reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie dziś tez pospane do 8, zakupy takie spożywcze w Kauflandzie, rozpakowałam wszystko, wstawilam pranie rano tez, rozwiesiłam i teraz relaks. Za 30 min idę z pieskiem, później prysznic, zjem obiadek i o 16.30 wyjeżdżam do Bolesławca i wizyta u gin. Na ostatniej byłam 11 czerwca i ważyła córcia 1,8 kg / teraz sprawdzimy czy przybrała prawidłowo na tym samym usg i może uda się zdjęcie buzi znowu dostać :) niestety mój wraca do pracy dziś.. i jadę z teściami a wiaodmo, że to nie to samo no ale niestety. A później po 18 wrócę, wyjść z pieskiem, poprasuję to co mi się ostatnio nazbierało i będę czytać pewnie książkę i leżeć [emoji5]

To dzień już zaplanowany :) Daj znać jak po wizycie :D Dobrze, że masz z kim jechać ;)

reklama
Najgorsze jest to, ze pranie ciuszkow, kocykow i poscieli dla malego jeszcze przede mna:/ Nie wiem kiedy w koncu bede miec czas i checi, zeby to zrobic :( aaa no i tak szukalam z mama na weekend wozka, ze nigdzie nie bylysmy. Takze spoko

Musisz się już chyba zmotywować hah :) ja całe szczęście wszystko to porobione i torby spakowane do szpitala. W sobotę będziemy tylko na ogrodzie u teściowej prac te 2 gondole z wózków to porobie foty i się wam pochwalimy i w niedziele jedna gondola i stelaż już do nas do piwnicy trafia, pod folie :)

Najgorsze jest to, ze pranie ciuszkow, kocykow i poscieli dla malego jeszcze przede mna:/ Nie wiem kiedy w koncu bede miec czas i checi, zeby to zrobic :( aaa no i tak szukalam z mama na weekend wozka, ze nigdzie nie bylysmy. Takze spoko

Ja w końcu zabrałam się za pranie w tamtym tygodniu ;) trochę tego mam, ale chcę już wszystko wyprać, później tylko zostanie prasowanie i układanie :D ale najpierw to mąż musi pomalować sypialnię i komodę złożyć :p

Was też tak dzieci kopią po rzebrach? Już coraz gorzej mam z dnia na dzień.. siedzieć się nie da. Wpycha nóżki pod rzebra i idzie spać.. wczoraj się tak zadarlam , że siostra myślała , że się zaczęło [emoji23]

Nie, u mnie córeczka coś grzeczna. Co prawda czuje coraz bardziej jej ruchy nóżkami i rączkami i wiem też przez to, że naaa pewno musiała przybrać od wizyty tej 2 tyg temu, bo o wiele bardziej wyraźnie ją czuje i nóżki jak smyra [emoji5]

U nas chłodniej dziś i zachmurzone niebo, a burze chętnie przygarnę, bo lubię [emoji847]
Już przeszła burza ale nadal chłodno to znaczy fajnie 20st ale w porównaniu do ostatnich upałów to chłodno:)
Was też tak dzieci kopią po rzebrach? Już coraz gorzej mam z dnia na dzień.. siedzieć się nie da. Wpycha nóżki pod rzebra i idzie spać.. wczoraj się tak zadarlam , że siostra myślała , że się zaczęło [emoji23]
Właśnie nie, moja daje mi po pęcherzu i pachwinach

U mnie dziś tez pospane do 8, zakupy takie spożywcze w Kauflandzie, rozpakowałam wszystko, wstawilam pranie rano tez, rozwiesiłam i teraz relaks. Za 30 min idę z pieskiem, później prysznic, zjem obiadek i o 16.30 wyjeżdżam do Bolesławca i wizyta u gin. Na ostatniej byłam 11 czerwca i ważyła córcia 1,8 kg / teraz sprawdzimy czy przybrała prawidłowo na tym samym usg i może uda się zdjęcie buzi znowu dostać :) niestety mój wraca do pracy dziś.. i jadę z teściami a wiaodmo, że to nie to samo no ale niestety. A później po 18 wrócę, wyjść z pieskiem, poprasuję to co mi się ostatnio nazbierało i będę czytać pewnie książkę i leżeć [emoji5]
Tez czekam na wiesci :p

reklama
Też mnie czeka prasowanie ale naszych rzeczy i taaak mi się nie chce...
Ja tak pracuje te pieluchy a co chwilę na forum zaglądam Hihi bo też mi się nie chce
Moj cały czas nozkami w dol leży więc pod żebrami czasem rączki czuje jak się przeciąga. Za to główka mi na żołądek uciska

Do góry