reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@karkula309 i będziecie się szukać w łóżku, jak my[emoji23][emoji16] Mój ostatnio przychodzi i czuje, jak ręką macha...I nagle pytanie..."ej... gdzie ty jesteś"[emoji23][emoji23]
Hahahaha no to dobrze można się czasem schować jak się czegoś nie chce robić [emoji23]

Popatrz tylko 40cm a taka różnica [emoji39] myśleliśmy o tym żeby wziąć 2m ale wtedy to już w ogóle miejsca nie będzie

Hahahaha no to dobrze można się czasem schować jak się czegoś nie chce robić [emoji23]

Popatrz tylko 40cm a taka różnica [emoji39] myśleliśmy o tym żeby wziąć 2m ale wtedy to już w ogóle miejsca nie będzie
My też, ale Michała łóżeczko tym razem było ważniejsze[emoji23] A tak na poważnie kiedyś, musimy jeszcze jakąś szafę tam zrobić[emoji16]

My mamy 160 i jest takie nie za duże, nie za małe, chodź większym bym nie pogardziła :D kiedyś to wg miałam takie marzenie, żeby mieć taki jeden pokoj lozko ❤️ Ze się wchodzi i od razu można się rzucać :D

Już jestem tylko przyjęli mnie normalnie na patologie ciąży a nie na ginekologie narazie czekam na lekarza i badania....
Ciekawe, ile tym razem będą cię trzymać[emoji852]
My mamy 160 i jest takie nie za duże, nie za małe, chodź większym bym nie pogardziła :D kiedyś to wg miałam takie marzenie, żeby mieć taki jeden pokoj lozko [emoji173]️ Ze się wchodzi i od razu można się rzucać :D
Idealnie[emoji7]

reklama
Do góry