reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No szkoda mi by było takie włosy niszczyć. Ma taką urodę dziewczęca , naturalna. Ale warkoczyki chyba też by pasowały. Odebrały by jej ta dziewczęcość ale do niej taki styl pasuje. Właśnie te tatuaże itp. Ale mogę się mylić [emoji23]

Jednorazowo aż tak im krzywdy nie zrobie, mam gęste i mocne włosy, bo mało co niszczyłam wcześniej, tzn nie prostowałam, farbowanie to pare razy w życiu i tyle z ich maltretowania :) także powinny te 4 miesiące od września do końca roku wytrzymać ;)

reklama
Ja muszę swój telefon wymienić, bo mi wczoraj plecak wypadł z rąk i poszła szybka, kutwa, 3 raz w ciągu roku. Stwierdziłam, że nie będę wymieniała kolejny raz i wydawała 140 zeta, tylko kupię sobie jakieś małe gówienko, 4 calowe, bo ja nie potrzebuję zabawki :D Aparat fotograficzny używam kompaktowy, osobny. Taka ze mnie mało potrzebująca jest...byleby muza głośno działała na słuchawkach.

Kobitko, Tobie byłoby fajnie w tych czarno-białych :)

Ja miałam kiedyś o sobie inne wyobrażenie, jaki bym chciała image mieć... ja, ubrana w skórzane spodnie, wiązane troczkami po bokach, do tego glany, czarna koszulka i płaszcz skórzany, taki do kostek, rozcięty z tyłu. Fryz krótki, bo nigdy długich włosów nie lubiłam, chyba, że u faceta, pofarbowane na taki kolor ciemnej wiśni. Cała ja, z tego wszystkiego tylko kolor spełniłam, bo jak zobaczyłam ile by mnie garderoba kosztowała, to mnie szybko przeszło hłe hłe hłe. Wiecie, jestem metal w głębi duszy, ale na zewnątrz od paru lat nie... chyba powrócę po porodzie do tego :p

Może pomyśl następnym razem o założeniu szkła hartowanego na szybkę, ekran telefonu i wtedy jak Tobie jakoś niefortunnie upadnie to może uratować od stłuczenia i rys na ekranie.
Ja wlasnei muszę w takie coś zainwestować, bo tez wzięłam teraz na rok na raty telefon. Jestem mega zadowolona z ekranu, jakości zdjęć i pracy na telefonie ;)

Dzięki [emoji10][emoji10] ja właśnie chce takie blond z ciemniejszymi właśnie, może być ciekawie [emoji4][emoji4]

Ja juz bym nie potrafila mieszkac z mama ani wspollokatorami, tymbardziej bedac w zwiazku ;) na pewno bedzie Wam lepiej
Myślę , że dużo dużo lżej. W końcu będziemy żyli tak jak chcemy. Nikt nam nie będzie stał nad głową. Nikogo nie będziemy się pytać co gotujemy dzisiaj na obiad, nikt mi nie powie, że kwiatek lepiej żeby stał w tym a nie innym miejscu , z nikim nie będę dzieliła szafy (chyba, że z K. Ale to tylko jedna półka mniej [emoji23] i ogólnie wiesz o czym mówię :):)

@miloscwczasachpopkultury jak już wrócisz do domu to miałabym prośbę do Ciebie. Sprawdzilabys czy w kindekrafcie na leżąco da się podniesc gondolke lekko do góry pod główka ? I jaka jest szerokość gondoli ?

Jasne, w poniedziałek do południa sprawdzę to i napisze Tobie. Na pewno jest 5 ogólnych ustawień, na początek do 3 miesiąca to pewnie ta gondola żeby dzidzia tylko leżała, a później powolutku podnoszenie i do siedzenia aż. Zmierzę i dam Ci znać [emoji56][emoji5]

Meble nam na później zostaną. A skoro tu nie ma a wprowadzić się trzeba jakoś to trzeba kupić :/
Będziemy próbować odkupić to mieszkanie. A już trochę w nie włożyliśmy i szkoda nagle je opuścić.. wiem , ze to głupota. Zrozumieliśmy to zbyt późno.. ale jak się powiedziało a to trzeba powiedzieć b. Umeblować mieszkanie i się wprowadzić. I tak to co tam było a co jest teraz to niebo a ziemia... tak było..
Zobacz załącznik 870375 Zobacz załącznik 870376 Zobacz załącznik 870377 Zobacz załącznik 870378 Zobacz załącznik 870379
Nie mam innych gorszych zdjęć bo tu już bez dziur w ścianach podłogach itp.. ale nie ma co oglądać..
Dlatego po zrobieniu tego mieszkania tak nam szkoda się już wycofywać od wprowadzenia się. :/ Tym bardziej że brat z dziewczyną chcą się wprowadzić zaraz po naszej wyprowadzce tu do mamy, umowa im się kończy, mają za małe mieszkanie a drugie dziecko w drodze. Moja mama wyjeżdża za granicę. Zostaje młodszy brat i też musi mieć opiekę. A ja chcę w końcu być na swoim ..

Jest super, trochę remontu i wiadomo, że od razu inwestycji i pieniążków, ale ważne, że już późnej własne [emoji5]
To motywuje.

reklama
@klaudiaa975 a nie pomylilo Ci się czasem z tymi sterydami? Z tego co pamiętam chociaż miałam je podawane 5 lat temu to one działają po tygodniu. Dlatego mnie trzymali w szpitalu tydzień po podaniu i dopiero wypuścili jak już płuca byłyby w stanie podjąć pracę w razie czego. One stymulują szybszy rozwój płuc więc tego nie da się cofnąć.
To może .. jeśli tak to miało by to sens

Do góry