reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Byl ordynator i bylam badana, wody sa ,rozwarcie na jego palec wiec cos kolo 2 cm.. grozi mi przedwczesny porod bo wdarlo mi sie zakazenie przez to rozwarcie,stad te glutki brazowe.. dostane globulki dopochwowe i luteine pod jezyk..

reklama
U mnie jest klotnia o szafe :D ja mam 3 polki, moj M ma 2 polki i chcialam mu jedna zabrac dla dzidziusia, bo moje sa pelne a u niego tak do polowy zapelnione. Oburzyl sie i kupil komode :D
Haha :D u mnie nie ma kłótni o szafę, bo kupilismy dwie takie same. A w komodzie nie udało mi się wygospodarować nawet jednej szuflady dla mojego, za dużo rzeczy mam... teraz w polowe się nie mieszczę, ale mam nadzieje, ze jeszcze do nich wrócę po ciazy ;)

Byl ordynator i bylam badana, wody sa ,rozwarcie na jego palec wiec cos kolo 2 cm.. grozi mi przedwczesny porod bo wdarlo mi sie zakazenie przez to rozwarcie,stad te glutki brazowe.. dostane globulki dopochwowe i luteine pod jezyk..
Czyli kolejny lekarz potwierdził, że wody są w porządku. Ewka trzymaj się, nawet jeżeli urodziłabyś wcześniej, to Mała jest już silna i poradzi sobie doskonale. Ale może się uda jeszcze ją przetrzymać, każdy dzień jest ważny :*
A co powiedział na te Twoje kłucia, bóle, twardnienia? To też powoduje rozwarcie?

Dobrze, ze jesteś w szpitalu i lekarze kontrolują sytuacje. Będzie dobrze, nie stresuj się ;*

reklama

No tak jak myślałyśmy, dobrze, ze w końcu jakiś ogarnięty lekarz sprawdził, że to jednak były wody itd.. będzie wszystko dobrze, najważniejsze ze jesteś tam pod dobra opieka. Torby do szpitala miałaś już popakowane i przywiezie Ci ktoś je??

Do góry