E
Ewka34
Gość
Magnez jest raczej ten sam.. mi tez troche rozrywalo ale nie jakos tragicznieMoże ale dziewczynom z sali tak jak mi rozrywało. To może inny magnez [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magnez jest raczej ten sam.. mi tez troche rozrywalo ale nie jakos tragicznieMoże ale dziewczynom z sali tak jak mi rozrywało. To może inny magnez [emoji23]
To jak i kiedy masz przec będzie mówiła położna i nie stety trzeba jej słuchać co nie zawsze wychodzi w mocnych bólach;(A czemu jest tak różnie ? Żeby przeć co drugi lub trzeci skurcz ?
Dokladnie..To jak i kiedy masz przec będzie mówiła położna i nie stety trzeba jej słuchać co nie zawsze wychodzi w mocnych bólach;(
Do drugiego przypnie kajdankiPrzynajmniej sofa się nie załamie podczas igraszek tak jak nam stelaż ..
Właśnie dzisiaj uznaliśmy że zaczynamy remont sypialni i oglądałam łóżka teraz upatrzylam sobie takie jak na zdjęciu.. mam nadzieję że się nie załamie [emoji23]
A mój mąż chciałby takie jak na drugim zdjęciu.. ale na to się nie zgodzę [emoji32] to w ogóle nie mój styl .. jego też nie ale ma jakieś chore wyobraznie związane z tym łóżkiem [emoji54] Zobacz załącznik 870909Zobacz załącznik 870912
Znowu sowy [emoji23]Ja tez chce zamowic do lozeczka taki kocyk ale bez minky.. zwykly bawelniany taki albo ten drugi jest 60x120 akurat.. Zobacz załącznik 870917 Zobacz załącznik 870916
A to jest ten sam lekarz do którego chodzisz na nfz? Czy do dwóch różnych chodzisz?Ja tez nie hah, ale ufam mu, bo jest dobrym lekarzem [emoji5] i całe szczęście w szpitalu, którym zamierzam rodzic on ma dyżur od pon-pt także duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy z nim na porodówce
Już nigdy więcej takiego narożnika, jak przyjdzie nam go kiedyś zmienic, pewnie dopiero za pare dobrych lat to już napewno bez takich poduch w zestawie [emoji14] To moja zmora xD
Wiecie, co najgorszego zrobiłam z tymi poduszkami na początku? Były dla mnie za twarde i wyciągnęłam z każdej trochę wsadu, takiej małej gąbki.... siedziałam, wyciągałam z tych szarych poszewek, potem rozpruwałam, wyciągałam wsad i na końcu szyłam[emoji23][emoji23][emoji23] A że mamy dużą kanapę, to myślałam że oszaleję[emoji23][emoji23]Jestem własnie w tym temacie bo planuje wszyć zamek w te poduchy i dopychać jakiejś waty czy gąbki
Nie przejmuj się ja mam 6 poduszek i wszystkie płaskie a tylko się na nich opieramy nawet nóg nie trzymamy
Ja mam bardzo dużo w ciągu dnia, od 3-4 czasami są mega bolesne.Cholera .. troche twardnien już dzisiaj miałam , leżę ciągle i od godziny już z 5 twardnien bolesnych .. wzięłam niedawno ta tabletkę na uspokojenie , ten zamiennik nospy. Ale nic nie pomogło. Miałam dzisiaj cały dzień w stresie. Możliwe , że to od tego ? Też macie tak dużo na dzień stawiania się brzucha ? :/
U nas w szpitalu tzn. tam gdzie chce rodzić, już od dawna tzn od lat nie myją[emoji4] tylko wycierają[emoji4] Zalecają mycie dopiero w domku[emoji16]Pisałam wam kiedyś że sąsiad spodziewa się synka. Urodził się ponad 3.5 kg zdrowy chłopczyk. Jedynie co to mogę nam życzyć takich porodow. Odeszły jej wody bez żadnych skurczy i za 2h mały był już na świecie. Najbardziej rozbawiło mnie jak sąsiad tłumaczył mi że to podobno takie uczucie jakbym robiła duża kupę [emoji23][emoji23]
I że taka prawdziwa, największa miłość przyszła w momencie kiedy musiał przewinąć małego [emoji23][emoji23]
Dowiedziałam się przy okazji że u nas nie myja dzieci po naturalnym porodzie
Robisz ze mnie zakupoholiczke [emoji23]Coś tam umiem to przynajmniej szyję sobie takie zestawienie jakie mi się podoba. Córce szyję legginsy, dresiki, czasem sukienki no i stroje na bale przebierańców
Nie wiem czy powinnam Ci to pokazywać ale na fotelik to taki kocyk z dziurami na pasy. Urzekło mnie to że może być cały czas założony na fotelik a jak się zrobi chłodniej to poprostu się okrywa dziecko. Wpisz sobie w wyszukiwarkę kocyk do fotelika samochofowego. Ja będę szyła minky i z drugiej strony bawełna w misie.
Odpocznij, jutro może będzie lepszy dzień ;-*Zaraz pójdę spać..to już nic nie biorę nie mierzyłam, wydaje mi się że od pogody...już dawno mnie głowa nie bolała..