reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No też nie mam innego pomysłu. Jak kupisz więcej szafek i schowasz to później mogą mieć trochę inny odcień, bo te z kuchni będą np lekko wyblaknięte.
Racja .. eh. Nie mam pomysłu. To trudno , kupię idealna ilość sztuk. Ponad rok czasu to j tak długo. Może się okazać że i 2/3 lata. Lub na stałe tu już będziemy. Więc nie ma co myśleć na zapas może..

reklama
Twierdzi ze wody sa ok.. dla mnie nie, bo to bylo duzo tego ,to ewidentnie nie byly siki.. wiem jak u mnie siki wygladaja ,a co bylo teraz.. :/
To może trochę uleciało ale zostało na tyle, żeby dziecko było bezpieczne ? Nie wiem kurcze kochana.. nie znam się :( ale skoro mówią , że jest wporzadku to nie martw się na zapas :*

No racja, przecież ludzie kupują takie rzeczy :) albo kupić jedną/dwie szafki więcej i schować ? Gdyby się okazało , że w innym mieszkaniu będzie większa kuchnia ?
Tylko szkoda obcinać tej szafki jednej :// a chyba nie da się inaczej na to poradzić..
W castoramie sa meble chyba za niecały 1000zl teraz w gazetce. Szczerze to ja bym nie inwestowala w cudze mieszkanie, wolalabym na swoje odkladac. Wynajmowalam czasami takie brzydkie pokoje ale nawet nie pomyslalam, zeby hajs w nie wkladac skoro etap przejsciowy ;)

To może trochę uleciało ale zostało na tyle, żeby dziecko było bezpieczne ? Nie wiem kurcze kochana.. nie znam się :( ale skoro mówią , że jest wporzadku to nie martw się na zapas :*
Ale jeżeli wody odchodzą to znaczy że gdzieś jest przerwana ciągłość pęcherza płodowego. A wtedy bakterie mogą się dostawać do wnętrza pęcherza płodowego

reklama
Do góry