reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Was też tak dzieci kopią po rzebrach? Już coraz gorzej mam z dnia na dzień.. siedzieć się nie da. Wpycha nóżki pod rzebra i idzie spać.. wczoraj się tak zadarlam , że siostra myślała , że się zaczęło [emoji23]

W czwartek jedziemy na zlot samochodów na 3dni Wawrzkowizna k. Bełchatowa, potem zajedziemy do Częstochowy i Wrocławia 2-3dni. W drodze powrotnej chcemy zajechać do mojej kuzynki k. Łodzi na 2dni. Wyprowadziła się tam rok temu po ślubie do męża. Tylko tą Wawrzkowiznę mamy zarezerwowana, zapłaconą a reszt to taki spontan gdzie zajedziemy tam się zatrzymamy i wynajmiemy hotel.

Super objazdówka, na pewno wam fajnie czas zleci i będzie relaks :)

Miałam dziś posprzątać w swojej szafce z bielizną, piżamami itp. ale nie chce mi się nic chyba przez tą zmianę pogody taka zdechła jestem. Na szczęście obiad mam od mamy więc nie musze robić a mamy pierogi różne, z kapustą i grzybami, z ziemniakami i z truskawkami:biggrin2: lepiłyśmy pół soboty z 3kg mąki ale było warto. Jeszcze zostanie sporo to zamrożę, będzie jak znalazł jak urodzę to mąż raz dwa będzie miał obiad dla dzieci.

U mnie dziś tez lenistwo po tym wczorajszym powrocie z nad morza i na obiadek kupiłam gotowe pierożki ruskie i kefir do tego to za 1,5 h sobie zrobie :) a tak to porozwieszalam pranie, wyjdę z pieskiem, prysznic przed wizyta lekarza, na 16.30 jedziemy z teściami do lekarza, bo mój juz dziś musiał wrócić do pracy i idzie na 14:30 mimo, ze miał dziś jeszcze jeden dzień wolnego z powodu tej wizyty mojej do lekarza, ale niestety musi iść, bo od nast miesiąca ma juz umowę na firmę to nie może „podskakiwać”..

U mnie dziś tez lenistwo po tym wczorajszym powrocie z nad morza i na obiadek kupiłam gotowe pierożki ruskie i kefir do tego to za 1,5 h sobie zrobie :) a tak to porozwieszalam pranie, wyjdę z pieskiem, prysznic przed wizyta lekarza, na 16.30 jedziemy z teściami do lekarza, bo mój juz dziś musiał wrócić do pracy i idzie na 14:30 mimo, ze miał dziś jeszcze jeden dzień wolnego z powodu tej wizyty mojej do lekarza, ale niestety musi iść, bo od nast miesiąca ma juz umowę na firmę to nie może „podskakiwać”..

Daj później znać co tam u dzidziulka :)

cześć dziewczyny ;) ja dziś dość długo pospałam, mama mnie obudziła, jak dzwoniła do mnie po 9 :D zjadłam śniadanko, wstawiłam pranie i siedzę ;) pogoda typowa do spania..chociaż tyle że chłodno jest, ale podobno pod koniec tygodnia mają być znowu upały :( jakie plany na dzisiaj ;)?

U mnie dziś tez pospane do 8, zakupy takie spożywcze w Kauflandzie, rozpakowałam wszystko, wstawilam pranie rano tez, rozwiesiłam i teraz relaks. Za 30 min idę z pieskiem, później prysznic, zjem obiadek i o 16.30 wyjeżdżam do Bolesławca i wizyta u gin. Na ostatniej byłam 11 czerwca i ważyła córcia 1,8 kg / teraz sprawdzimy czy przybrała prawidłowo na tym samym usg i może uda się zdjęcie buzi znowu dostać :) niestety mój wraca do pracy dziś.. i jadę z teściami a wiaodmo, że to nie to samo no ale niestety. A później po 18 wrócę, wyjść z pieskiem, poprasuję to co mi się ostatnio nazbierało i będę czytać pewnie książkę i leżeć [emoji5]

reklama
U mnie była już położna, ostatni raz dzisiaj :)
Teraz kawka i odpoczynek. Zaraz idę na małe zakupy, a na 16 jadę na ktg :)

Coś ciekawego mowila? :) u mnie dziś wizyta u gin, później prwnie jakoś 10 lipca, i jak się uda to ostatnia przed porodem pewnie pod koniec lipca i koniec, ale to brzmi [emoji5]

Daj znać jak po ktg, jakie ciśnienie i tętno dzidzi i praca macicy :)

Do góry