G
gosc12
Gość
W bebetto holland się da więc pewnie w vulcano też
Dziekii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W bebetto holland się da więc pewnie w vulcano też
To dziwne bo w szyjce masz rozwarcie.. mi baba dzis palec caly tam wlozyla w szyjke..No to ja już nie wiem .. to czytam np. szyjka zamknieta, rozwarcie 2cm.
To myślałam , że jedno i drugie nie ma nic ze sobą wspólnego...
W Bebetto Luca też się daW bebetto holland się da więc pewnie w vulcano też
Mialam inne.. teraz byly typowo w szyjce jakby ktos szpila mi wbijal..A wczesniej byly lzejsze czy w ogole nie mialas?
Tez mi sie wydaje ze cos wylecialo jak poszlo rozwarcie..a cos zostalo w srodku.. ale nic sie nie sączy niby.. dzieki :*To może trochę uleciało ale zostało na tyle, żeby dziecko było bezpieczne ? Nie wiem kurcze kochana.. nie znam się ale skoro mówią , że jest wporzadku to nie martw się na zapas :*
Dzieki kochana :*Ewka teraz doczytałam. Trzymaj się. Dobrze że pojechałaś i jesteś pod opieką w szpitalu.
Meble nam na później zostaną. A skoro tu nie ma a wprowadzić się trzeba jakoś to trzeba kupić :/W castoramie sa meble chyba za niecały 1000zl teraz w gazetce. Szczerze to ja bym nie inwestowala w cudze mieszkanie, wolalabym na swoje odkladac. Wynajmowalam czasami takie brzydkie pokoje ale nawet nie pomyslalam, zeby hajs w nie wkladac skoro etap przejsciowy
To pewnie by widzieli , że to wody. A skoro mówią , że są w normie to musiało być siku..Ale jeżeli wody odchodzą to znaczy że gdzieś jest przerwana ciągłość pęcherza płodowego. A wtedy bakterie mogą się dostawać do wnętrza pęcherza płodowego
Jejku... siedzę u rodziców i myślę o Tobie. Dobrze, że podadzą sterydy, będziesz spokojniejsza[emoji8]Boli mnie nadal podbrzusze.. tak uciska dosyc, kluje mnie mega w szyjce.. teraz leze.. bede miala podawane sterydy na plucka..
Kaloszki ubierz[emoji16] będziesz miała wymarzoną watę cukrową [emoji16]U mnie deszcz się uspokoił już się pomalowałam , ubrałam . Jemy pizze co mąż zrobil i można iść tylko nie wiem jakie buty ubrać [emoji16]
Hmm.. Ja bym kupiła najtańsze meble i nie przejmowała się potem, że zostaną, albo się zniszczą. [emoji4] zainwestowałabym później we własne mieszkanie[emoji16]No racja, przecież ludzie kupują takie rzeczy albo kupić jedną/dwie szafki więcej i schować ? Gdyby się okazało , że w innym mieszkaniu będzie większa kuchnia ?
Tylko szkoda obcinać tej szafki jednej :// a chyba nie da się inaczej na to poradzić..