reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jeżdżę zarówno komunikacja miejska jak samochodem. Po córkę do przedszkola nawet wolę autobusem bo to w samym centrum to korki są a ten czas to też właśnie czas na rozmowy.
Z wózkiem też jeździłam komunikacja miejska i w sumie jedyne zle doświadczenia to wysokie tramwaje gdzie trzeba wnieść wózek ale zawsze ktoś pomógł. Teraz już prawie wszystkie niskopodłogowe więc nie ma problemu.
Napewno będę jeździć po córkę autobusem z Młodym w chuście.

reklama
cześć dziewczyny :) ja odkąd zdałam prawo jazdy jeżdżę autem :D i nie wyobrażam sobie jeździć z dzieckiem i wózkiem autobusem :) u mnie znowu dziś pochmurno, zapowiadają burze, ciekawe czy im się sprawdzi :) dziś muszę się ogarnąć, bo jutro wizyta u ginekologa :p zaraz zjem śniadanko i wstawiam kolejne pranie heh, ciekawe kto to będzie prasował :D

Ja dziś jakos nie bardzo się czuje, wczoraj nie robiłam nic, a dziś w nocy się budziłam, bo brzuch mi się spinał jakby :/ wstałam to czułam mega kucia w kroku, ból podbrzusZa podobnie jak pisaliście, ze na okres i jeszcze żołądek mnie boli, może mała tak leży, ze coś tam uciska :(

Ja dziś jakos nie bardzo się czuje, wczoraj nie robiłam nic, a dziś w nocy się budziłam, bo brzuch mi się spinał jakby :/ wstałam to czułam mega kucia w kroku, ból podbrzusZa podobnie jak pisaliście, ze na okres i jeszcze żołądek mnie boli, może mała tak leży, ze coś tam uciska :(

Teraz chyba coraz gorzej się będziemy czuły..mnie wczoraj ta głowa tak bardzo bolała...dziś też czuję trochę, ja wczoraj jak się kładłam to miałam takie jakby kłucia w pochwie, i miałam uczucie jakby mały uciskał mi na pęcherz :( dziś już od rana imprezkę robi w brzuszku :)

Hej dziewczyny.. dzis raczej nie wyjde bo musza zejsc z magnezu dozylnego na zwykly tabletkowy, a jestem jeszcze podpieta pod kroplowe ;) ktg ok, zero skurczy i twardnien,mala szaleje w brzuchu jak moze :D ciekawi mnie czy bede miec badanie,chce wiedziec co z szyjka ,czy sie skraca ,czy rozwarta ,czy rozwarcie postepuje ,czy cos.. zobaczymy pozniej :) chociaz widze ze brzuch mam dosc nisko juz.. a moze mala mi sie rak ulozyla ;)

super, że coraz lepiej się czujesz ;) może jutro Was wypiszą do domu:)

@klaudiaa975 takie wczesne wstawianie to kwestia przyzwyczajenia[emoji16] potem z pracy wychodziłam najpóźniej o 15, więc miałam pół dnia dla siebie[emoji16]

@karkula309 dobrze, że nie jestem sama z tym węchem[emoji23][emoji8]
Taki twój smaczek, czyli jakby to powiedział mój mąż, "chleb z tłustym ", kupisz w słoiku w Biedrze[emoji16] Nazywa się to mięsiwo bodajże. Ma bardzo dobry skład[emoji16] Wiem, bo wczoraj mi mój M jechał po to[emoji23][emoji23] Na roczku w niedziele, było takie robione i jak nigdy, przenigdy tego nie jadłam, to wczoraj zjadłam cały słoik [emoji23]

A co łóżka... odkąd kupiliśmy sobie z miesiąc temu łóżko do sypialni, to całkiem inne życie[emoji16] i materac jest wspaniały[emoji16] Miałam wcześniej łóżko stare na szerokość 140cm, teraz mamy 180x200 i jest cudnie[emoji7] Fakt, że tylko łóżeczko się mieści obok, ale trudno[emoji23][emoji16]

@Ewka34 obyś szybciutko wyszła[emoji8] Tylko bez tych wszystkich infekcji i ekscesów[emoji16]

@klaudiaa975 takie wczesne wstawianie to kwestia przyzwyczajenia[emoji16] potem z pracy wychodziłam najpóźniej o 15, więc miałam pół dnia dla siebie[emoji16]

Taki twój smaczek, czyli jakby to powiedział mój mąż, "chleb z tłustym ", kupisz w słoiku w Biedrze[emoji16] Nazywa się to mięsiwo bodajże. Ma bardzo dobry skład[emoji16] Wiem, bo wczoraj mi mój M jechał po to[emoji23][emoji23] Na roczku w niedziele, było takie robione i jak nigdy, przenigdy tego nie jadłam, to wczoraj zjadłam cały słoik [emoji23]

A co łóżka... odkąd kupiliśmy sobie z miesiąc temu łóżko do sypialni, to całkiem inne życie[emoji16] i materac jest wspaniały[emoji16] Miałam wcześniej łóżko stare na szerokość 140cm, teraz mamy 180x200 i jest cudnie[emoji7] Fakt, że tylko łóżeczko się mieści obok, ale trudno[emoji23][emoji16]

@Ewka34 obyś szybciutko wyszła[emoji8] Tylko bez tych wszystkich infekcji i ekscesów[emoji16]
Dzieki kochana ❤ infekcje moge leczyc w domku,a i tak pewnie u gina bede co tydzien.. ;)

reklama

Dobry pomysł z tym mięsiwem.. czuje że mąż dzisiaj wyląduje w Biedronce [emoji23][emoji23]
Co do łóżka to też mam 140 a w nowej sypialni chcemy już 180 :)

Do góry