reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My mamy 140 bo takie nam się zmieściło do sypialni i jeszcze szafę mamy :D a teraz szafę musimy przenieść do salonu, żeby się łóżeczko zmieściło obok naszego łóżka :D :p
U mnie długo było 140, ale to był koszmar. Mój mąż śpi na Supermana i zawsze miałam mało miejsca[emoji16]
Powiem Ci, że do mnie chyba to nie dociera jeszcze..zastanawiam się czy ja sobie poradzę z maleństwem :) a powiedzcie mi kiedy 1 raz położna przychodzi? jak się wyjdzie ze szpitala?
Ja to mam zadzwonić po porodzie i się umówić[emoji4]

reklama
U mnie długo było 140, ale to był koszmar. Mój mąż śpi na Supermana i zawsze miałam mało miejsca[emoji16] Ja to mam zadzwonić po porodzie i się umówić[emoji4]

No moja położna mówiła mi żebym jej napisała smsa jak urodzę, i jak będziemy wychodzić do domu :) więc pewnie będzie dzwoniła i się umówimy ;)

My mamy 160 i jest takie nie za duże, nie za małe, chodź większym bym nie pogardziła :D kiedyś to wg miałam takie marzenie, żeby mieć taki jeden pokoj lozko ❤️ Ze się wchodzi i od razu można się rzucać :D
Nooo i tak wchodzisz i stoi takie ogromne łoże ❤️ chociaż u nas pewnie był by to zbędny wydatek bo mamy zwykła sofę. Ja śpię od ściany, blisko ściany :D mój jak mnie przytuli to śpimy na jeden połówce i druga część łóżka pusta :D to co by było na dwa razy takim łóżku [emoji23]

Nooo i tak wchodzisz i stoi takie ogromne łoże ❤️ chociaż u nas pewnie był by to zbędny wydatek bo mamy zwykła sofę. Ja śpię od ściany, blisko ściany :D mój jak mnie przytuli to śpimy na jeden połówce i druga część łóżka pusta :D to co by było na dwa razy takim łóżku [emoji23]
Cała rodzina moglibyście na nim spac 4-osobowa hehe

Piszecie "moja położna" i chodzi wam o położną środowiskową z waszego regionu zamieszkania? Bo ja już nie czaję :D
Ja się z żadną położną nie kontaktowałam. Prywatnie też żadnej nie planuję brać.
Zgłupiałam :D jak mi odejdą wody lub jak zacznie się coś dziać to planuję po prostu pojechać do szpitala w którym chcę rodzić i tyle :D
Niech mnie ktoś oświeci :D

reklama
Namowiliscie mnie :D Nasza nowa fura już stoi i czeka :p Będę ja tylko przykrywać folia, żeby się nie kurzyła ;)
IMG_0213.JPG

IMG_0217.JPG

IMG_0219.JPG

Załączniki

• IMG_0213.JPG
    IMG_0213.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 355
  • IMG_0217.JPG
    IMG_0217.JPG
    2,1 MB · Wyświetleń: 342
  • IMG_0219.JPG
    IMG_0219.JPG