GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Najwazniejsze, ze wszystko wiesz i Michalinka juz duza dziewczynkaTorby mialam spakowane i zaraz wzielam czasami kurde z tydz bede tu do 36 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najwazniejsze, ze wszystko wiesz i Michalinka juz duza dziewczynkaTorby mialam spakowane i zaraz wzielam czasami kurde z tydz bede tu do 36 tyg
Dzien dobry
My już w drodze do taty, została nam jeszcze niecała godzinka i powinnismy być na miejscu w domu nie mogłam za bardzo jesc, za wczesnie to dla mnie było, zjadłam tylko jogurt, w sumie to go wmusilam w siebie. Teraz czuje głód i rozglądam się za jakimś makiem, żeby zjeść jakies śniadanko, albo Przynajmiej jakaś stacja Czuje się strasznie nie wyspana, mieliśmy wczoraj gości i dopiero koło 1 poszliśmy spac
Aaa.... Jest mak, idziemy jesc
Tu moje zdjęcie z drogi
Zobacz załącznik 870490
Trzymaj się Kochana, na pewno jeszcze trochę uda się wytrzymac trzymam kciuki. A ile córeczka już waży?Byl ordynator i bylam badana, wody sa ,rozwarcie na jego palec wiec cos kolo 2 cm.. grozi mi przedwczesny porod bo wdarlo mi sie zakazenie przez to rozwarcie,stad te glutki brazowe.. dostane globulki dopochwowe i luteine pod jezyk..
A to jeśli chodzi o inne pokolenie to mój młodszy ma dwa razy tyle co ja. Stoi przed lustrem 5razy tyle co ja. Kapie się, suszy, układa włosy itp. masakra. Jak nie facet..Haha moj brat ma 3 razy tyle co ja ale to inne pokolenie tak, na wymiar
A ja myślałam, że Sławomir był wczoraj w Trzebini [emoji16]Dzień dobry dziewczyny w końcu nadrobiłam zaległości.. u mnie chłodno ale słoneczko świeci wczoraj byliśmy na tym koncercie Sławomira super bylo wróciliśmy do domu po północy i niedawno wstałam hehe
2200 niby :/1
Trzymaj się Kochana, na pewno jeszcze trochę uda się wytrzymac trzymam kciuki. A ile córeczka już waży?
U nas mój ma dużo ciuchów ale to za moją sprawka [emoji14][emoji14] mnie się podoba jak facet dba o siebie , no oczywiście bez przesady [emoji16] ale mój się często myje dwa razy dziennie . Często namawiam go żeby ułożył sobie włosy tzn namoczyl i wysuszył żeby nie stały w każdą stronę [emoji23][emoji23] no i też pilnuje żeby się golił bo jakoś średnio mi się podoba jak facet który bez zamiaru posiadania brody ją ma i ten wąsik kilku dniowy ... [emoji23][emoji23] A często na ulicy można zobaczyć właśnie takich facetów w dodatku z tłustymi włosami [emoji23] mam chyba jakiś uraz [emoji39]A to jeśli chodzi o inne pokolenie to mój młodszy ma dwa razy tyle co ja. Stoi przed lustrem 5razy tyle co ja. Kapie się, suszy, układa włosy itp. masakra. Jak nie facet..
Byl ordynator i bylam badana, wody sa ,rozwarcie na jego palec wiec cos kolo 2 cm.. grozi mi przedwczesny porod bo wdarlo mi sie zakazenie przez to rozwarcie,stad te glutki brazowe.. dostane globulki dopochwowe i luteine pod jezyk..