reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuje :) meble akurat białe wszędzie ale to też znowu problem bo dziecko dotknie i brudne. Ale ja prawie perfekcyjna Pani domu to może się uda nie dopuścić do bałaganu :D
Hohoho :D stelaż wam się tak psuje ? Ale sam się nie psuje [emoji23]
Nie no, tak serio to wiem , że lepiej mocny kupić odrazu ale my nie będziemy mieć niestety łóżka małżeńskiego tylko sofę :( nie mamy miejsca :(
Przynajmniej sofa się nie załamie podczas igraszek tak jak nam stelaż ..
Właśnie dzisiaj uznaliśmy że zaczynamy remont sypialni i oglądałam łóżka teraz upatrzylam sobie takie jak na zdjęciu.. mam nadzieję że się nie załamie [emoji23]
A mój mąż chciałby takie jak na drugim zdjęciu.. ale na to się nie zgodzę [emoji32] to w ogóle nie mój styl .. jego też nie ale ma jakieś chore wyobraznie związane z tym łóżkiem [emoji54]
Screenshot_2018-06-25-22-07-10-498_pl.allegro.jpg
Screenshot_2018-06-25-22-09-48-526_pl.allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-25-22-07-10-498_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2018-06-25-22-07-10-498_pl.allegro.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 331
  • Screenshot_2018-06-25-22-09-48-526_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2018-06-25-22-09-48-526_pl.allegro.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 331
reklama
Ja tak sobie myślałam o tych Twoich kocykach że masz strasznie dużo w później pomyślałam że mam 2 polarkowy po córce , 1 właśnie kończę Szyc taki z wypełnieniem 1 cm, mam w planie szycie takiego kocyka na fotelik samochodowy też 1 cm, no i mam flanelki i muśliny z myślą o lecie. Także też mam tego sporo:) ale kocyki te co szyję będą też jako maty służyć bo są jak to moja córka mówi milusinskie :)
Fajnie , że umiesz sama tak sobie Szyc :)
Dobrze , że ja nie umiem [emoji23]
A kocyk na fotelik to taki żeby tylko nałożyć tak ? Nie jakaś nakładka ? :)

reklama
Do góry