilka fajnych projektów w pracy, bonusów, podwyżek ale w zamian za to będę miała przez ten rok najsłodszego szefa pod słońcem:) a później nadrobię i będę się realizować zawodowo. A i kilogramy zrzucę i znowu ubiorę obcasy itd itd.
Dziekuje:* I zazdroszczę podejscia:) Ale cieszę się, że jesteś szczęśliwa!!!! Oby tak dalej!!!:*:*:*

Dziekuje:* I zazdroszczę podejscia:) Ale cieszę się, że jesteś szczęśliwa!!!! Oby tak dalej!!!:*:*:*

Pewnie kwestia tego że to dzieciątko było bardzo wyczekane i wcześniej się długo nie udawalo. I jak już traciłam powoli nadzieję to bach.

Jutro lecę robić badania rano bo w czwartek maraton po lekarzach. Endokrynolog o ginekolog. Oby wszystko poszło po mojej myśli to od piątku będę odpoczywać z całą rodzinka:)
I jeszcze pytanie, macie jakieś sprawdzone kremy na słońce dla ciężarnych? I coś na komary i kleszcze? Muszę coś zakupić dla siebie ale wszytko co widziałam w sklepach od 3 roku życia więc chyba dla ciężarówek się nie nadaje?!

A ja właśnie dostałam mate , mama dostała od koleżanki po wnuczce , miała 3 maty więc ta nie jest jakaś zniszczona w bardzo dobrym stanie, może nie jest jakaś wypasiona ale za darmo .. dają trzeba brać .. :D zawsze mogę jakieś swoje zabaweczki podoczepiac żeby było więcej :p
IMG_20180626_215119.jpg
IMG_20180626_221645.jpg

Załączniki

• IMG_20180626_215119.jpg
    IMG_20180626_215119.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 390
  • IMG_20180626_221645.jpg
    IMG_20180626_221645.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 394
reklama
Mało mało, ale dodatkowo chce owocami uzupełniać cukry, a na pewno korzystniej będzie i dla zębów i dla małej skoro piersią chciałabym karmić tak do 10 miesięcy
Właśnie mi uświadomiłaś, że powinnam się cieszyć z mojego uzębienia[emoji23][emoji16] Przecież przed ciążą pochłaniałam tony słodyczy i przez kilka lat nic do zrobienia z zębami nie miałam[emoji16]

Kurde...tak mnie swędzą sutki, że mam je ochotę powyrywać!!!:mad::mad: Ślina ani żaden krem nie pomaga !:no2:
Spróbuj zwykłą 100% lanolinę z ziaji[emoji4]

Do góry