miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Sexy [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Wow, no piękna kobieta [emoji5][emoji7][emoji7][emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sexy [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
dziewczyny śliczne macie brzuszki :* [emoji173] my dziś zaczynamy 32 tydzień, i tym samym 8 miesiąc![]()
![]()
![]()
Ja też bym tego nie lekceważylaIdź na SOR do szpitala i tam powiedz, że masz twardniejący brzuch, że jesteś w tym tyg ciąży, że masz skurcze i ze chcesz żeby lekarz Cię przebadał pilnie, a do szpitala nie musza Ciebie kłaść jeśli się nie zgodzisz. Chyba, że tak by było lepiej dla was jeśli by sie okazało, że masz jednak już skurcze bardzo mocne. Wiesz co, to nie tak jest ze skurczami, że Ty je masz tylko 4 razy dziennie np. Ty je możesz mieć nawet nie czując i nie wiedząc o tym. Dlatego warto żeby pod ktg Cię podłączyli na 40 min i wtedy zobaczysz czy praca serduszka dzidzi jest okej i jak Twoaj macica się zachowuje w ciągu tego czasu. Możesz mieć nawet i skurcze i napinanie się macicy do 50 a nie czujesz.
U mnie tez chłodno 13 stopniwstałam po 7 bylam z psem i po bułki. Później wspólne śniadanie. Mój pojechał do pracy a ja na targ bo czereśnie, fasolke i pomidory
teraz kawka i biorę się za prasowanie
Ślicznie wyglądasz !!! Po prostu wow.
Tez ślicznie wygladasz i wcale nie widać tych 17 kg
dzieki , dam znacTrochę Ci się nie dziwię, bo forum to pozeracz czasu. Ja siedzę w pracy, a mimo to staram sie nadrabiac wpisydaj znac jak będziesz rodzić chociaz albo jak urodzisz
i powodzonka :*
Nie. nie są usuwane. Jestem wrzesniowa mama 2016 nasz wątek dalej istniejemoze za jakis czas jak bedą juz wszystkie dzieciaczki to mozna bedzie zalozyc grupe sierpniowe maluszki 2018to wtedy moze dolacze jak bedzie czas, bo ta grupa pewnie po jakims czasie i tak nie bedzie istniec bo widzialam kiedys ze inne miesiace sa usuwane jak pojawiaja sie co chwile nowe
![]()
Piękne, ja uwielbiam storczyki [emoji7]Hej dziewczyny
Nadrabiam Was od 7 rano i końca nie widac![]()
Mały chciał miec dziś wolne od przedszkola więc leżymy jeszcze w łóżku
W Poznaniu chłodno 12 stopni, ale w końcu jest czym oddychać. Wykorzystam pogodę i później pojedziemy po prezent dla koleżanki Marcelka, bo w poniedziałek jest zaproszony na urodziny do kinder parku
Dziś zaczynam 32 tydzień, juz niewiele zostało
Apropo kwiatków, to chcialam Wam pokazać moją kolekcję![]()
![]()