reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Roznica 4mm [emoji23] a tak na serio to nie wiem sama. Ja stwierdziłam, ze wezmę taka pośrednia, bo jak będą upały, chociaż raczej już się nie nastawiam na koniec lata to przykryje jakimś lekkim kocykiem, czy pieluszka, a jak będzie bardzo zimno to nie będziemy na długo wychodzic i napewno w kombinezonie itd. W razie czego mogę zawsze okryć tym grubym kocykiem :)
Hmm... No przed nami w sumie całe wakacje. I nie wiem kurcze :( może lepiej ta grubsza. Jak będzie za ciepło to przykryje pieluszka , a jak będzie chłodniej to kołderka. Nie wiem [emoji26]

reklama
Przynajmniej sofa się nie załamie podczas igraszek tak jak nam stelaż ..
Właśnie dzisiaj uznaliśmy że zaczynamy remont sypialni i oglądałam łóżka teraz upatrzylam sobie takie jak na zdjęciu.. mam nadzieję że się nie załamie [emoji23]
A mój mąż chciałby takie jak na drugim zdjęciu.. ale na to się nie zgodzę [emoji32] to w ogóle nie mój styl .. jego też nie ale ma jakieś chore wyobraznie związane z tym łóżkiem [emoji54] Zobacz załącznik 870909Zobacz załącznik 870912
Te pierwsze ładne :D co do drugiego mi się zawsze podobały takie metalowe i nawet chciałam takie kupić jeszcze kiedyś, ale jak zobaczyłam jak to skrzypi to przestało mi się podobać :p wystarczyło się położyć czy przekręcić, nie mówię nawet o igraszkach, bo to by wszyscy w koło chyba wiedzieli haha

Fajnie , że umiesz sama tak sobie Szyc :)
Dobrze , że ja nie umiem [emoji23]
A kocyk na fotelik to taki żeby tylko nałożyć tak ? Nie jakaś nakładka ? :)
Coś tam umiem to przynajmniej szyję sobie takie zestawienie jakie mi się podoba. Córce szyję legginsy, dresiki, czasem sukienki no i stroje na bale przebierańców:)

Nie wiem czy powinnam Ci to pokazywać:p ale na fotelik to taki kocyk z dziurami na pasy. Urzekło mnie to że może być cały czas założony na fotelik a jak się zrobi chłodniej to poprostu się okrywa dziecko. Wpisz sobie w wyszukiwarkę kocyk do fotelika samochofowego. Ja będę szyła minky i z drugiej strony bawełna w misie.

reklama
Do góry