A lekarze co na to?Niom.. teraz zauwazylam ze glutki brazowe mi wytuja i to od wczoraj :/ ale kawaleczkami
Boże Ewa od wczoraj cały czas o Tobie myślę.. mój mąż też przejęty...
Trzymaj się! Będzie wszystko dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A lekarze co na to?Niom.. teraz zauwazylam ze glutki brazowe mi wytuja i to od wczoraj :/ ale kawaleczkami
A to chyba tylko dotyczy tego tygodnia w którym jesteśmy [emoji4]Mi gin ostatnio powiedział bo się pytałam o to, w jakim czasie powinnam urodzić jak odejdą mi wody. W ciągu 24 godz trzeba. I nie ma tak że wody się będą sączyć tydzień czy dwa albo dzisiaj trochę i potem dopiero za jakiś czas. Jak odchodzą wody to znaczy że pęcherz płodowy pęknął i już pozamiatane nie da się go skleić. Tu w ciągu doby musi się dziecko urodzić albo sn albo CC.
Dziekuje kochana :* zaraz bedzie obchod to sie dowiem.. moze bedzie pozniej inny lekarz to tez sie dowiem co i jak.. :*A lekarze co na to?
Boże Ewa od wczoraj cały czas o Tobie myślę.. mój mąż też przejęty...
Trzymaj się! Będzie wszystko dobrze!
Dawaj znać na bieżąco! :*Dziekuje kochana :* zaraz bedzie obchod to sie dowiem.. moze bedzie pozniej inny lekarz to tez sie dowiem co i jak.. :*
A wiesz co. Weszłam z ciekawości z jednych z tych gdzie cena pisze 500zl. Chciałam zobaczyć wymiary. I niżej pisze.. + uchwyty, kran, coś tam i coś tam .. razem 1800. Więc 500zl to chwyt marketingowy a potem zdziwienie [emoji23] nie ma jak kupować przez internet
Twój świat będzie piękniejszy ze zmywarką[emoji16][emoji16] oby w poniedziałek już była gotowa do pracy[emoji16]Dzień dobry dziewczynki
Wczoraj właściciel mi nie zamontował zmywarki...
Przyszedł koło 18. Wyjął jedną szafkę gdzie ma być zmywarka, przewiercił otwór na odpływ, pociągną kabel. I tyle... W poniedziałek popołudniu ma być już ze zmywarką, popodpinać ją i zamontować drzwiczki.
Wczoraj całe mieszkanie posprzątałam, a dziś dzień lenia. Jedziemy na obiad do mojej mamy, a potem na kawę do teściowej.
Wczoraj pierwszy raz mi się mocno brzuch napiął wieczorem i dziś rano. Ale to po razie i było nieprzyjemne, ale nie bolesne to nie sieje paniki [emoji23] podejrzewana że wczoraj za bardzo poszalałam z tym sprzątaniem mieszkania.
Ja pamiętam jak tylko próg sobie przesuwalam. - byle do 12 później jest bezpiecznie. - jednak nie. Oby do 20. I tak do dziś. Mija 35 tydzień a ja odliczam do 36. A w sobotę zacznę czekać na 37 [emoji23] więc nie ma pewnego momentu. Cała ciąża to strach o maleństwa [emoji173]️
Jeśli Tobie się podoba to nie ma znaczenia co inni powiedzą. Wiesz to jest tak jak ze wszystkim. Np ja mogę się zajebiście czuć w jakiejś kiecce a ktoś inny popatrzy i stwierdzi , że wyglądam wieśniacko[emoji5] jak to mówią o gustach się nie dyskutuje[emoji5] jakby każdemu podobało się to samo to ten świat byłby nudny[emoji5] z resztą Ty mi średnio wyglądasz na kogoś kto by się przejmował aż tak czyjąś opinią na temat swojego wyglądu[emoji5]