reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No racja, przecież ludzie kupują takie rzeczy :) albo kupić jedną/dwie szafki więcej i schować ? Gdyby się okazało , że w innym mieszkaniu będzie większa kuchnia ?
Tylko szkoda obcinać tej szafki jednej :// a chyba nie da się inaczej na to poradzić..

I czy w ogóle kupując w sklepie jest możliwość żeby ucięli ?? Bo sami to co my zrobimy :// eh :(

Aż tak cię boli ? Ale w pochwie czy brzuch ? Tak jak na okres czy inaczej ? I dopiero dzisiaj po odejściu "wód" tak zaczęło boleć ? Czy dopiero w szpitalu .. bo to moze stres. Uspokój się, żeby nie pogorszyć. Jesteś pod dobrą opieką.
Tzn uspokoilam sie i tak,boli mnie w miednicy mocno,jak byl obchod to akurat skurcz mialam tam i jej mowie,a ona mi brzuch maca.. :/ zreszta brzuch tez byl twardy.. bol po tych dziwnych wodach

No racja, przecież ludzie kupują takie rzeczy :) albo kupić jedną/dwie szafki więcej i schować ? Gdyby się okazało , że w innym mieszkaniu będzie większa kuchnia ?
Tylko szkoda obcinać tej szafki jednej :// a chyba nie da się inaczej na to poradzić..
No też nie mam innego pomysłu. Jak kupisz więcej szafek i schowasz to później mogą mieć trochę inny odcień, bo te z kuchni będą np lekko wyblaknięte.

Tzn uspokoilam sie i tak,boli mnie w miednicy mocno,jak byl obchod to akurat skurcz mialam tam i jej mowie,a ona mi brzuch maca.. :/ zreszta brzuch tez byl twardy.. bol po tych dziwnych wodach
A badali Ci wody ? Straciłaś cokolwiek ? Czy to było raczej siku ?
Poproś niech Ci dadzą coś na uspokojenie i rozluźnienie.. bo stres skraca szyjkę. Mierzyli Ci ja w ogóle już ?

reklama
Do góry