Nie bo mamy zgłoszone tyle kubików ile chcieliśmyMy placimy podobnie Jak wychodzisz z tą zaliczka za wode? Musisz coś dopłacać?
reklama
G
gosc12
Gość
Pewnie, że tak jeszcze z dwa miesiace temu o klinie nie miałam pojęcia, że istniejeEeeh bez tych rzeczy też można sobie poradzić spokojnie
Najniższa krajowa [emoji23]To na prawdę dużo. A jeśli mogę tak zapytać, ile minimalne zarobki są u ciebie w mieście ? Bo może to od tego zależy. U nas zarabia się między 1400-2000 wiec nikogo nie było by stać na mieszkanie za 2tys wynajem. A te 550 które płacimy też uważam że mało jak patrzę po rodzinie i znajomych. Za kawalerkę moja siostra płaciła 900 mój brat za dwa pokoiki malutkie i mini kuchnie 1000 więc jest różnica
Tzn mąż też tak ma oficjalnie na umowie, a ja na swoim więc też inna kwestia. Ogólnie na mieszkanie + paliwo + abonamenty + internet + tv idzie praktycznie cała wypłata męża.
Ale u nas drogie mieszkania czy to wynajem czy kupno.
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Jejku... siedzę u rodziców i myślę o Tobie. Dobrze, że podadzą sterydy, będziesz spokojniejsza[emoji8]
Kaloszki ubierz[emoji16] będziesz miała wymarzoną watę cukrową [emoji16]Hmm.. Ja bym kupiła najtańsze meble i nie przejmowała się potem, że zostaną, albo się zniszczą. [emoji4] zainwestowałabym później we własne mieszkanie[emoji16]
@miloscwczasachpopkultury masz tak piękne włosy, że zostałabym przy tym[emoji16] Teraz mega wyglądają[emoji16] A jak zrobisz warkoczyki i ci się znudzą?
Jasne, ale ja właśnie potrzebuje jakiejś fajnej, ciekawej zmiany, a to mi się od dawna podobało i na pewno żałować nie będę, to i tak tylko od września do końca roku, na 4 miesiące bym miała także nic nie tracę [emoji3]
Ewka u mnie też pojawiały się skurcze największe 48 na kto ale jak pytałam połóżna to mówiła że to nie te porodowe i musiała mieć rację skoro mnie wypuścili trzymam kciuki żeby dzidziuś jeszcze się nie pchal na światOgolnie sie nie znam, ale bylo je widac na wydruku.. i wlasnie wtedy kiedy pojawilo sie klucie.. cos dziewczyny mnie doinformowaly ,wiec bylo cos od 15-48 no i te twardnienia brzucha mimo magnezu
miloscwczasachpopkultury
Nie zamierzam kupować zabudowanych czy jakiś mega nowoczesnych. Właśnie z takich zwykłych tanich myślę. Akurat takie mi się najbardziej podobają. Nie jakieś śliskie itp.
Tylko takie do 1/1.5 tys. W Kielcach w jednym sklepie były śliczne za 700/900 więc i mebel ładny i cena spoko a na allegro nawet za 500. Ale przez internet się balabym zamówić
Zobacz załącznik 870383 Zobacz załącznik 870384 Zobacz załącznik 870385
Ale fajne, bardzo zgrabne, nowoczesne i dobra cena
Ja miałam podane dwie dawki na płuca z synem w 34tc , a wyszłam na 3 dobę. Miałam w domu leżeć.@klaudiaa975 a nie pomylilo Ci się czasem z tymi sterydami? Z tego co pamiętam chociaż miałam je podawane 5 lat temu to one działają po tygodniu. Dlatego mnie trzymali w szpitalu tydzień po podaniu i dopiero wypuścili jak już płuca byłyby w stanie podjąć pracę w razie czego. One stymulują szybszy rozwój płuc więc tego nie da się cofnąć.
G
gosc12
Gość
To ja czuję , że na wizycie się okaże , że ja też z rozwarciem leżę..Mi się wydaje, że jeśli to były skurcze macicy i ogólnie jej ćwiczenia to mogły spowodować właśnie rozwarcie
miloscwczasachpopkultury
Są i marcowki [emoji173]️
Ale ten czas leci, a jeszcze niedawno my się cieszyłyśmy po kolei ze swoich dwóch, upragnionych kresek, a także martwiłyśmy jak to bywa do pewnego momentu.
reklama
To ja od niedzieli do środy miałam takie klucia dobrze to nazywasz i brzuch mi twardnial okropnie cholewa wie od czego teraz jest lepiejTo nie ucisk ,a klucie dziwne takie.. i najczesciej gdy leze :/