reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

cześć dziewczyny ;) ja dziś dość długo pospałam, mama mnie obudziła, jak dzwoniła do mnie po 9 :D zjadłam śniadanko, wstawiłam pranie i siedzę ;) pogoda typowa do spania..chociaż tyle że chłodno jest, ale podobno pod koniec tygodnia mają być znowu upały :( jakie plany na dzisiaj ;)?

reklama
cześć dziewczyny ;) ja dziś dość długo pospałam, mama mnie obudziła, jak dzwoniła do mnie po 9 :D zjadłam śniadanko, wstawiłam pranie i siedzę ;) pogoda typowa do spania..chociaż tyle że chłodno jest, ale podobno pod koniec tygodnia mają być znowu upały :( jakie plany na dzisiaj ;)?
U mnie była już położna, ostatni raz dzisiaj :)
Teraz kawka i odpoczynek. Zaraz idę na małe zakupy, a na 16 jadę na ktg :)

Kurcze kiedy ja pośpię chociaz do 9? :D chyba nie w tym życiu haha. Ja wstałam o 7 zaprowadziłam Małego do przedszkola, ogarnęłam chatę i obiad :)
A popołudniu jedziemy na urodziny do Kinder Parku:)

reklama
A ja też od rana kawka i śniadanko. Później byliśmy na zakupach większych po jedzenie. A teraz wstawilam kocyki dla Małego. Zrobiłam sobie kawkę i znowu prasowanie. Bo ja tak po trochu prasuje codziennie :)

Do góry