reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jejku... siedzę u rodziców i myślę o Tobie. Dobrze, że podadzą sterydy, będziesz spokojniejsza[emoji8]
Kaloszki ubierz[emoji16] będziesz miała wymarzoną watę cukrową [emoji16]Hmm.. Ja bym kupiła najtańsze meble i nie przejmowała się potem, że zostaną, albo się zniszczą. [emoji4] zainwestowałabym później we własne mieszkanie[emoji16]

@miloscwczasachpopkultury masz tak piękne włosy, że zostałabym przy tym[emoji16] Teraz mega wyglądają[emoji16] A jak zrobisz warkoczyki i ci się znudzą?
Nie zamierzam kupować zabudowanych czy jakiś mega nowoczesnych. Właśnie z takich zwykłych tanich myślę. Akurat takie mi się najbardziej podobają. Nie jakieś śliskie itp.
Tylko takie do 1/1.5 tys. W Kielcach w jednym sklepie były śliczne za 700/900 więc i mebel ładny i cena spoko :) a na allegro nawet za 500. Ale przez internet się balabym zamówić :p
Screenshot_2018-06-23-20-26-11-464_com.opera.browser.png Screenshot_2018-06-23-20-25-40-943_com.opera.browser.png Screenshot_2018-06-23-20-25-17-010_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-23-20-26-11-464_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-23-20-26-11-464_com.opera.browser.png
    65 KB · Wyświetleń: 94
  • Screenshot_2018-06-23-20-25-40-943_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-23-20-25-40-943_com.opera.browser.png
    43,3 KB · Wyświetleń: 94
  • Screenshot_2018-06-23-20-25-17-010_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-23-20-25-17-010_com.opera.browser.png
    114,1 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Jejku... siedzę u rodziców i myślę o Tobie. Dobrze, że podadzą sterydy, będziesz spokojniejsza[emoji8]
Kaloszki ubierz[emoji16] będziesz miała wymarzoną watę cukrową [emoji16]Hmm.. Ja bym kupiła najtańsze meble i nie przejmowała się potem, że zostaną, albo się zniszczą. [emoji4] zainwestowałabym później we własne mieszkanie[emoji16]

@miloscwczasachpopkultury masz tak piękne włosy, że zostałabym przy tym[emoji16] Teraz mega wyglądają[emoji16] A jak zrobisz warkoczyki i ci się znudzą?
A o mnie też myślisz u rodziców ? [emoji23][emoji23]

Byłam na tym festynie , zimno jak cholera , ludzi garstka.. jeszcze orkiestra jakaś masakryczna że starałam się wyłączyć na ich śpiewy.. byliśmy aż 40min zjadłam watę i do domu [emoji23][emoji23]

A o mnie też myślisz u rodziców ? [emoji23][emoji23]

Byłam na tym festynie , zimno jak cholera , ludzi garstka.. jeszcze orkiestra jakaś masakryczna że starałam się wyłączyć na ich śpiewy.. byliśmy aż 40min zjadłam watę i do domu [emoji23][emoji23]
Pewnie[emoji8][emoji16]
A był taniec? Czy tylko wata?[emoji16]

Meble nam na później zostaną. A skoro tu nie ma a wprowadzić się trzeba jakoś to trzeba kupić :/
Będziemy próbować odkupić to mieszkanie. A już trochę w nie włożyliśmy i szkoda nagle je opuścić.. wiem , ze to głupota. Zrozumieliśmy to zbyt późno.. ale jak się powiedziało a to trzeba powiedzieć b. Umeblować mieszkanie i się wprowadzić. I tak to co tam było a co jest teraz to niebo a ziemia... tak było..
Zobacz załącznik 870375 Zobacz załącznik 870376 Zobacz załącznik 870377 Zobacz załącznik 870378 Zobacz załącznik 870379
Nie mam innych gorszych zdjęć bo tu już bez dziur w ścianach podłogach itp.. ale nie ma co oglądać..
Dlatego po zrobieniu tego mieszkania tak nam szkoda się już wycofywać od wprowadzenia się. :/ Tym bardziej że brat z dziewczyną chcą się wprowadzić zaraz po naszej wyprowadzce tu do mamy, umowa im się kończy, mają za małe mieszkanie a drugie dziecko w drodze. Moja mama wyjeżdża za granicę. Zostaje młodszy brat i też musi mieć opiekę. A ja chcę w końcu być na swoim ..
Jak odkupicie to jeszcze spoko ;) bo juz byscie remont mieli z glowy... a tak sie przeprowadzac i kolejne mieszkanie remontowac... no slabo

Jak odkupicie to jeszcze spoko ;) bo juz byscie remont mieli z glowy... a tak sie przeprowadzac i kolejne mieszkanie remontowac... no slabo

Nie no jak byśmy mieli kiedyś kiedyś się wyprowadzić to już będziemy szukać gotowego mieszkania , byle pustego na wstawienie swoich mebli. Ale mam taką nadzieję , że uda nam się coś kupić w ciągu roku/dwóch :( bo tak się włóczyć z meblami w te i wewte to się odechciewa [emoji25]

Nie no jak byśmy mieli kiedyś kiedyś się wyprowadzić to już będziemy szukać gotowego mieszkania , byle pustego na wstawienie swoich mebli. Ale mam taką nadzieję , że uda nam się coś kupić w ciągu roku/dwóch :( bo tak się włóczyć z meblami w te i wewte to się odechciewa [emoji25]
Hmm a ile u Was kosztuje wynajem? Jesli mozna zapytac ;) bo jesli nieduzo to mozna siedziec na wynajmie :)

Hmm a ile u Was kosztuje wynajem? Jesli mozna zapytac ;) bo jesli nieduzo to mozna siedziec na wynajmie :)

Nie opłaca się. Od 700-1200.
My płacimy 550 bo po znajomości. Ale wiesz , płacąc prawie 600 zł za wynajem to wolałabym tyle palcic bankowi za kredyt a mieszkanie moje. A tez siedzi to na glowie, że niby jesteś u siebie a jednak nie do końca.. było by to nasze to i drzwi byśmy wymienili, okna, wanne. I ogólnie zrobili po swojemu.chociaz w środku i tak drzwi trzeba kupić bo nie ma. A w sypialni i wlazience przecież być muszą. Nawet karniszy nie ma :/ musimy robić wszystko od podstaw. A ciągle obawa , że właścicielka zadzwoni i powie. Macie rok na wyprowadzkę..

reklama
Do góry