reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja wiem, że leżysz, ale np kolacja zamówiona z knajpki i fajny film wieczorem?
Hmm...jest to jakiś pomysł, dzieki:* ale najpierw musi się trochę uspokoić, bo dopiero od 2-3 dni rozmawiamy na inne tematy niż nasze starsze dziecko...I chyba trochę czasu potrzebujemy na jakieś oczyszczenie sytuacji. Dodatkowo mąż ma teraz rozmowę w czwartek z wice prezesem w sprawie objęcia nowego stanowiska...bo w sumie biorą pod uwagę jeszcze kandydaturę jednej kobiety... zobaczymy co będzie. Jeszcze muszę wspomnieć,że mój mąż jest trochę kobiecy i po takich jakichś awanturach czasem potrzebuje więcej czasu jak ja,żeby znowu żyć normalnie...żeby się przytulić itp...

reklama
@KatiNails i jak bylas w gorącej wodzie kąpana czy czekasz za innym kolorem telefonu? :D :D :D
Będzie jednak niebieski bo dużo ładniej na żywo wygląda :)
Ale i tak muszę czekać.
Bo w Neonet chcieli dać tylko 12 rat 0% i rata wychodzi ponad 150 zł miesięcznie [emoji23] a na więcej rat to już z %% [emoji23]
Także czekamy tak czy siak z euro miesiąc no ale będzie normalnie 30 rat 0% [emoji23]

Hmm...jest to jakiś pomysł, dzieki:* ale najpierw musi się trochę uspokoić, bo dopiero od 2-3 dni rozmawiamy na inne tematy niż nasze starsze dziecko...I chyba trochę czasu potrzebujemy na jakieś oczyszczenie sytuacji. Dodatkowo mąż ma teraz rozmowę w czwartek z wice prezesem w sprawie objęcia nowego stanowiska...bo w sumie biorą pod uwagę jeszcze kandydaturę jednej kobiety... zobaczymy co będzie. Jeszcze muszę wspomnieć,że mój mąż jest trochę kobiecy i po takich jakichś awanturach czasem potrzebuje więcej czasu jak ja,żeby znowu żyć normalnie...żeby się przytulić itp...
To tymbardziej musisz mu okazac zrozumienie,skoro jest taki :*

Będzie jednak niebieski bo dużo ładniej na żywo wygląda :)
Ale i tak muszę czekać.
Bo w Neonet chcieli dać tylko 12 rat 0% i rata wychodzi ponad 150 zł miesięcznie [emoji23] a na więcej rat to już z %% [emoji23]
Także czekamy tak czy siak z euro miesiąc no ale będzie normalnie 30 rat 0% [emoji23]

No to super :)
Ja tez nie umiem byc cierpliwa masakra haha

reklama
Dziewczyny jakie tabletki na gardlo można brać? Chyba załatwiłam gardło klima w aucie ała :(
Pre nalen gardło,ale to raczej słabe, isla, ja też sobie na początku ciąży psikakam do gardła dentosept mini,to na afty i inne takie u dzieci,ale mi gardło znieczulalo...jeszcze larimax t do psikania,ale to jest typowo nawilżające. No i płukanie woda utleniania rozcienczona ciepła woda;)

Do góry