E
Ewka34
Gość
Byl ordynator.. beda mnie badac za chwile i szansa na wyjscie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz chyba coraz gorzej się będziemy czuły..mnie wczoraj ta głowa tak bardzo bolała...dziś też czuję trochę, ja wczoraj jak się kładłam to miałam takie jakby kłucia w pochwie, i miałam uczucie jakby mały uciskał mi na pęcherz dziś już od rana imprezkę robi w brzuszku
Powodzenia i dawaj znać jak będziesz wiedzieć coś o szyjce i rozwarciuHej dziewczyny.. dzis raczej nie wyjde bo musza zejsc z magnezu dozylnego na zwykly tabletkowy, a jestem jeszcze podpieta pod kroplowe ktg ok, zero skurczy i twardnien,mala szaleje w brzuchu jak moze ciekawi mnie czy bede miec badanie,chce wiedziec co z szyjka ,czy sie skraca ,czy rozwarta ,czy rozwarcie postepuje ,czy cos.. zobaczymy pozniej chociaz widze ze brzuch mam dosc nisko juz.. a moze mala mi sie rak ulozyla
No a zapachem się nie różnią ?Jedna dzienna nie zaszkodzi a pomoże ciekawe czy taka do wody jak się żuci więcej listków to też będzie działać jak tak parzona .. ja to mam w ogródku melisę i miętę ale nigdy nie wiem które jest które i zawsze dodaje to i to
Byl ordynator.. beda mnie badac za chwile i szansa na wyjscie jest
No to ja mam to samo...coś musi być :/Coś chyba wisi u nas w powietrzu bo ja też czuję ból głowy..bardziej taki ucisk i ciężkość
Tak myśle, ze lepiej już raczej nie będzie ale jeszcze troszkę i będzie po waszystkim, a każda z nas będzie miała swoje dzidzie w ramionach Mi to jakby ustało, teraz czuje się lepiejTeraz chyba coraz gorzej się będziemy czuły..mnie wczoraj ta głowa tak bardzo bolała...dziś też czuję trochę, ja wczoraj jak się kładłam to miałam takie jakby kłucia w pochwie, i miałam uczucie jakby mały uciskał mi na pęcherz dziś już od rana imprezkę robi w brzuszku