reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ewa34 trzymam kciuki, by lekarze powstrzymali wszystko. Ja w pierwszej ciąży miałam podobną sytuację z wodami w 20tc. Dotrwałam do 40. Nie stresuj się tym. Ważniejsze jest powstrzymanie akcji porodowej. Czop może odchodzi, skoro szyjka miękka?

Kamila masz dziwną sytuację z tym mieszkaniem. Płacenie i nie mieszkanie tam też niezbyt opłacalne jest. Wygląda jakby właścicielka wykorzystywała Waszą naiwność [emoji57] potem wycofa się z wszystkiego a Wy będziecie stratni.
Dzieki :* dziwne ze taki glut mi odchodzi brazowy ale w kawalkach..

reklama
250 to czynsz z zaliczka za wodę. Tzn opłaty administracyjne dokładnie bo to mieszkania bezczynszowe.
Tak tak 65 m :) ale i u nas są droższe. Nam się i tak z tą ceną za ten standard udało :)
Nie mówię, że Twoja cena jest niska, bo wszystkie te ceny za wynajem to jakaś przesada :) ale w porównaniu do innych miast i tak Wam się fajnie trafiło jak za takie mieszkanie :)

Może pomyśl następnym razem o założeniu szkła hartowanego na szybkę, ekran telefonu i wtedy jak Tobie jakoś niefortunnie upadnie to może uratować od stłuczenia i rys na ekranie.
Ja wlasnei muszę w takie coś zainwestować, bo tez wzięłam teraz na rok na raty telefon. Jestem mega zadowolona z ekranu, jakości zdjęć i pracy na telefonie ;)

Dzięki [emoji10][emoji10] ja właśnie chce takie blond z ciemniejszymi właśnie, może być ciekawie [emoji4][emoji4]
Mój telefon jak spadł ze schodów, to nawet mu szkło hartowane nie pomogło. Co najlepsze te szkło ochronne zostało prawie nie naruszone, za to ekran potłukł się na takie malutkie elementy, a szkło je tylko trzymało przed rozsypaniem. Płakać mi się chciało, jak patrzyłam na ten telefon, bałam się go dotykać, mimo ze dotyk działał :p chciałam go jak najszybciej naprawić, dla mnie liczył się tylko czas :p przyjechał mąż pojechaliśmy do salonu Apple, a oni tam chcieli się na termin umówić i prawie dwa razy tyle do zapłaty, chociaż gdyby zrobili od razu to i tak bym się zdecydowała, bo dla mnie najwazniejsze było, żeby mój telefon wrocil do sprawności. Na szczęście znaleźliśmy później punkt gdzie zrobili nam w godzinę. A ja jak odebrałam naprawiony telefon byłam przeszczęśliwa :D

Mój telefon jak spadł ze schodów, to nawet mu szkło hartowane nie pomogło. Co najlepsze te szkło ochronne zostało prawie nie naruszone, za to ekran potłukł się na takie malutkie elementy, a szkło je tylko trzymało przed rozsypaniem. Płakać mi się chciało, jak patrzyłam na ten telefon, bałam się go dotykać, mimo ze dotyk działał :p chciałam go jak najszybciej naprawić, dla mnie liczył się tylko czas :p przyjechał mąż pojechaliśmy do salonu Apple, a oni tam chcieli się na termin umówić i prawie dwa razy tyle do zapłaty, chociaż gdyby zrobili od razu to i tak bym się zdecydowała, bo dla mnie najwazniejsze było, żeby mój telefon wrocil do sprawności. Na szczęście znaleźliśmy później punkt gdzie zrobili nam w godzinę. A ja jak odebrałam naprawiony telefon byłam przeszczęśliwa :D

No niestety tez są takie przypadki. Ja muszę taka porządna obudowę na mój i te szkło, bo tfu tfu jeśli by mi spadło i cokolwiek sie potłuklo to ekran wymiana około 1.5-2 tys..

I tak w ogóle to dzień dobry kobitki :)
U nas dziś ostatni dzień niestety tzn o 16 wyjeżdżamy już :(

Wstaliśmy, ogarniemy się, śniadanko i rzeczy juz do końca zniesiemy do auta i tak o 11 na plaże idziemy z pieskiem posiedzieć tak do 13. Później wciągnę gofra i podjedziemy do Pobierowa do mojej mamy posiedzieć z 1,5 h i wyruszamy :(

Miłego dnia :*

reklama
Do góry