Anulaa88
Fanka BB :)
@karkula309 i będziecie się szukać w łóżku, jak my[emoji23][emoji16] Mój ostatnio przychodzi i czuje, jak ręką macha...I nagle pytanie..."ej... gdzie ty jesteś"[emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaha no to dobrze można się czasem schować jak się czegoś nie chce robić [emoji23]@karkula309 i będziecie się szukać w łóżku, jak my[emoji23][emoji16] Mój ostatnio przychodzi i czuje, jak ręką macha...I nagle pytanie..."ej... gdzie ty jesteś"[emoji23][emoji23]
Już jestem tylko przyjęli mnie normalnie na patologie ciąży a nie na ginekologie narazie czekam na lekarza i badania....Ale ty masz przeczucia kobieto, ciągle się sprawdzają... ale lekarz w szpitalu no masakra, że tak to zignorował. Jutro jedziesz do tego samego szpitala?
My też, ale Michała łóżeczko tym razem było ważniejsze[emoji23] A tak na poważnie kiedyś, musimy jeszcze jakąś szafę tam zrobić[emoji16]Hahahaha no to dobrze można się czasem schować jak się czegoś nie chce robić [emoji23]
Popatrz tylko 40cm a taka różnica [emoji39] myśleliśmy o tym żeby wziąć 2m ale wtedy to już w ogóle miejsca nie będzie
My mamy 160 i jest takie nie za duże, nie za małe, chodź większym bym nie pogardziła kiedyś to wg miałam takie marzenie, żeby mieć taki jeden pokoj lozko Ze się wchodzi i od razu można się rzucaćHahahaha no to dobrze można się czasem schować jak się czegoś nie chce robić [emoji23]
Popatrz tylko 40cm a taka różnica [emoji39] myśleliśmy o tym żeby wziąć 2m ale wtedy to już w ogóle miejsca nie będzie
Ciekawe, ile tym razem będą cię trzymać[emoji852]Już jestem tylko przyjęli mnie normalnie na patologie ciąży a nie na ginekologie narazie czekam na lekarza i badania....
Idealnie[emoji7]My mamy 160 i jest takie nie za duże, nie za małe, chodź większym bym nie pogardziła kiedyś to wg miałam takie marzenie, żeby mieć taki jeden pokoj lozko [emoji173]️ Ze się wchodzi i od razu można się rzucać
Dawaj znać powodzeniaJuż jestem tylko przyjęli mnie normalnie na patologie ciąży a nie na ginekologie narazie czekam na lekarza i badania....
Ciekawe, ile tym razem będą cię trzymać[emoji852]Idealnie[emoji7]
Chyba jeszcze do mnie nie doszło że to już niedługo w niedzielę już mamy lipiec...