reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Teraz chyba coraz gorzej się będziemy czuły..mnie wczoraj ta głowa tak bardzo bolała...dziś też czuję trochę, ja wczoraj jak się kładłam to miałam takie jakby kłucia w pochwie, i miałam uczucie jakby mały uciskał mi na pęcherz :( dziś już od rana imprezkę robi w brzuszku :)

Coś chyba wisi u nas w powietrzu bo ja też czuję ból głowy..bardziej taki ucisk i ciężkość

Hej dziewczyny.. dzis raczej nie wyjde bo musza zejsc z magnezu dozylnego na zwykly tabletkowy, a jestem jeszcze podpieta pod kroplowe ;) ktg ok, zero skurczy i twardnien,mala szaleje w brzuchu jak moze :D ciekawi mnie czy bede miec badanie,chce wiedziec co z szyjka ,czy sie skraca ,czy rozwarta ,czy rozwarcie postepuje ,czy cos.. zobaczymy pozniej :) chociaz widze ze brzuch mam dosc nisko juz.. a moze mala mi sie rak ulozyla ;)
Powodzenia i dawaj znać jak będziesz wiedzieć coś o szyjce i rozwarciu :)

Dzień dobry :)

Ja dziś wstałam przed 10, bo u mnie to norma i śpię jak zabita cała noc oprócz x 3 siku.

Jemy śniadanko, ja zebrałam pranie, wstawiłam następne, ściągnęłam pościel i za 1 h jedziemy do dentysty, robię już za jednym razem dwa zęby ze znieczuleniem także ekstra :) i teraz już dosyć z tymi słodyczami i trzeba dbać o ząbki ;)

Później relaks i prasowanie po południu muszę ogarnąć. Jeszcze dziś planuje pieska wykąpać po tej podróży z nad morza, wyczesac go wcześniej i podciąć pazurki [emoji5][emoji847]

@Luiza. doszedł mi ten biustonosz z bpc i faktycznie super jest, super że ma 3 zapinki i jest taki szerszy bo nic nie wyłazi. Wzięłam swój rozmiar i miseczka jest troszkę za duża ale po porodzie pewnie będzie idealny :D cena również nie najgorsza

reklama
Teraz chyba coraz gorzej się będziemy czuły..mnie wczoraj ta głowa tak bardzo bolała...dziś też czuję trochę, ja wczoraj jak się kładłam to miałam takie jakby kłucia w pochwie, i miałam uczucie jakby mały uciskał mi na pęcherz :( dziś już od rana imprezkę robi w brzuszku :)
Tak myśle, ze lepiej już raczej nie będzie :) ale jeszcze troszkę i będzie po waszystkim, a każda z nas będzie miała swoje dzidzie w ramionach ❤️ Mi to jakby ustało, teraz czuje się lepiej :)

Dziś rano byłam w PL sklepie i jakos przystanelam przy cukierkach i tak patrzę na te zozole i wzięłam sobie 8, 4x pomarańcza i 4xtruskawka [emoji23] coś tu ostatnio pisaliście o nich i pomyślałam, ze już dawno nie jadłam :D wzięłam jeszcze 4x Malaga, 4x czekoladowe Toffie i jakies 2 nawet nie wiem co to, na spróbowanie wzięłam :p

Do góry