reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jasne, w poniedziałek do południa sprawdzę to i napisze Tobie. Na pewno jest 5 ogólnych ustawień, na początek do 3 miesiąca to pewnie ta gondola żeby dzidzia tylko leżała, a później powolutku podnoszenie i do siedzenia aż. Zmierzę i dam Ci znać [emoji56][emoji5]
Do piątku mi daj znać. Nie musisz się spieszyć :) i czy ta gondola bardzo miękka jest :)

reklama
Ogolnie sie nie znam, ale bylo je widac na wydruku.. i wlasnie wtedy kiedy pojawilo sie klucie.. cos dziewczyny mnie doinformowaly ,wiec bylo cos od 15-48 no i te twardnienia brzucha mimo magnezu

Skurcze podobno takie przedporodowe to od 70-80 powinny mieć wartość. Ja miałam na ktg jak poszliśmy tyg temu to 15-35 wartość na tym wykresie z pracą macicy i jej skurczy, których często nawet nie czujemy

Najniższa krajowa [emoji23]
Tzn mąż też tak ma oficjalnie na umowie, a ja na swoim więc też inna kwestia. Ogólnie na mieszkanie + paliwo + abonamenty + internet + tv idzie praktycznie cała wypłata męża.
Ale u nas drogie mieszkania czy to wynajem czy kupno.
Nie da się żyć ehh. Wszystko coraz droższe a wypłata stoi w miejscu ...

reklama
Do góry