reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Czyli nie tylko ja mam fazę na kocyki :D
A powiedz mi proszę, jak duża jest różnica między 0.8 a 1.2 bo chcę zamówić pościel do wózka. Ale nie wiem która wziąć. Mam w domu kołderkę 1.2 i nie wydaje się gruba , taka normalna. A w wózku chce żeby okrywać w lato . Nie zimno i nie upały. Która byś polecila ? :)
Roznica 4mm [emoji23] a tak na serio to nie wiem sama. Ja stwierdziłam, ze wezmę taka pośrednia, bo jak będą upały, chociaż raczej już się nie nastawiam na koniec lata to przykryje jakimś lekkim kocykiem, czy pieluszka, a jak będzie bardzo zimno to nie będziemy na długo wychodzic i napewno w kombinezonie itd. W razie czego mogę zawsze okryć tym grubym kocykiem :)

reklama
Ja jeszcze za błąd przy urządzaniu domu uważam :

Ciemne meble w salonie ( jak mam gości na wieczór a rano zetre kurz to potem muszę ścierać wieczorem jeszcze raz bo wygląda jakbym nie sprzątała [emoji849] )

Duża palma w salonie której nie mam jak czyścić z kurzu [emoji23] i zawsze głośno przy tej czynności klnę

Karnisze mi nie pasują , teraz zrobiłabym takie szyny [emoji23]

Ale to już chyba indywidualne takie rady i każdemu co innego odpowiada [emoji39][emoji39]

No i koniecznie dobry stelaż w łóżku w sypialni.. nasz był już dwa razy wzmacniany bo się rozwalił ale tak został wzmocniony że teraz się nie rozwala [emoji23][emoji23]
Dziękuje :) meble akurat białe wszędzie ale to też znowu problem bo dziecko dotknie i brudne. Ale ja prawie perfekcyjna Pani domu to może się uda nie dopuścić do bałaganu :D
Hohoho :D stelaż wam się tak psuje ? Ale sam się nie psuje [emoji23]
Nie no, tak serio to wiem , że lepiej mocny kupić odrazu ale my nie będziemy mieć niestety łóżka małżeńskiego tylko sofę :( nie mamy miejsca :(

Dasz radę, napewno sprawnie Wam to pójdzie, co innego gdybys robiła to niechętnie :p tak rozmyslasz, bo już bys chciała to normalne :) ja tez myśle jak to będzie wszystko w tym pokoju i wg :D Do połowy lipca to mysle, ze już będzie gotowy ;) będą ściany to tez Ci pokaże :D
Chciałabym ❤️ to moje takie małe marzenie i cieszę się , że w końcu się spełni ❤️
Koniecznie ! Ja nie zapomnę :D

reklama
Do góry