reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Idź na SOR do szpitala i tam powiedz, że masz twardniejący brzuch, że jesteś w tym tyg ciąży, że masz skurcze i ze chcesz żeby lekarz Cię przebadał pilnie, a do szpitala nie musza Ciebie kłaść jeśli się nie zgodzisz. Chyba, że tak by było lepiej dla was jeśli by sie okazało, że masz jednak już skurcze bardzo mocne. Wiesz co, to nie tak jest ze skurczami, że Ty je masz tylko 4 razy dziennie np. Ty je możesz mieć nawet nie czując i nie wiedząc o tym. Dlatego warto żeby pod ktg Cię podłączyli na 40 min i wtedy zobaczysz czy praca serduszka dzidzi jest okej i jak Twoaj macica się zachowuje w ciągu tego czasu. Możesz mieć nawet i skurcze i napinanie się macicy do 50 a nie czujesz.
Ja też bym tego nie lekceważyla :) albo faktycznie na ten sor albo chociaż na ktg prywatnie :) coś koło 20 zł kosztuje a idziesz , omawiają ci i nikogo nie obchodzi że panikujesz czy coś [emoji14]

U mnie tez chłodno 13 stopni :) wstałam po 7 bylam z psem i po bułki. Później wspólne śniadanie. Mój pojechał do pracy a ja na targ bo czereśnie, fasolke i pomidory :) teraz kawka i biorę się za prasowanie

Ślicznie wyglądasz !!! Po prostu wow.

Tez ślicznie wygladasz i wcale nie widać tych 17 kg

Dziękuje [emoji182] poszło w brzuszek wszystko, bo mam jakbym piłkę połknęła i w piersi i pupę i biodra hah :)

IMG_0341.JPG

Załączniki

• IMG_0341.JPG
    IMG_0341.JPG
    587,3 KB · Wyświetleń: 273
moze za jakis czas jak bedą juz wszystkie dzieciaczki to mozna bedzie zalozyc grupe sierpniowe maluszki 2018 :) to wtedy moze dolacze jak bedzie czas, bo ta grupa pewnie po jakims czasie i tak nie bedzie istniec bo widzialam kiedys ze inne miesiace sa usuwane jak pojawiaja sie co chwile nowe :)
Nie. nie są usuwane. Jestem wrzesniowa mama 2016 nasz wątek dalej istnieje

reklama
Hej dziewczyny :)
Nadrabiam Was od 7 rano i końca nie widac :D :)
Mały chciał miec dziś wolne od przedszkola więc leżymy jeszcze w łóżku:)
W Poznaniu chłodno 12 stopni, ale w końcu jest czym oddychać. Wykorzystam pogodę i później pojedziemy po prezent dla koleżanki Marcelka, bo w poniedziałek jest zaproszony na urodziny do kinder parku :)
Dziś zaczynam 32 tydzień, juz niewiele zostało:)
Apropo kwiatków, to chcialam Wam pokazać moją kolekcję :D :)
Piękne, ja uwielbiam storczyki [emoji7]

Do góry